Chapeau-Mircea Dinescu către Pora: aveți o dragoste comună cu Iohannis, acel procuror sinistru din vremea comunismului AUGUSTIN LAZĂR

Distribuie!by Mircea Dinescu din nou savuros si un erou, pentru ca nu am auzit in intreaga campanie eectorala ca cineva sa il ia la intrebari pe Iohannis sau pe cineva dintre sustinatorii lui Iohannis despre decorarea lui Augustin Lazar, care pe langa faptul ca a fost repede scos la pensie […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Mircea Dinescu din nou savuros si un erou, pentru ca nu am auzit in intreaga campanie eectorala ca cineva sa il ia la intrebari pe Iohannis sau pe cineva dintre sustinatorii lui Iohannis despre decorarea lui Augustin Lazar, care pe langa faptul ca a fost repede scos la pensie pe bani frumosi, mai are si o sotie care s-a ocupat de scrierea cartilor lui Klaus. De asemenea Dinescu a fost singurul care a amintit in emisiune ca intre Klaus Iohannis si Lazar exista si o colaborare de tip avocat-client.

loading...

La inceputul emisiunii Dinescu isi ceruse scuze doamnei Pora pentru episoade amuzante din trecut, dar nu s-a mai putut abtine cand a auzit-o pe Pora cum il victimiza pe Iohannis, ca ar fi fost foarte atacat direct la persoana in aceasta campanie electorala, nimeni din studio necorectand-o ca daca cineva a fost terfelit, aceea a fost imaginea doamnei Dancila, mai cu seama.


In timpul disputei live pe Facebook din studioul TVR al emisiunii Romania 9, comentariile internautilor au inceput sa curga. Unii au spus ca il voteaza pe Dinescu daca ar candida, iar altii au acuzat-o pe doamna Pora ca oriunde merge ea incepe scandalul.

De asemenea Dinescu a mai dezvaluit in emisiune ca acum 5 ani s-ar fi numarat printre cei care l-au votat pe “Romania lucrului bine facut”, crezand ca un neamt va face ceva, dar ca acum o sustine pe doamna Dancila.


 

Mircea Dinescu: Aveți o dragoste comună cu dl Iohannis, acel procuror al României, scos la înaintare de servicii secrete, care a fost un sinistru pe vremea comunismului. Lazăr, o dragoste comună!

Andreea Pora: La cine, la mine vă referiți?

Mircea Dinescu:  Și la dvs. Un semitorționar în vremea comunismului, ales procuror al României.

Andreea Pora: Da, așa e, de aia dvs, d-le Dinescu, din balcon, ați ajuns susținătorul PSD-ului?

Mircea Dinescu:  Din balcon pot să fiu susținătorul oricui vreau eu, pot să fiu de stânga. Am fost atât de susținător că l-am înjurat pe Dragnea atât de mult și am auzit atâtea minciuni despre mine că mă întâlneam cu Dragnea.

Andreea Pora: Și nu vă întâlneați?

Mircea Dinescu: M-am jurat pe Biblie! Adică eu nu m-am întâlnit cu Dragnea în ultimii… Adică de ce m-aș ascunde? Dacă mă întâlneam, recunoașteam. Eu l-am înjurat pe Dragnea doi ani mai tare decât dvs.

Andreea Pora: Dar ce vă ambalați așa?

Mircea Dinescu:  Spuneți, cu seninătate, o minciună!

Andreea Pora: Care-i aia?

Mircea Dinescu: Că eu nu m-am întâlnit cu Dragnea în ultimii doi ani. Și l-am înjurat.

Andreea Pora: Dar am spus eu că v-ați întâlnit cu Dragnea? Doar v-am întrebat.

https://www.dcnews.ro/dinescu-si-pora-s-au-contrat-la-tvr-1-spuneti-o-minciuna-eu-l-am-injurat_712530.html

Mircea Dinescu: N-am fost la niciun balcon! Poate dvs ați fost la balcon, Julieta… 

Andreea Pora: Ei, lăsați!

Mircea Dinescu: Eu nu suport anti-comuniștii apăruți după căderea comunismului. eu l-am înjurat pe Ceaușescu cât trăia Ceaușescu. Ce făceați pe vremea aia, apropo? 

Andreea Pora:  Eram cam mică. 

Mircea Dinescu: Erați cam mică, foarte rău! Trebuia să fiți mai mare. 

Andreea Pora:  E, aia e, ghinion. Meritele nu vi le ia nimeni. 

Mircea Dinescu: Spuneți cu seninătate o minciună.

Andreea Pora: Dar care-i aia?

Mircea Dinescu: Asta că dvs. ați fost la balcon. Dar ce eram să fiu la balcon, sunt Julieta? Am stat tot timpul sub balcon, eram Romeo! 

Andreea Pora: Erați Romeo… Era… fă-te, Mircea, că lucrezi! 

Mircea Dinescu: Încă o minciună! În a arăta și a te preface e o diferență. O a doua minciună spusă în decurs de două minute!

https://www.dcnews.ro/dinescu-si-pora-s-au-contrat-la-tvr-1-spuneti-o-minciuna-eu-l-am-injurat_712530.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Un fond de investiţii american preia peste 18.000 de hectare de teren arabil în România
Religia, scoasă din școli
PICCJ, CSM SI IOHANNIS AU SUBMINAT PARLAMENTUL - Actiune fara precedent. Senatorii si deputatii condamna derapajele lui Klaus Iohannis, CSM si ale sefilor Ministerului Public: „Neconstitutionale si inacceptabile judecatile pe care fie Presedintele, fie CSM, fie reprezentanti ai Ministerului Public le formuleaza la adresa unor decizii si activitati ale Guvernului. Asemenea actiuni uzurpa ilegal si abuziv dreptul exclusiv al Parlamentului de a trage Guvernul la raspundere” (Declaratia)
Departamentul de Stat al SUA (adica guvernul MASONIC luciferian AMERICAN) a LĂUDAT ASUR pentru campania de retragere a copiilor de la ora de religie....(VIDEO)
Protest, sâmbătă, împotriva lui Klaus Iohannis
Ce face guvernul de tehnocrați Soroșist ? Desfințează identitatea poporului român !!! Profesorii de istorie se revoltă: Sunt tăiate elementele identitare ale poporului român - limba română și istoria
Se incearca inducerea panicii, se lucreaza in laborator la o gripa mortala conform revistei Forbes, ceilalti dau cu trambita ca va fi o pandemie de gripa care ameninta omenirea
Șmecherie USR-istă: ”Madam Chichirău” a mutat sediul partidului în casa mătușii – DOCUMENTE
IOHANNIS, IRONIZAT DE MIRCEA DINESCU PE TEMA CĂRȚII LANSATE MIERCURI
Lucia Hossu Longin:„Domnul Iohannis tace pentru că are înțelegeri secrete cu domnul procuror. El i-a acoperit dosarele, se simte obligat de o moralitate pe care numai dânsul o poate înțelege și explica"
Despre alogenii din SRI, Mossad, masoni, Maior, Hellvig, Schnecker… Tatăl lui Hellvig vorbește doar idiș și ungurește, pentru cine este depopulată România !
Comisia Europeană nu acceptă ca producatorii români sa vândă produsele/alimentele in magazinele imperialiste cu peste 51 %. !! Asa ca romani, consumati mai departe "gunoaiele" frumos ambalate de la straini !! România riscă o procedură de infringement, dacă nu modifică proporția de 51% produse românești la raft (ministru)
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro