Cine este tânăra ucisă la metrou și cu ce se ocupa. Alina, zbor lin spre cer! – Foto / Video

Distribuie!by loading... Foto: Colaj Antena 3 / Pixabay Apar noi informații în cazul crimei de la metrou care a șocat întreaga Românie! Alina Ionela Ciucu este tânăra de 25 de ani care și-a pierdut viața după ce a fost împinsă de o femeie de 36 de ani sub roțile unei garnituri […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

loading...
Foto: Colaj Antena 3 / Pixabay

Apar noi informații în cazul crimei de la metrou care a șocat întreaga Românie! Alina Ionela Ciucu este tânăra de 25 de ani care și-a pierdut viața după ce a fost împinsă de o femeie de 36 de ani sub roțile unei garnituri de metrou din Capitală! Tânăra avea tot viitorul înainte și plecase cu câțiva ani în urmă la facultate în București din satul Lișteava, comuna Ostroveni, judetul Dolj.

Mergea acasă, la iubitul ei!

Oamenii din satul natal au povestit pentru Libertatea.ro că fata a fost crescută de niște vecini întrucât mama sa este foarte bolnavă. După terminarea studiilor, Alina Ciucu a încercat să își facă un rost în București, acolo unde s-a angajat într-un restaurant.


Ironia sorții face că aseară, când s-a petrecut tragedia din stația de metrou Dristor 1 din Capitală, tânăra se întorcea de la serviciu. Ea urma să se ducă acasă, acolo unde o aștepta iubitul ei, precizează sursa citată.

Publicitate

Tragedia s-a întâmplat în timp ce tânăra era atentă la telefon. Atacatoarea a prins momentul de neatenție al Alinei pentru a o arunca în faţa metroului, exact cu câteva secunde înainte ca trenul să ajungă în staţie. Din nefericire pentru aceasta, impactul a fost fatal.


Era o fată minunată și cuminte

„Era o fată minunată, era cuminte! Ultima oară a venit astă vară acasă. Făcuse facultatea la Bucureşti şi îşi găsesie şi ea perechea acolo. Ce suflet avea criminala aia? Era atât de frumoasă…ca o actriţă. Aşa îi ziceam eu. Plecase de sărăcie de acasă. Muncea la….

Articolul continuă mai jos

Sursa foto: Antena 3

un restaurant în Bucureşti. Îi cumpărarăm sicriu şi mama ei plecă cu fetele mele la Bucureşti să o recunoască şi să o aducă acasă”, a declarat Mariana Ghigeanu, mătuşa Alinei Ciucu, în exclusivitate pentru Cancan.ro.

Cine este femeia care a împins-o spre moarte

Femeia de 36 de ani care ar fi ucis-o pe Aina în stația de metrou Dristor 1 este din Craiova. Magdalena Șerban a fost reținută, la câteva ore după comiterea crimei din stația Dristor 1. Suspecta a fost prinsă de polițiști și audiată pentru stabilirea circumstanțelor în care au avut loc faptele de marți seară.

Potrivit unor informații apărute in presa, femeia ar suferi de o serie de tulburari mintale.
Suspecta a fost reţinută pentru 24 de ore şi va fi prezentată instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Sursa: jurnaldinromania.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro