Chapeau-Mircea Dinescu către Pora: aveți o dragoste comună cu Iohannis, acel procuror sinistru din vremea comunismului AUGUSTIN LAZĂR

Distribuie!by Mircea Dinescu din nou savuros si un erou, pentru ca nu am auzit in intreaga campanie eectorala ca cineva sa il ia la intrebari pe Iohannis sau pe cineva dintre sustinatorii lui Iohannis despre decorarea lui Augustin Lazar, care pe langa faptul ca a fost repede scos la pensie […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Mircea Dinescu din nou savuros si un erou, pentru ca nu am auzit in intreaga campanie eectorala ca cineva sa il ia la intrebari pe Iohannis sau pe cineva dintre sustinatorii lui Iohannis despre decorarea lui Augustin Lazar, care pe langa faptul ca a fost repede scos la pensie pe bani frumosi, mai are si o sotie care s-a ocupat de scrierea cartilor lui Klaus. De asemenea Dinescu a fost singurul care a amintit in emisiune ca intre Klaus Iohannis si Lazar exista si o colaborare de tip avocat-client.

loading...

La inceputul emisiunii Dinescu isi ceruse scuze doamnei Pora pentru episoade amuzante din trecut, dar nu s-a mai putut abtine cand a auzit-o pe Pora cum il victimiza pe Iohannis, ca ar fi fost foarte atacat direct la persoana in aceasta campanie electorala, nimeni din studio necorectand-o ca daca cineva a fost terfelit, aceea a fost imaginea doamnei Dancila, mai cu seama.


In timpul disputei live pe Facebook din studioul TVR al emisiunii Romania 9, comentariile internautilor au inceput sa curga. Unii au spus ca il voteaza pe Dinescu daca ar candida, iar altii au acuzat-o pe doamna Pora ca oriunde merge ea incepe scandalul.

De asemenea Dinescu a mai dezvaluit in emisiune ca acum 5 ani s-ar fi numarat printre cei care l-au votat pe “Romania lucrului bine facut”, crezand ca un neamt va face ceva, dar ca acum o sustine pe doamna Dancila.


 

Mircea Dinescu: Aveți o dragoste comună cu dl Iohannis, acel procuror al României, scos la înaintare de servicii secrete, care a fost un sinistru pe vremea comunismului. Lazăr, o dragoste comună!

Andreea Pora: La cine, la mine vă referiți?

Mircea Dinescu:  Și la dvs. Un semitorționar în vremea comunismului, ales procuror al României.

Andreea Pora: Da, așa e, de aia dvs, d-le Dinescu, din balcon, ați ajuns susținătorul PSD-ului?

Mircea Dinescu:  Din balcon pot să fiu susținătorul oricui vreau eu, pot să fiu de stânga. Am fost atât de susținător că l-am înjurat pe Dragnea atât de mult și am auzit atâtea minciuni despre mine că mă întâlneam cu Dragnea.

Andreea Pora: Și nu vă întâlneați?

Mircea Dinescu: M-am jurat pe Biblie! Adică eu nu m-am întâlnit cu Dragnea în ultimii… Adică de ce m-aș ascunde? Dacă mă întâlneam, recunoașteam. Eu l-am înjurat pe Dragnea doi ani mai tare decât dvs.

Andreea Pora: Dar ce vă ambalați așa?

Mircea Dinescu:  Spuneți, cu seninătate, o minciună!

Andreea Pora: Care-i aia?

Mircea Dinescu: Că eu nu m-am întâlnit cu Dragnea în ultimii doi ani. Și l-am înjurat.

Andreea Pora: Dar am spus eu că v-ați întâlnit cu Dragnea? Doar v-am întrebat.

https://www.dcnews.ro/dinescu-si-pora-s-au-contrat-la-tvr-1-spuneti-o-minciuna-eu-l-am-injurat_712530.html

Mircea Dinescu: N-am fost la niciun balcon! Poate dvs ați fost la balcon, Julieta… 

Andreea Pora: Ei, lăsați!

Mircea Dinescu: Eu nu suport anti-comuniștii apăruți după căderea comunismului. eu l-am înjurat pe Ceaușescu cât trăia Ceaușescu. Ce făceați pe vremea aia, apropo? 

Andreea Pora:  Eram cam mică. 

Mircea Dinescu: Erați cam mică, foarte rău! Trebuia să fiți mai mare. 

Andreea Pora:  E, aia e, ghinion. Meritele nu vi le ia nimeni. 

Mircea Dinescu: Spuneți cu seninătate o minciună.

Andreea Pora: Dar care-i aia?

Mircea Dinescu: Asta că dvs. ați fost la balcon. Dar ce eram să fiu la balcon, sunt Julieta? Am stat tot timpul sub balcon, eram Romeo! 

Andreea Pora: Erați Romeo… Era… fă-te, Mircea, că lucrezi! 

Mircea Dinescu: Încă o minciună! În a arăta și a te preface e o diferență. O a doua minciună spusă în decurs de două minute!

https://www.dcnews.ro/dinescu-si-pora-s-au-contrat-la-tvr-1-spuneti-o-minciuna-eu-l-am-injurat_712530.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro