Cine ne spune să strângem cureaua? Ministrul Violeta Alexandru, miliardară pe banii lui Soros!

Distribuie!by De când a fost instalată ministrul muncii, Violeta Alexandru a reușit performanța de a scoate declarații revoltătoare cel puțin una pe săptămână. Ba că românii sunt leneși, ba că ar trebui să muncim până la 70 de ani și oricum de unde atâta tupeu pe pensionari să ceară bani […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

De când a fost instalată ministrul muncii, Violeta Alexandru a reușit performanța de a scoate declarații revoltătoare cel puțin una pe săptămână. Ba că românii sunt leneși, ba că ar trebui să muncim până la 70 de ani și oricum de unde atâta tupeu pe pensionari să ceară bani în plus!?

loading...

Pentru că tot insistă să ne spună că ar trebui să trăim mai modest, poate n-ar fi rău să aruncăm o privire peste declarația de avere depusă de Violeta Alexandru la scurt timp după numirea la Ministerul Muncii.
Și ce să vezi?! Cea care ne spune nouă să strângem cureaua a câștigat în 2019 cam 200,000 lei, ceea ce înseamnă aproximativ două miliarde în bani vechi!
La asemenea venituri ai crede că biata femeie a tras la jug de dimineață până seara! Dar să ne uităm de unde vin banii Violetei Alexandru.
69.501 lei de la Camera Deputaţilor (Ce-o fi făcut de banii ăștia doar ea știe, dar, mă rog, așa câștigă și restul parlamentarilor…)
Grosul banilor vin însă de la Asociaţia Institutul Pentru Politici Publice, 118.662 lei pe an! Cam 10.000 lei pe lună! Dacă n-ați auzit de Institutul Pentru Politici Publice, nu vă faceți probleme, puțină lume știe cu ce se ocupă. Este o organizație non-guvernamentală înființată chiar de Violeta Alexandru în 2001, una din nenumăratele asociații de „democracy” cu care miliardarul George Soros a împânzit lumea. IPP primește constant  bani de la Soros, prin intermediul Fundației pentru o Societate Deschisă, iar în schimb ONG-ul se ocupă să promoveze agresiv interesele miliardarul american deghizate în politici publice pentru binele neamului românesc.


În plus, Violeta Alexandru a mai luat și 7.536 de la APADOR-CH, organizație care se ocupă cu drepturile omului, la fel înființată la ordinul lui Soros și finanțată generos.
Mai miră pe cineva că noul guvern și în mod special ministrul Violeta Alexandru promovează politici globaliste, exclusiv în beneficiul corporațiilor transnaționale?!

 

Sursa:https://bpnews.ro


Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Andrei Pleșu numit "pe viață" în locul lui Soros, la Fundația miliardarului din România. Iulian Capsali: "Slujește imparțial la doi stăpâni? Lui Dumnezeu și lui Mamona?!"
Insula Şerpilor, locul interzis din Marea Neagră. Secretele tărâmului legendar al anticilor, pierdut de români în Al Doilea Război Mondial
SRI – CEA MAI MARE AMENINȚARE LA ADRESĂ SIGURANȚEI NAȚIONALE A ROMÂNIEI!
Pe mâna cui a ajuns Europa: Președintele Juncker, beat țeavă, le dă capace liderilor de state (Video)
Producatorii confirma declaratia ministrului Agriculturii: Produse expirate din strainatate sunt vandute in Romania
Dezvaluiri ale unor patrioti din SRI despre structura ARABA din Romania, informatii ignorate de Coldea
Deși Germania nazistă s-a luptat cu URSS, nazismul a fost tot o ideologie socialistă
Sorina Matei : Suntem raiul pedofililor, pornografiei infantile şi al prădătorilor sexuali, de la americanul Kurt Treptow până la olandezul Jonannes Visscher
Klaus Iohannis dovedind din nou ca este o trompeta a Sistemului care a condus Romania cu arma catuselor, Sistem creat de Traian Basescu, dar pe care actualul presedinte al Romaniei l-a preluat de la predecesorul sau. Iohannis a avut un discurs nesigur si labartat, caracteristic iesirilor sale din ultimii ani.
Particule radioactive suspecte deasupra Europei, iar experții nu știu de unde provin. Care sunt țările afectate
VIDEO Scandal în miez de noapte: "naționala" României a cântat imnul secuiesc! Cum s-au bucurat "tricolorii" U18 după câștigarea diviziei
Multiculturalistii lucreaza la debilitarea civilizatiei occidentale
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro