Chirurg estetician, despre cazul fetelor dispărute la Caracal: „Ştiţi câţi bani “produce” o faţă de calibrul acesta, pe zi?!? 50 000 DE EURO/ZI! Cred cu tărie că sunt în viaţă şi probabil sunt deja scoase din ţară!“

Distribuie!by Adina Alberts, celebrul chirurg estetician  în vârstă de 50 de ani a postat pe pagina sa de Facebook o scrisoare deschisă adresată premierului Viorica Dăncilă, în care spune că cele două fete dispărute din Caracal ar fi de fapt în viaţă şi ar fi fost scoase din ţară în […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Adina Alberts, celebrul chirurg estetician  în vârstă de 50 de ani a postat pe pagina sa de Facebook o scrisoare deschisă adresată premierului Viorica Dăncilă, în care spune că cele două fete dispărute din Caracal ar fi de fapt în viaţă şi ar fi fost scoase din ţară în scopul prostituției.

loading...

Acesta este mesajul pe care Adina Alberts l-a postat pe Facebook:


”Stimată doamnă, cu respect pentru funcţia pe care o ocupaţi în stat, daţi-mi voie să va spun că dvs sunteţi, în toată povestea asta, foarte departe de adevăr! Dvs cu referendumul despre care vorbiţi public… Fetele astea nu sunt moarte! Doamna, mai pierdeţi mult vremea!?!? Sesizaţi, pentru Dumnezeu, INTERPOLUL!!! Daţi-le în urmărire generală.

1. SIMPLU FAPT CĂ PE LÂNGĂ SITUAŢIA ALEXANDREI, SE ÎNCEARCĂ “O REZOLVARE” ŞI A CELUILALT CAZ CU NOTORIETATE PUBLICĂ, ACELA AL LUIZEI… CARE NECESITĂ, NU-I AŞA, ŞI ACESTA O SOLUŢIE GEN “PRAF ÎN OCHI”!

2. CAZANUL ÎN CARE CICĂ A INCINERAT-O PE FATĂ… CUM SĂ INCINEREZI UN CORP ÎNTR-UN CAZAN?!? CORPUL UMAN CONŢINE 70% APĂ. CĂ SĂ INCINEREZI UN CORP ÎŢI TREBUI MINIM 2 ORE TEMPERATURA DE PESTE 1000 DE GRADE CELSIUS, TEMPERATURA PE CARE NU O POŢI OBŢINE DECÂT ÎNTR-UN CUPTOR SPECIAL!

LA CREMATORIU IML DIN BUCUREŞŢI, CÂND SE INCINEREAZA UN CADAVRU, MIROASE TOT BERCENIU. CUM PUTEŢI CREDE CĂ ALEXANDRA A FOST INCINERATĂ ÎN CAZAN, ÎN AER LIBER?!

3. IEŞIREA PUBLICĂ A DNEI PROCUROR, SEARĂ, LA 21:30, TOTAL NEOBIŞNUITĂ, OFERIND DETALII MENITE SĂ NE “FACĂ PRAF” PE NOI TELESPECTATORII, ŞI SĂ NE ŞTEARGĂ ORICE URMĂ DE ÎNDOIALĂ ASUPRA MORŢII ACESTEIA!

4. MAMA ALEXANDREI A PRIMIT UN TELEFON DE LA UN NUMĂR NECUNOSCUT ŞI O VOCE BĂRBĂTEASCĂ I-A SPUS:”MAMA SOACRĂ, EU ŞI FAŢĂ TA AM PLECAT ÎN ANGLIA CĂ SĂ FACEM BANI!”

5. “CRIMINALUL” DECLARA CĂ A SURPRINS-O PE FAŢĂ LA TELEFON APELÂND 112. PĂI ORICINE ŞTIE CĂ, DUPĂ UN APEL LA 112, AR FI TREBUIT CĂ POLIŢIA SĂ AJUNGĂ URGENT. “CRIMINALUL” ASTA, ÎN SCHIMB, NU S-A SINCHISIT, ŞI “A OMORÂT-O, A TRANŞAT-O, A INCINERAT-O” PARCĂ ŞTIIND CĂ NIMENI ŞI NIMIC NU-L VA DERANJA DIN TREABA!

6. FAPTUL CĂ MAMA LUIZEI, DUPĂ O PRIMA TENTATIVĂ NEREUŞITĂ PE CARE AM AVUT-O DE A DISCUTA LA TELEFON, ATUNCI CÂND AM SUNAT-O DIN NOU DUPĂ 2 ZILE, MI-A ZIS CĂ E GREŞEALĂ ŞI CĂ EA N-ARE NICIO FATĂ, DEŞI VOCEA ERA ACEEAŞI! PROBABIL A FOST AMENINŢATĂ!

7. DACĂ FETELE AR FI FOST MOARTE, NU AR MAI EXISTĂ ACEASTĂ RETICENŢĂ DIN PARTEA POLIŢIEI, PROCURATURII, ACEASTĂ LENTOARE INCREDIBILĂ ÎN A ACŢIONA…

8. ŞI NU ÎN ULTIMUL RÂND, SIMPLU FAPT CĂ AŞA ZISUL CRIMINAL AVEA BLUZA GALBENĂ A COPILEI ARUNCATĂ LEJER PE UMERI… MI SE PARE SUGESTIV PENTRU TOATĂ ACEASTĂ DORINŢA DE MANIPULARE A MASELOR!

Doamna, ce fac specialiştii de pe lângă dvs?!?


Deci, doamna, fetele astea valorează greutatea lor în diamante! Fetele astea nu au fost răpite că să fie omorâte, ci că să “producă”!

Chirurg estetician, despre cazul fetelor dispărute la Caracal: „Ştiţi câţi bani “produce” o faţă de calibrul acesta, pe zi?!? 50 000 DE EURO/ZI! Cred cu tărie că sunt în viaţă şi probabil sunt deja scoase din ţară!“

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Proteste la București și Timișoara împotriva obligativității vaccinării: Libertatea este un drept, vaccinarea este o alegere. Liderul Asociației „Pro Consumatori”: Vaccinarea obligatorie e o afacere de 5 MILIARDE de euro (EXCLUSIV)
Decizie fără precedent luată împotriva Schweighofer! | FSC retrage DEFINITIV certificarea și se disociază de compania austriacă, din cauza defrișărilor ILEGALE
De ce scot multinaționalele oamenii la proteste! Noul Cod Fiscal le obligă să plătească impozite și să nu ”fugă” cu profitul?
Gheorghe Funar la Timisoara: Romania nu mai exista ca tara! E prevazuta mutarea statului Israel pe teritoriul Romaniei!
Ce vor să ascundă stăpânii coloniei? Ordin de la stăpânire: Închideți urgent Dosarul „Caracal”!
Conspirație împotriva marilor agricultori români? Atac virulent al președintelui LAPAR
Scandal în PSD după ce Rise Project a publicat discuţiile dintre liderii partidului. Pleşoianu: „PSD e infiltrat cu slujitori ai Hidrei“/ Ştefănescu: „Trădare!“
Cum distrugi o naţiune, prin alimentaţie . Cine se află, DE FAPT, în spatele expansiunii Lidl şi Kaufland în România
Generalii Iulian Vlad și Aurel Rogojan au recunoscut că Securitatea a trădat în decembrie 1989!
Sorina despre familia din America: „Îi urăsc, că vor să mă ia de la mami și de la tati”
UE ar putea interveni BRUTAL peste suveranitatea națională. Curtea de Justiție va decide asupra căsătoriei între persoane de același sex într-un caz de referință din România
Senatul oferă acces liber serviciilor secrete la informaţiile din telefonul şi calculatorul tău
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro