Cine este scandalagiul Paul Wagner, așa zisul jurnalist german, susținător al #Rezist şi al lui Soros?

Distribuie!by El îşi foloseşte energia, alături de soţia sa, pentru susţinerea lui Koveşi, a lui Iohannis, dar şi a miliardarului american. loading... BUCUREŞTI, 21 iun — Sputnik, Georgiana Arsene. Cine este jurnalistul — unii spun că nu ar face parte din breaslă — german săltat ieri de jandarmi, la protestul #Rezist din Piaţa Victoriei? […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

El îşi foloseşte energia, alături de soţia sa, pentru susţinerea lui Koveşi, a lui Iohannis, dar şi a miliardarului american.

loading...

BUCUREŞTI, 21 iun — Sputnik, Georgiana Arsene. Cine este jurnalistul — unii spun că nu ar face parte din breaslă — german săltat ieri de jandarmi, la protestul #Rezist din Piaţa Victoriei?


Paul Arne Wagner, cetăţean român/german, este un mare activist social. Ceea ce nu este chiar un lucru rău, chiar dacă 90% din energia sa şi a soţiei sale, Mădălina Roca, este dedicată, după cum reiese din paginile proprii de Facebook, omagierii şi distribuirii Laurei Codruţa Kovesi, a lui Klaus Iohannis, a mişcării #Rezist ori a lui George Soros.

Informaţia a fost făcută publică de inpolitics.ro, care a verificat paginile de socializare ale celor doi soţi în scopul elucidării misterului care pluteşte în jurul lui Wagner.


Cei de la inpolitics atrag atenţia asupra faptului că Wagner scris într-o română perfectă şi fac apel la una din postările sale, în care acesta scrie că a venit de doi ani în România. La timp pentru a fi, alături de Mădălina, curator al unei expoziţii dedicate emigranţilor din Africa şi Orient, în cadrul festivalului One World România.

Acest festival a fost dedicat emigranţilor care au luat cu asalt Europa în ultimii ani. După cum se ştie, în unele zone, ei au făcut ţinuturile europene d enerecunoscut şi de nelocuit pentru cei care stăteau acolo de sute de ani.

Perioada desfăşurării evenimentului a coincis — ce coincidenţă! — cu momentul în care în România un sondaj INSCOP arăta că 86% dintre români nu vor să audă de emigranţi.

Astăzi, problema refugiaţilor este la un pas de a destrăma Uniunea Europeană.

Nu se ştie cine şi cât a plătit pentru traseul fotografilor prin jumătate de Europă, alături de valul de refugiaţi.

Cazul lui Paul Wagner a devenit de interes după evenimentele de aseară, la protestul #Rezist, acesta a fost săltat de jandarmi. El a încercat să treacă de forţele de ordine şi de foţele de jandarmi. Nu a putut demonstra că este jurnalist. Mai mult, a fost amendat cu 500 de lei.

Read more: https://ro.sputnik.md/society/20180621/19997554/paul-wagner-rezist-proteste-soros.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Venezuela va trece pe lista teroriştilor mai mulţi oficiali americani, printre care şi George W. Bush (insa Romania ii trece pe lista aliatilor)
Iese pe piață noul TRABANT! Este o mașină electrică, are un aspect cochet și costă incredibil de puțin
Cu referire la organizatia ASUR (Soros) aka Remus Cernea - Inaugurarea Statuii Diavolului din Detroit a fost pigmentată cu scene homosexuale. Galerie Foto
Băncile de pe Wall Street au pus mâna pe rezervele de apă ale planetei
Macron ataca Polonia: E la marginea UE! Varsovia ii raspunde dur: Aroganta e urmare a lipsei de experienta
Clauzele abuzive din împrumutul luat de România în 2009 de la FMI și Banca Mondială
CEDO a decis ca, copiii românului Florin Barbu să rămână definitiv la cuplul gay! Marea Britanie i-a luat copiii și i-au dat unui cuplu gay!
Portretul lui Barna desenat de o USR-istă: „Mediocru patentat, pus de o gașcă de securiști”
Partidul USR ar putea avea primul europarlamentar gay din istoria României. USR a fost singurul partid care s-a opus organizării referendumului pentru redefinirea familiei, ca fiind uniunea dintre un bărbat și o femeie.
Juncker: Luxemburghezii au fost primii in Transilvania. Vorbesc cu prietenul meu Klaus Iohannis în luxemburgheză (săsește)
Radu Banciu după ce Iohannis i-a ignorat pe românii din Harghita și Covasna: ""Un om fără scrupule, fără nicio valență politică, un om neinteresat și neimplicat, un om prost pregătit, o stârpitură politică acest Klaus Iohannis"
Viorica Dancila, noul prim-ministru este pe felie cu austriecii care ne iau resursele | de aceea a acceptat-o Iohannis imediat
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro