Cine a comandat spionarea șefei DNA. Este un personaj foarte bogat și influent din România

Distribuie!by O persoană cu influenţă în România, la cel mai înalt nivel în stat, care putea autoriza activităţi de spionaj pe teritoriul României – acesta este portretul robot făcut clientului Black Cube de cei doi israelieni arestaţi preventiv pentru că ar fi încercat să strângă informaţii care să o compromită […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

O persoană cu influenţă în România, la cel mai înalt nivel în stat, care putea autoriza activităţi de spionaj pe teritoriul României – acesta este portretul robot făcut clientului Black Cube de cei doi israelieni arestaţi preventiv pentru că ar fi încercat să strângă informaţii care să o compromită pe şefa DNA, Laura Codruţa Kovesi.

loading...

Cei doi spioni nu au dezvăluit identitatea clientului lor. Totuși, le-au mărturisit judecătorilor că este vorba despre un personaj foarte bogat și foarte influent din România, care putea autoriza în mod legal acțiunea de spionaj împotriva șefei DNA.


De asemenea, ei au dat mai multe detalii și despre circuitul datelor colectate despre Laura Codruța Kovesi. Odată adunate, informațiile erau stocate pe stick-uri de memorie și erau predate unui agent de legătură la Aeroportul Otopeni. Însă, informațiile nu părăseau țara ci erau livrate destinatarului final.

Spionii au mai spus că 8 persoane apropiate Laurei Codruța Kovesi erau spionate pentru a fi surprinși în timp ce săvârșeau acte de corupție. Dacă erau prinși, informațiile urmau să fie făcute publice pentru a afecta imaginea șefei DNA, potrivit Stiripesurse.ro.


Ron Weiner şi David Geclowicz spun că au primit o listă care conţinea opt nume. Printre ele şi cel al prefectului capitalei, Paul Nicolae Petrovan, fost procuror militar DNA. Acesta a fost audiat ca martor de procurorii DIICOT. Ordinul venit de la şefii Black Cube era identificarea unor informaţii care să-i incrimineze pe cei de pe listă sau direct pe Laura Codruţa Kovesi. Au reuşit să spargă însă doar trei adrese de email.

 

 

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro