Chirurg estetician, despre cazul fetelor dispărute la Caracal: „Ştiţi câţi bani “produce” o faţă de calibrul acesta, pe zi?!? 50 000 DE EURO/ZI! Cred cu tărie că sunt în viaţă şi probabil sunt deja scoase din ţară!“

Distribuie!by Adina Alberts, celebrul chirurg estetician  în vârstă de 50 de ani a postat pe pagina sa de Facebook o scrisoare deschisă adresată premierului Viorica Dăncilă, în care spune că cele două fete dispărute din Caracal ar fi de fapt în viaţă şi ar fi fost scoase din ţară în […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Adina Alberts, celebrul chirurg estetician  în vârstă de 50 de ani a postat pe pagina sa de Facebook o scrisoare deschisă adresată premierului Viorica Dăncilă, în care spune că cele două fete dispărute din Caracal ar fi de fapt în viaţă şi ar fi fost scoase din ţară în scopul prostituției.

loading...

Acesta este mesajul pe care Adina Alberts l-a postat pe Facebook:


”Stimată doamnă, cu respect pentru funcţia pe care o ocupaţi în stat, daţi-mi voie să va spun că dvs sunteţi, în toată povestea asta, foarte departe de adevăr! Dvs cu referendumul despre care vorbiţi public… Fetele astea nu sunt moarte! Doamna, mai pierdeţi mult vremea!?!? Sesizaţi, pentru Dumnezeu, INTERPOLUL!!! Daţi-le în urmărire generală.

1. SIMPLU FAPT CĂ PE LÂNGĂ SITUAŢIA ALEXANDREI, SE ÎNCEARCĂ “O REZOLVARE” ŞI A CELUILALT CAZ CU NOTORIETATE PUBLICĂ, ACELA AL LUIZEI… CARE NECESITĂ, NU-I AŞA, ŞI ACESTA O SOLUŢIE GEN “PRAF ÎN OCHI”!

2. CAZANUL ÎN CARE CICĂ A INCINERAT-O PE FATĂ… CUM SĂ INCINEREZI UN CORP ÎNTR-UN CAZAN?!? CORPUL UMAN CONŢINE 70% APĂ. CĂ SĂ INCINEREZI UN CORP ÎŢI TREBUI MINIM 2 ORE TEMPERATURA DE PESTE 1000 DE GRADE CELSIUS, TEMPERATURA PE CARE NU O POŢI OBŢINE DECÂT ÎNTR-UN CUPTOR SPECIAL!

LA CREMATORIU IML DIN BUCUREŞŢI, CÂND SE INCINEREAZA UN CADAVRU, MIROASE TOT BERCENIU. CUM PUTEŢI CREDE CĂ ALEXANDRA A FOST INCINERATĂ ÎN CAZAN, ÎN AER LIBER?!

3. IEŞIREA PUBLICĂ A DNEI PROCUROR, SEARĂ, LA 21:30, TOTAL NEOBIŞNUITĂ, OFERIND DETALII MENITE SĂ NE “FACĂ PRAF” PE NOI TELESPECTATORII, ŞI SĂ NE ŞTEARGĂ ORICE URMĂ DE ÎNDOIALĂ ASUPRA MORŢII ACESTEIA!

4. MAMA ALEXANDREI A PRIMIT UN TELEFON DE LA UN NUMĂR NECUNOSCUT ŞI O VOCE BĂRBĂTEASCĂ I-A SPUS:”MAMA SOACRĂ, EU ŞI FAŢĂ TA AM PLECAT ÎN ANGLIA CĂ SĂ FACEM BANI!”

5. “CRIMINALUL” DECLARA CĂ A SURPRINS-O PE FAŢĂ LA TELEFON APELÂND 112. PĂI ORICINE ŞTIE CĂ, DUPĂ UN APEL LA 112, AR FI TREBUIT CĂ POLIŢIA SĂ AJUNGĂ URGENT. “CRIMINALUL” ASTA, ÎN SCHIMB, NU S-A SINCHISIT, ŞI “A OMORÂT-O, A TRANŞAT-O, A INCINERAT-O” PARCĂ ŞTIIND CĂ NIMENI ŞI NIMIC NU-L VA DERANJA DIN TREABA!

6. FAPTUL CĂ MAMA LUIZEI, DUPĂ O PRIMA TENTATIVĂ NEREUŞITĂ PE CARE AM AVUT-O DE A DISCUTA LA TELEFON, ATUNCI CÂND AM SUNAT-O DIN NOU DUPĂ 2 ZILE, MI-A ZIS CĂ E GREŞEALĂ ŞI CĂ EA N-ARE NICIO FATĂ, DEŞI VOCEA ERA ACEEAŞI! PROBABIL A FOST AMENINŢATĂ!

7. DACĂ FETELE AR FI FOST MOARTE, NU AR MAI EXISTĂ ACEASTĂ RETICENŢĂ DIN PARTEA POLIŢIEI, PROCURATURII, ACEASTĂ LENTOARE INCREDIBILĂ ÎN A ACŢIONA…

8. ŞI NU ÎN ULTIMUL RÂND, SIMPLU FAPT CĂ AŞA ZISUL CRIMINAL AVEA BLUZA GALBENĂ A COPILEI ARUNCATĂ LEJER PE UMERI… MI SE PARE SUGESTIV PENTRU TOATĂ ACEASTĂ DORINŢA DE MANIPULARE A MASELOR!

Doamna, ce fac specialiştii de pe lângă dvs?!?


Deci, doamna, fetele astea valorează greutatea lor în diamante! Fetele astea nu au fost răpite că să fie omorâte, ci că să “producă”!

Chirurg estetician, despre cazul fetelor dispărute la Caracal: „Ştiţi câţi bani “produce” o faţă de calibrul acesta, pe zi?!? 50 000 DE EURO/ZI! Cred cu tărie că sunt în viaţă şi probabil sunt deja scoase din ţară!“

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Toate războaiele sunt create de bancheri
Ce s-a ales de „perla“ zahărului românesc. Cum a ajuns la fier vechi Bucecea, una dintre cele mai importante fabrici de zahăr din estul Europei
Savaliuc, despre Kovesi și Lazăr: Nu vreti sa va dati demisia? O sa fiti dati jos din functie!
Cea mai mare putere militară a lumii devine invincibilă. Google se implică în afaceri militare. Angajații nu sunt de acord!
Referendum, Mihai Gheorghiu „Există o parte a acestui popor, de 4 milioane, care a putut să treacă peste campania de dezinformare”
Deep (of) State.. ambasadorul Klemm i-a făcut o vizită neașteptată dar și neobișnuită aș zice, până acum, lui Raed Arafat.
3000 EURO/ZI, FILAJUL SRI – Document exploziv al DNA care demonstreaza ca SRI a cheltuit in secret sume faraonice pe interceptari. 540.000 euro filajul unei persoane pe 6 luni. Cine a aprobat asemenea cheltuieli? Oficial, SRI a pus in operare 248.711 de mandate in perioada 2005-2014, ceea ce inseamna la o medie de 6 luni/persoana peste 134 miliarde euro. Cu banii astia aveam toate autostrazile si utilitatile nationale realizate (Document)
MOSSAD, NSA și Bush 9/11, o lovitura de stat a Israelului impotriva AMERICII care afecteaza si Romania
O feminista a recitat un poem blasfemiator de ziua lui Eminescu, acestia sunt poetii generatiei rezist sorosito-tefeliste: `Îţi introduc penisul meu lung şi negru în pântec`
Cum au fost asasinati martorii Evenimentelor din 1989 de catre regimul KGB-istului Ion Iliescu
SISTEMUL A PUS POTERA PE BARNA – La doua zile dupa ce s-a ordonat anihilarea presedintelui USR Dan Barna in campania electorala, prin propaganda de linsat lideri de partid, DLAF a anuntat ca i-a deschis dosar contracandidatului lui Klaus Iohannis. Coincidenta, procuroarea Mihaela Beschiu de la DNA Alba, care i-a clasat dosarul lui Barna, a renuntat la plecarea din parchetul anticoruptie
O femeie din Sibiu a murit de gripă, deși fusese vaccinată. Așa că mai ușor cu FAKE NEWS-urile din PRESĂ!!!!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro