Cine vrea sa distruga micul producator local? Televiziunile au declansat CAMPANIA de vara impotriva taranului roman

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

loading...
Cine vrea sa distruga micul producator local? Televiziunile au declansat CAMPANIA de vara impotriva taranului romanTonele de mâncare “proaspătă”, adusă din Argentina sau Vietnam, plină de conservanţi şi E-uri ce se vinde în marile magazine, nu par să îngrijoreze mass-media din România. Nici mâncarea alterată ce se serveşte pe Litoral sau modalităţile prin care carnea stricată ajunge pe mesele românilor.

În schimb, la interval de o săptămână, televiziunile şi-au îndreptat tunurile spre ţăranii care-şi vând marfa pe marginea drumului sau pe lângă pieţe.

Întâi Televiziunea Română, iar apoi Digi 24 i-au “alarmat” pe români în ceea ce priveşte “atentatul” la sănătate, ce ar fi reprezentat de consumul de produse cumpărate de la micii producători agricoli.

Chiar dacă nu au fost prezentate, până acum, exemple concrete de oameni care să sufere după ce au consumat “mâncare de ţară”, reporterii celor două televiziuni s-au întrecut în insinua că alimentele respective ar fi periculoase. Or fi existând şi astfel de oameni, dar câţi sunt în comparaţie cu miile care se duc în fiecare zi la medic, otrăviţi cu produse expirate cumpărate din hypermarketuri?

De altfel, cei de la TVR au invitat, pe faţă, la shoppingul de la marile magazine, arătând că produsele ţăranilor “nici nu sunt ieftine”, “costând mai mult ca la supermarket”. Pentru corectitudine, trebuie precizat că reporterii TVR s-au referit la ouă, care se vindeau de către ţărani cu “enormul” preţ de 60 de bani bucata.

În consecinţă, marea “ameninţare” este şi scumpă pentru sănătatea românului. Pe Digi 24, reporterul a încolţit o măicuţă care vindea lapte. Sunt convins că respectivul, înarmat cu ochelari de soare şi “camera ascunsă”, cât şi cei de la TVR, habar n-au să distingă un produs alterat de unul proaspăt. Crescuţi între blocuri, hrăniţi de la alimentară şi hypermarket, probabil consideră că laptele natural arată precum cel din cutiile Zuzu sau Napolact. Iar brânza proaspătă e prototip Hochland.

Apropo: cum ar fi fost ca şi marii procesatori de lapte din România să fi fost întrebaţi ce pun în produsele lactate care ajung mesele românilor?

Dar aşa ceva nu se va întâmpla prea curând. Pentru că marile corporaţii au departamente de PR, care au grijă, prin metode specifice, să nu se ajungă acolo.

În schimb, ţăranul n-are nici PR şi nici stat care să-l protejeze. A fost scos din pieţe şi din magazine, fiind forţat să vândă pe marginea drumului sau pe trotuar. Asta dacă nu a renunţat complet la agricultură şi a căzut pradă viciilor şi samsarilor. Aşa că el este ţinta perfectă: nu ştie marketing, nu are cine să-l protejeze, nu poate răspunde cu aceeaşi monedă.

Dacă ne întrebăm când o să vedem reportaje, anchete şi condamnări pentru cei care vor să extermine micul producător local, mai avem de aşteptat.

Atâta vreme cât alde Voiculescu, Burci sau Sârbu se ocupă de “informarea” noastră, “mâncarea de ţară” îşi va continua lungul drum spre dispariţie. Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Soros/Ciolos isi indeplinesc agenda criminala luciferiana conform planului ocult masonic, intai Legea serviciilor funerare si a doua CEDO a scos BOTEZUL în afara legii !! Urmeaza o lege si pentru LGBT ( lesbiene, gay, bisexuali si transsexuali) dar si pentru pedofili ...
În „Scrisoarea deschisă” către Augustin Lazăr, Iulius Filip îl menționează și pe torționarul Gheorghe Lazăr. Deci nu e nici o confuzie de nume. Iulius Filip știa foarte bine cine sunt amândoi.
Presa franceză după vizita șefei FMI, Christine Lagarde, în România: “Țara este de vânzare, în curând nu vor mai exista prea multe lucruri româneşti în România”
ONU : Agenda 2030 dezvăluită– Modelul pentru înrobirea definitivă a omenirii sub stăpânii corporativi
Clocotește agricultura! Fermierii cer demisia unui director din Ministerul Agriculturii!
Victor Ponta, despre rectificarea bugetară: Este prima dată de la criza din 2010 când se iau bani din Trezorerie. Guvernul va fi în incapacitate de plată
De necrezut! Președintele Trump și omologul său mexican s-au înțeles!
Dupa cum am spus, corporatiile imperialiste dau liber la sclavi sa mearga la proteste .
Atac furibund al progresiștilor globaliști împotriva lui Tudor Gheorghe: Tismăneanu, Caramitru și Funeriu dezlănțuiți!
FEDERAȚIA RUSĂ SE PREGĂTEȘTE DE RĂZBOI. PREȘEDINTELE PUTIN DECUPLEAZĂ RUSIA DE EUROPA.
Capitalismul masonic doreste cat mai multi prosti , ministerul sorosist care ne scoate limba latina din scoli si se reduc orele de română, istorie si geografie. O tara cu multe scoli si facultati deja inchise , fara spitale, fara industrie, fara resurse, spre dezastrul in epoca feudala: SCLAVAGISM si CONSUMATORI spalati pe creiere !
Petre Daea, plecare triumfală: aplauze la scenă deschisă din partea angajaților din Ministerul Agriculturii/VIDEO
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro