Cine ne spune să strângem cureaua? Ministrul Violeta Alexandru, miliardară pe banii lui Soros!

Distribuie!by De când a fost instalată ministrul muncii, Violeta Alexandru a reușit performanța de a scoate declarații revoltătoare cel puțin una pe săptămână. Ba că românii sunt leneși, ba că ar trebui să muncim până la 70 de ani și oricum de unde atâta tupeu pe pensionari să ceară bani […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

De când a fost instalată ministrul muncii, Violeta Alexandru a reușit performanța de a scoate declarații revoltătoare cel puțin una pe săptămână. Ba că românii sunt leneși, ba că ar trebui să muncim până la 70 de ani și oricum de unde atâta tupeu pe pensionari să ceară bani în plus!?

loading...

Pentru că tot insistă să ne spună că ar trebui să trăim mai modest, poate n-ar fi rău să aruncăm o privire peste declarația de avere depusă de Violeta Alexandru la scurt timp după numirea la Ministerul Muncii.
Și ce să vezi?! Cea care ne spune nouă să strângem cureaua a câștigat în 2019 cam 200,000 lei, ceea ce înseamnă aproximativ două miliarde în bani vechi!
La asemenea venituri ai crede că biata femeie a tras la jug de dimineață până seara! Dar să ne uităm de unde vin banii Violetei Alexandru.
69.501 lei de la Camera Deputaţilor (Ce-o fi făcut de banii ăștia doar ea știe, dar, mă rog, așa câștigă și restul parlamentarilor…)
Grosul banilor vin însă de la Asociaţia Institutul Pentru Politici Publice, 118.662 lei pe an! Cam 10.000 lei pe lună! Dacă n-ați auzit de Institutul Pentru Politici Publice, nu vă faceți probleme, puțină lume știe cu ce se ocupă. Este o organizație non-guvernamentală înființată chiar de Violeta Alexandru în 2001, una din nenumăratele asociații de „democracy” cu care miliardarul George Soros a împânzit lumea. IPP primește constant  bani de la Soros, prin intermediul Fundației pentru o Societate Deschisă, iar în schimb ONG-ul se ocupă să promoveze agresiv interesele miliardarul american deghizate în politici publice pentru binele neamului românesc.


În plus, Violeta Alexandru a mai luat și 7.536 de la APADOR-CH, organizație care se ocupă cu drepturile omului, la fel înființată la ordinul lui Soros și finanțată generos.
Mai miră pe cineva că noul guvern și în mod special ministrul Violeta Alexandru promovează politici globaliste, exclusiv în beneficiul corporațiilor transnaționale?!

 

Sursa:https://bpnews.ro


Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Reteaua Progresista in Romania. Activitatea lui Hunter Biden în România, fiul fostul vicepresedinte SUA, Biden, actualmente candidat pentru presedintia SUA, ridică noi întrebări cu privire la relațiile sale de peste mări
Decizie FĂRĂ PRECEDENT: Tudose ia șantierul naval Mangalia de la străini!
Noul ministru al Agriculturii nu vrea aprozare cu produse româneşti. Casa de Comerţ Unirea, creată de Daea, atârnă de un fir de aţă
În criza epidemiei, specialiștii recunosc: Tot ce avem în materie de spitale și industrie farmaceutică în România e făcut de Ceaușescu
Daca ai inteles acest articol ti-ai salvat singur viata ! ! !
Polonia dă de pământ cu Mitul Investitorului Străin. Ministrul polonez al Educației și al Științei "S-a terminat cu tratamentul privilegiat și cu ajutoarele acordate firmelor străine. Vom lupta mai presus de toate pentru interesele firmelor poloneze"
Americanii trimit cele mai scumpe avioane de război din lume în Europa! Le trimit doar pentru „exerciții”?
Andrei Pleșu numit "pe viață" în locul lui Soros, la Fundația miliardarului din România. Iulian Capsali: "Slujește imparțial la doi stăpâni? Lui Dumnezeu și lui Mamona?!"
“Mortal combat” în SUA și România: servicii de informații și polițai contra președinți, guverne și democrație (1)
O feminista a recitat un poem blasfemiator de ziua lui Eminescu, acestia sunt poetii generatiei rezist sorosito-tefeliste: `Îţi introduc penisul meu lung şi negru în pântec`
ATENȚIE LA REȚEAUA NEOBOLȘEVICĂ A LUI SOROȘ. În manualele de "Educație Civică" de clasa VII-a, Teoria Bolșevică a lui Marx despre STATUL BOLȘEVIC este PREZENTATĂ NECRITIC, ca și cum ar fi "o altă variantă validă de stat"
Alina Gorghiu susține avortul (negarea vieții) într-o demografie românească în picaj
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro