Cine sunt cei care l-au susțin pe dl. Dacian Cioloș la guvernarea României (Arhiva)

Distribuie!by Circul mediatic fără precedent în ceea ce privește nominalizările pentru funcțiile de ministru în guvernarea Cioloș. Tot felul de personagii, “o droaie de tipuri nefaste, profund imbecile si vag pederaste,” vorba lui Topârceanu, s-au perindat pentru câte o zi sau mai puțin în schema noului guvern. Ingineri și electroniști […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Circul mediatic fără precedent în ceea ce privește nominalizările pentru funcțiile de ministru în guvernarea Cioloș. Tot felul de personagii, “o droaie de tipuri nefaste, profund imbecile si vag pederaste,” vorba lui Topârceanu, s-au perindat pentru câte o zi sau mai puțin în schema noului guvern. Ingineri și electroniști la Ministerul Justiției, playboy la Sănătate având în fruntea lor un agricultor yoghin pe post de Prim Ministru !

loading...

Când am văzut ce reacții virulente ale mass-mediei au izbucnit la nominalizările pentru Justiție și Sănătate, mi-am spus: stai să vezi ce scandal monstruos va ieși când se va afla despre Dacian că este practicant yoga de la MISA. Căci îmi aminteam linșajul mediatic la adresa “judecătoarei porno” Simona Lungucare a fost dată afară din magistratură din cauza apartenenței la MISA.

Și când colo, ce să vezi ?! Înafară de câteva publicații online mici, de prin provincie, știrea despre legăturile lui Dancian Cioloș cu MISA nu a răzbătut în presa mainstream. Curios din fire cum sunt, am sunat oameni din presa mare, de la televiziuni, ziare cotidiene importante, și i-am întrebat: voi nu ați auzit de povestea cu Ciolo și MISA ? De ce nu ați dat nimic ? Și mi s-a răspuns că deși subiectul este suculent, de scandal, nu au primit ÎNCĂ permisiunea să îi dea drumul.

Cu alte cuvinte, cei ce controlează marea presă în România au hotărât că Dacian Cioloș nu trebuie atacat, indiferent de trecutul său. Un lucru bun, normal și firesc pot spune. Însă întrebarea care se impune este: DE CE ? De ce este iertat Dacian Cioloș ? Cine și ce interes are ca el să fie premierul României ? Clasa politică ? Cancelariile europene ? Cine controlează mass-media în România ?

Și întrebând mai departe prin redacții, săpând mai adânc în căutarea factorului de decizie care a blocat în toate televiziunile și ziarele știrea despre legătura lui Dacian Cioloș cu MISA, am aflat că interdicția de a se publica pe acest subiect venea din zona serviciilor secrete,prin agenții de redacție ai acestor servicii. Nu dau detalii, cine vrea și are posibilitatea, să mă verifice.

Și atunci se pune întrebarea legitimă: CE INTERES AU SERVICIILE SECRETE ROMÂNEȘTI SĂ ÎȘ SUSȚINĂ CA PREMIER PE DACIAN CIOLOȘ ? Face parte dl. Cioloș din Serviciile Secrete ? Sau are o misiune de dus la îndeplinire ? Și dacă are o astfel de misiune, care este aceea și cine i-a dat-o ? Este această misiune bună pentru români sau este bună pentru alții ?

Răspunsurile la aceste întrebări vor veni în curând, poate chiar în săptămâna următoare.

Căci este inexplicabilă și graba cu care s-a format și instalat acest nou guvern. Luni seara dna Guseth se retrăgea de la nominalizarea pentru Justiție iar un avion – cursă specială o aducea la București de la Bruxelles pe dna Raluca Prună, pentru ca aceasta să ajungă marți ora 9 dimineața la audierile în comisiile de specialitate ale Parlamentului.

Un posibil răspuns al acestei grabe suspecte îl constituie evenimentele din ultimele zile din Europa. În condițiile în care Franța a activat clauza din art. 42-7 din Tratatul de la Lisabona, care prevede o clauza de solidaritate in caz de agresiune impotriva unei tari membre a Uniunii Europene. Această clauză este similară cu cea a art. 5 din Tratatul NATO la care au recurs Statele Unite dupa atentatele din 11 septembrie si a carui activare a condus la interventia Aliantei atlantice in Afganistan.

În lipsa unui guvern legal instaurat, România nu putea lua măsuri pentru intrarea în război alături de Franța și restul Europei împotriva Statului Islamic, căci asta se urmărește ca reacție.

Personal, nu îmi doresc ca România să intre în război împotriva nici unei alte țări a lumii, inclusiv Statul Islamic. Problemele Franței și ale celorlalte state europene cu terorismul musulman au fost generate în mare măsură de acestea și nu au nici o legătură cu România, căci România nu a vândut arme în Siria și nici nu a profitat economic de  pe urma războaielor din Orientul Mijlociu.

Dacă acesta a fost scopul pentru care Guvernul Cioloș a fost trecut prin Parlament pe repede-înainte, nu cred că acest lucru este în interesul românilor, căci nu ne interesează și nu avem nimic de câștigat din războaiele altora.

Să dea Dumnezeu să mă înșel iar venirea acestui nou Guvern numit din cancelariile europene să fie în realitate benefic pentru români și România…

 


Sursa: rapcea.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Cristi Tepes A VORBIT. Cristi Tepes A MURIT
Ontario, Canada: S-a votat legea TOTALITARĂ prin care statul îți poate lua copiii dacă ești împotriva ideologiei LGBT sau îi educi în spirit CREȘTIN
Lider liberal: Dacian Cioloș e un impostor politic. Intenția lui de a-și face partid îl transformă într-un un dușman al PNL
Pentru că s-a declarat primul secui din Argeș, Lucian Mândruță a devenit idolul separatiștilor maghiari care acționează pentru ruperea Transilvaniei de România și alipirea ei la Ungaria.
Românii sunt ținuți ÎN MOD INTENȚIONAT cu Salarii de Mizerie pentru a fi o forță de muncă ieftină pentru MULTINAȚIONALELE STRĂINE. Salarii de MIZERIE de 300-450 de euro în toate regiunile țării.
„Partidele politice sunt găşti de hoţi care au devalizat ţara”, spune Ştefan Popa
Lordul englez pentru care a murit înjunghiat românul care păzea clubul a dat iarăși o petrecere sexuala...asta înseamnă nobilime
Putin a făcut MARELE ANUNȚ: a transmis armatei să se pregătescă…
Persecuţia crestinilor a inceput si in Romania !! Klaus Iohannis, va promulga Legea antinaţională şi anticonstituţională Sfinţii Închisorilor, Cioran, Eliade, Ţuţea, Noica, Vulcănescu, Gafencu interzişi de Iohannis şi clasa politică coruptă
Mugur Ciuvică, SCANDAL în direct cu Hilde Brandl: Ați mințit în declarația de avere? Olguța Vasilescu: Uite cine ne judecă
Răzvan Orășanu: JAF, aur, uraniu, cupru, sare și cărbune! De ce ne vindem ţara?
Doina Pană, motivul pentru care a fost otrăvită: Măsura luată în Codul Silvic a costat Schweighofer 150 de milioane de euro pe an.
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro