Cine sunt Timmermans și Juncker, cei care dau ordine României.

Distribuie!by Președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, și  prim-vicepreședintele CE Frans Timmermans au semnat o scrisoare în care se arată îngrijorați de evoluțiile recente din România. Ei se referă la Legile justiției și dau ordine ca acestea să nu fie în modul făcut de parlamentarii din România. Poate ar vrea ei […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, și  prim-vicepreședintele CE Frans Timmermans au semnat o scrisoare în care se arată îngrijorați de evoluțiile recente din România. Ei se referă la Legile justiției și dau ordine ca acestea să nu fie în modul făcut de parlamentarii din România. Poate ar vrea ei să fie făcute direct de Bruxelles dar țara noastră nu e colonia nimănui. Însă cine cine sunt cei doi care se pretind temple de moralitatea. Să începem cu Juncker.

loading...

Cu ceva timp în urmă, o înregistrare video cu Jean-Claude Juncker a apărut pe rețele sociale. În imagini apare președintele Comisiei Europene care pare destul de beat în timpul unui summit UE care a avut loc în 2015, în Letonia.


Acest clip a scandalizat opinia publică chiar înainte ca în Marea Britanie să se decidă dacă iese sau rămâne în UE. Alături de colegul din UE, Donald Tusk, care conduce Consiliul European, și prim-ministrul națiunii gazdă, Laimdota STRAUJUMA, Juncker a făcut o serie de gesturi prietenoase, care ar putea părea prea frivole pentru această ocazie. El a pălmuit mai mulți lideri peste față și i-a sărutat pe alții pe obraz. Altui invitat i s-a cerut să se aplece ca să-l pupe pe chelie. El ne conduce? Priviți video și apoi continuăm cu Frans Timmermans.

Membru al Grupului Bildelberg și Prim-Vicepreşedinte al Comisiei Europene, olandezul Frank Timmermans, vorbește pe șleau de amestecul etnic programat: „Viitorul umanităţii nu va fi al comunităţilor construite pe o cultură anume, ci pe Diversitatea Totală.


Prin această declarație, plină de aberații istorice, apare cât se poate de clar că ţelul principal al Uniunii Europene este Dispariţia Statelor Naţionale, potrivit Flux24.

Doar poporul român prin VOT poate decide asupra VIITORULUI României. Prevederile Constituţiei României sunt clare — România este un stat naţional, suveran şi independent, iar suveranitatea nu poate fi încălcată de NICIO SUPRAENTITATE STATALĂ.

Orice străin, Bilderberg sau nu, comisar european sau nu, român sau nu, trebuie să respecte Constituţia României când se referă la România sau la un grup de state care include România. Decizia asupra organizării Statului Român aparţine DOAR cetățenilor României.

Mai mult, Constituţia în sine prevede la Art 1. Alin 5 că „În România, respectarea Constituţiei, a supremaţiei sale şi a legilor este obligatorie.”

Revenim la Juncker

Judecătoarea Camelia Baltag menționează într-o scrisoare trimisă Qmagazine, că președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, se întâlneşte frecvent cu miliardarul George Soros şi discută inclusiv despre Justiţia din România.

George Soroş a fost numit de Liviu Dragnea „personaj malefic” şi a fost acuzat că ar sponsoriza protestele care contestă schimbările din domeniul judiciar.

Gabriela Baltag: „Cine este în zilele acestea la capătul lucrurilor pline de neadevăr, rostite fără nicio rezervă, care împânzesc majoritatea canalelor de comunicare, încercând să îngenuncheze o societate încă visătoare, care îndrăzneşte să mai creadă că poate să stea la masă cu Marile Puteri, aşa cum se întâmpla altădată, în vremurile pentru care termenul ‘democraţie’ nu era deloc consacrat!?

Claude Junker şi George Soros se văd frecvent. În ultimii ani, s-au văzut de cel puţin patru ori. Ultima dată s-au văzut cu o lună şi jumătate în urmă, când unul din subiectele principale ale discuţiilor a fost justiţia din România”. Mai jos este un video scurt cu cei doi. Nu își dau mâna ci mai mult. Se pupă tovărășește pe obraz.

 

Sursa:

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Cazul Sorinei, doar o picătură văzută din conducta de copii români furați pentru export
Donald Trump, război TOTAL cu CNN: În afara SUA, CNN International este încă o sursă majoră de știri false
PSD a încheiat un protocol de colaborare cu Institutul "Elie Wiesel" (FOTO)
Sorina Matei: Doi ofițeri STS au făcut presiuni pentru a fi eliberat pașaportul Sorinei
O nouă întâlnire cu Grindeanu Ce caută ambasadorul SUA la Guvern
Alexandru Cumpănaşu: Oasele din butoi sunt ale Alexandrei
Analist politic: România a capitulat complet în fața Americii, necerând nimic în schimb față de favorurile făcute americanilor.
COLDEA SI KOVESI POT LUA PANA LA 20 ANI DE PUSCARIE – Avocatul Sergiu Andon arunca bomba. PICCJ trebuie sa deschida dosar de tradare dupa dezvaluirile lui Ghita despre intalnirile dintre capii “Binomului SRI-DNA” si sefii statiei CIA: “A intra in legatura cu agentii unei puteri straine in scopul subminarii politice a tarii e infractiunea de tradare... E beton, e fapta clara... Procurorul General daca se face ca nu aude intra sub incidenta articolului 410, nedenuntarea unor asemenea infractiuni”
Vampirismul la el acasa: a inceput plata in sange contra biletelor la festivalul satanic Untold | De la Colectiv incoace s-a facut o contrabanda uriasa cu sangele romanilor
Niciun post TV nu sufla o vorba. Parlamentarii PSD salveaza mafia din Sanatate printr-o decizie revoltatoare
AM PRINS-O PE KOVESI – Iata protocolul PICCJ – SRI! Are numarul 003064 din 4.02.2009 si a fost semnat cand Procuror General era Laura Kovesi. In baza lui DNA si SRI au instrumentat ilegal, in parteneriat, dosare penale. Ofiterii SRI cereau procurorilor sa nu puna la dosar documentele folosite la anchete. In ianuarie 2017, DNA prostea natiunea: “Nu exista si nu a existat nici un protocol de colaborare SRI-DNA si nici protocol secret Coldea/Kovesi” (Document)
Cine este miliardarul care cumpără mii de hectare în România dar NU le lucrează. Le pune ”la păstrare”! Contele austriac Andreas von Bardeau (descendent al familiei de Habsburg) a găsit ”oportunitatea să cumpere teren în România
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro