Cine este Catalin Berenghi, cosmarul celor care vor MOSCHEE la Bucuresti – VIDEO

Distribuie!by loading... In ultimele saptamani, dupa anuntul guvernului ca pune la dispozitia comunitatii musulmane din Romania un teren pentru ridicarea unei mega-moschei in capitala, bucuresteanul Catalin Berenghi, impreuna cu prietenii sai, a recurs la tot felul de actiuni inedite care sa impiedice construirea lacasului de cult. Catalin Berenghi a plimbat […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

berenghi

loading...

In ultimele saptamani, dupa anuntul guvernului ca pune la dispozitia comunitatii musulmane din Romania un teren pentru ridicarea unei mega-moschei in capitala, bucuresteanul Catalin Berenghi, impreuna cu prietenii sai, a recurs la tot felul de actiuni inedite care sa impiedice construirea lacasului de cult.

Catalin Berenghi a plimbat o ceata de purcei vopsiti in tricolor pe terenul din Bulevardul Expozitiei si a ingropat alti doi acolo pentru a spurca zona, a ridicat o cruce ortodoxa adusa din Moldova sfintind crestineste locatia si, dupa ce Premierul a cerut autoritatilor sa-i faca dosar penal, bucuresteanul l-a ingropat simbolic pe „Ponta Turcitul” acolo, scrie nasul.tv.


Dar cine este cu adevarat Catalin Berenghi? Adevarata poveste, in imaginile de mai jos:

 

Sursa:


Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Dragă SCLAVETE vorbitor de limba română, lasă un pic emisiunile de căcat la care te uiți în fiecare zi! Cred eu că merită să parcurgi rândurile următoare!
Actorul AURELIU SURULESCU si tenorul VLAD MIRIŢĂ despre manipularile anticrestine din media: “CINE SCRIE ACESTE ARTICOLE, STIE BINE CE FACE”; “E O LUPTA CARE SE DE IN PLAN MEDIATIC pentru sufletul și mintea tinerilor” (VIDEO)
Alexandru Cumpănașu - MARELE PLAN:Transilvania, independentă! Restul, România Federală
Incredibil! Propagandistii USR-PLUS, partide pastorite de Dan Barna (foto centru, stanga) si Dacian Ciolos (foto centru, dreapta), au pus mana pe baza de date a populatiei Romaniei. Tinerii care abia au implinit 18 ani s-au trezit cu scrisori personalizate in care sunt indemnati sa voteze Alianta 2020 USR-PLUS, a lui Dan Barna si Dacian Ciolos. Cum a fost posibil ca agentii electorali ai USR si PLUS sa aiba acces la CNP-urile si datele personale ale tinerilor? Procurorul General Bogdan Licu trebuie sa dispuna de urgenta o ancheta la Directia de Evidenta a Populatiei
"Fluierul.ro": Ce se-ntâmplă cu România? Confuzie sau manipulare ? Pentru că mai mulți cititori s-au arătat CONFUZI pe bună dreptate legat de ceea ce se-ntamplă în acest moment în România iată care este înțelegerea pe care o avem asupra situației actuale
OMUL CHEIE DIN USR, fanul lui Putin și Gaddafi și susținător al căsătoriilor homo
SI TOTUSI, CE JOCURI FACE PRINTUL CHARLES IN PADURILE DIN ROMANIA?
Premierul rus în Bulgaria: Mizele economice
15 iunie 1889 | 129 de ani de la moartea lui Mihai Eminescu. A fost asasinat de catre Carol, monarhie si gasca de masoni!
Benjamin Fulford face dezvăluiri incredibile despre Oculta Mondială !
În noiembrie 2014, Facebookul a încredinţat destinele Ţării unui personaj sinistru, dar dacă tot va fi bal, bal să fie !
Romsilva inconștientă: va tăia, în acest an, 10 milioane de metri cubi de masă lemnoasă din pădurile statului şi din cele private, dar administrate de regie, potrivit bugetului pe 2017, care urmează să fie aprobat prin HG în Guvern.
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro