Cine a FURAT agricultura Romaniei? ”Distrugerea CAP-urilor si a IAS-urilor egaleaza cele doua Razboaie Mondiale!”

Distribuie!by loading... Cine a FURAT agricultura Romaniei? ”Distrugerea CAP-urilor si a IAS-urilor egaleaza cele doua Razboaie Mondiale!” Alternative News Romania 3 days ago agricultura, romania Desfiintarea structurilor agregate a produs în agricultura românească efecte negative pe care le resimţim şi astăzi.„Pagubele rezultate din distrugerea CAP-urilor şi IAS-urilor (cooperative agricole de […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

agricultura-romania

loading...

Cine a FURAT agricultura Romaniei? ”Distrugerea CAP-urilor si a IAS-urilor egaleaza cele doua Razboaie Mondiale!”
Alternative News Romania 3 days ago agricultura, romania
Desfiintarea structurilor agregate a produs în agricultura românească efecte negative pe care le resimţim şi astăzi.„Pagubele rezultate din distrugerea CAP-urilor şi IAS-urilor (cooperative agricole de producţie şi întreprinderi agricole de stat – n.r.) egalează daunele din cele două războaie mondiale”, a declarat

ministrul Agriculturii, Achim Irimescu, la emisiunea Capital TV, transmisă vineri de B1 şi moderată de Claudiu Şerban.


Irimescu a povestit că în 1997 a participat la o conferinţă internaţională de profil, unde a fost întrebat: „a fost un cataclism în România, cum se face că din 7 milioane de bovine, câte erau în 1989, au mai rămas jumătate?”.

Ministrul a dat exemplul companiei agricole de la Curtici, unde specialistul Dimitrie Muscă „a avut un CAP şi l-a menţinut, iar acum acesta reprezintă una dintre cele mai performante ferme din România”.


De asemenea, Irimescu a arătat că în alte ţări interesele agricultorilor locali sunt protejate. El a spus că „în Cehia nu s-au distrus CAP-urile” şi a relatat un caz din Franţa, unde un parlamentar german a încercat să cumpere teren agricol, dar a fost refuzat de autorităţi, pentru că acolo „reglementările sunt astfel concepute încât să fie sigur că noul proprietar va face agricultură”.

Ministrul crede că problema fărâmiţării terenurilor poate fi rezolvată „pe măsură ce vom avea cadastru”.

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Presedintele Iohannis este membru intr-un ONG fondat de Soros: European Council on Foreign Relations,
Savaliuc șochează: ”Plan pus la cale de 1 lună, asta vor pe 15 aprilie - preiau puterea”
Raluca Feher de la ONG-ul finanțat de Soros "Frontline Club Bucharest" cere opoziției din România să se organizeze pe modelul "jihad" şi acuză statul Israel de "violență rece împotriva propriilor cetățeni". Analiză: De ce oamenii lui Soros urăsc Israelul?
Reprezentanta Comisiei Europene la București de la lucrătoare la abator la Soros și tefeliști
USR-iștii afaceriști cu defrișările și cu cei care rad pădurile, Schweighofer
O ÎNTREBARE CHEIE: De ce președintele României se întâlnește oficial cu șeful CIA? S-a întâlnit vreodată oficial un președinte american cu șefii SRI sau SIE?
Scarbele regale trăiesc în lux pe spinarea românilor. Tu ce parere ai?
Plângere penală pentru discursul din Parlamentul European impotriva lui Liiceanu !
BYE BYE LULU! – Tudorel Toader cere revocarea Laurei Kovesi din fruntea DNA. Exceptional Raport stiintific al ministrului Justitiei despre necesitatea revocarii sefei DNA pentru management deficitar cu consecinte nefaste pentru Romania: record de conflicte constitutionale intre puterile statului; premisele blocarii activitatii legiuitorului; sfidarea Parlamentului; anchete in afara cadrului legal; implicarea in anchetele altor procurori; incercarea de a obtine condamnari cu orice pret (Raport)
Bogdan Diaconu: „Vine sfarsitul pentru tradatorii de tara, oare acest lucru il sperie pe Basescu?”
Clauzele abuzive din împrumutul luat de România în 2009 de la FMI și Banca Mondială
Premierul Grindeanu este şantajat ca să ascundă cheltuirea celor 2 miliarde de euro de către Cioloş!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro