CIA l-a descoperit pe HITLER în Columbia, dar nu l-a capturat!

Distribuie!by CONFORM UNOR DOCUMENTE DESECRETIZATE DE CIA ŞI PUBLICATE DE COTIDIANUL DAILY MAIL, ADOLF HITLER AR FI FOST DEPISTAT DE SERVICIILE DE INFORMAŢII AMERICANE ÎN COLUMBIA ÎN ANII 1950, ÎNTR-O COMUNITATE DE FOȘTI AGENȚI AI SERVICIILOR SECRETE GERMANE, IAR ÎN IANUARIE 1955 ACESTA AR FI PLECAT ÎN ARGENTINA, ÎNTR-O LOCAŢIE NECUNOSCUTĂ. DOSARUL […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

CONFORM UNOR DOCUMENTE DESECRETIZATE DE CIA ŞI PUBLICATE DE COTIDIANUL DAILY MAIL, ADOLF HITLER AR FI FOST DEPISTAT DE SERVICIILE DE INFORMAŢII AMERICANE ÎN COLUMBIA ÎN ANII 1950, ÎNTR-O COMUNITATE DE FOȘTI AGENȚI AI SERVICIILOR SECRETE GERMANE, IAR ÎN IANUARIE 1955 ACESTA AR FI PLECAT ÎN ARGENTINA, ÎNTR-O LOCAŢIE NECUNOSCUTĂ. DOSARUL PRIVINDU-L PE ADOLF HITLER A IEȘIT  LA IVEALĂ, DUPĂ CE JURNALISTUL COLUMBIAN JOSE CARDENAS A TRANSMIS PE TWITTER FILE DIN DOSARUL ARHIVAT AL CIA, CARE A FOST DECLASIFICAT ÎN ANII ’90.


 In rapoartele declasificate de CIA, Philip Citroen – fost ofițer SS, a divulgat agenților americani că dictatorul nazist trăia în orașul Tunja, la 135 km de nord de Bogota (Colombia), în mijlocul unui grup de foști naziști.

loading...

Philip Citroen susținea în rapoartele sale că bărbații din acea comunitate îl numeau “Fuhrerul”, îl salutau cu respect și îl tratau cu adulație. Acesta a oferit chiar și o fotografie serviciilor americane în care apărea alături de un bărbat care semăna izbitor cu Adolf Hitler.


Fostul ofițer nazist Philip Citroen susținea că a vizitat orașul columbian Tunja, în timp ce lucra la o companie de căi ferate, unde i-a fost prezentat „un bărbat care semăna izbitor cu Fuhrerul și care susținea că este Adolf Hitler”.

Documentul serviciilor americane de la Bogota preciza: „Citroen susținea că l-ar fi cunoscut pe acest individ, într-un loc numit Residencies Coloniales, care este, potrivit sursei, suprapopulat cu foști naziști germani.


Potrivit lui Citroen, „nemții care trăiesc în Tunja îl urmează pe acest Hitler și îl idolatrizează, așa cum idolatrizează trecutul nazist, i se adresează cu apelativul Fuhrer și îl salută cu salutul nazist”.

În dosar apare şi o dovadă solidă a informaţiilor că Fuhrerul nu murise: o fotografie cu Philip Citroen lângă un bărbat care seamănă izbitor  cu dictatorul nazist, aceasta fiind proba că Adolf Hitler nu s-a împușcat în cap, în buncărul său din Berlin, pe 30 aprilie 1945, aşa cum se credea.

Agenții au scris această istorie într-un memo informal, dar nu l-au crezut pe informatorul Philip Citroen. Ulterior, deşi agenții americani din Columbia nu au luat în serios ceea ce susținea fostul soldat SS, totuși șeful CIA din Caracas a transmis rapoarte şi fotografii șefilor de la Washington.

In 1955 un al doilea bărbat, identificat cu numele de cod Cimelody-3, le-a relatat agenților americani aceeași poveste.

Cimelody a declarat că Citroen, care trăia atunci în Venezuela, se afla în legătură cu Hitler o dată pe lună, în timpul vizitelor sale regulate în Columbia, unde lucra pentru compania olandeză KNSM Royal Dutch Shipping.

Cimelody a oferit și el o fotografie în care ar fi Citroen și un bărbat, iar pe spatele pozei scria un nume: Adolf Schuttlemayer.

Ulterior, acest Adolf Schuttlemayer, care semăna perfect cu Hitler, ar fi plecat din Columbia, în ianuarie 1955, în Argentina, deși nu se știe exact unde.

După această a doua discuție, agenții americani din Columbia au decis să transmită în SUA un raport oficial, care a fost însă secretizat.

Argentina a fost cunoscută ca fiind cea mai renumită destinație a adepţilor lui Adolf Hitler, ţinând cont că fostul președinte Juan Peron a fost un simpatizant recunoscut al nazismului și a încercat activ să recupereze membri ai regimului condus de Fuhrer.

Potrivit documentelor istorice, mii de naziști au fugit după al doilea Război Mondial în America de Sud, printre aceștia numărându-se Josef Mengele, „îngerul morții de la Auschwitz” și Adolf Eichmann, arhitectul Holocaustului.

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro