Cercul mafiot evreiesc din jurul lui Putin, miliardarul kaghebist, scos la iveală de Panama Papers, cea mai tare scurgere pestilențială financiară ever

Distribuie!by O lovitură cum nu s-a mai văzut tocmai a țâșnit acum, ceva ce se cheamă Panama Papers. 11,5 milioane documente, 2,6 terabiti, scurgeri de la o SINGURĂ firmă de avocatură, dintr-un SINGUR paradis fiscal dintre multe altele. loading... Este un clasic vârf de iceberg. De la Piotr Poroșenko, președintele […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

12901063_1097793546940926_3835669987273530452_o
O lovitură cum nu s-a mai văzut tocmai a țâșnit acum, ceva ce se cheamă Panama Papers. 11,5 milioane documente, 2,6 terabiti, scurgeri de la o SINGURĂ firmă de avocatură, dintr-un SINGUR paradis fiscal dintre multe altele.

loading...

Este un clasic vârf de iceberg.


De la Piotr Poroșenko, președintele evreu al Ucrainei născut în Moldova, la Putin, de la mega corporatiști la Regele Arabiei Saudite și al Marocului, de la președintele argentinian Mauricio Macri la fostul premier irakian Ayad Allawi și premierul Islandei plus fotbaliști ca Lionel Messi sau fostul președinte al UEFA, Michel Platini, care și-au pitit șpăgile alături de banii cartelurilor mexicane de droguri, ai organizatii teroriste precum Hezbollah sau ai familiei de infractori ai președintelui azer.
Apar și moguli ai Partidului Comunist Chinez inclusiv apropiați ai președintelui Chinei și ai fostului premier Li Peng !
Comuniștii iubesc mult de tot banii capitaliști.

Și cei chinezi și cei ruși.


Îmi amintesc că un anume Valntin Mândrâșescu de la Vocea Rusiei ricana acum vreo doi ani de zile la adresa unui material publicat de fratele meu pe tema miliardarilor lui Putin, alde Rotenberg. Zicea rusoiul: ”despre miliardele obtinute din coruptie de Rotenberg “gasite” de Financial Times discutam dupa ce New York Times, Time si Financial Times totusi arata unde sunt miliardele lui Putin despre care scriu de mai mult de zece ani.”

Poftim imbecilule, discută acum.

107 organizaţii media din 78 de ţări au analizat documentele cuprinse în uriașa arhivă. Sursa e rămas perfect ascunsă până acum. Wikileaks e pantaloni scurți pe lângă Panama leaks astea.
Firma de avocați din Panama ascundea banii apropiaților lui Putin, jafurile rețelelor criminale, ai șefilor de state, corupți, în peste 214.000 de societăți offshore înregistrate în 21 de paradisuri fiscale.
Din anul 1977 și până în 2015 firma s-a specializat în spălarea de bani pentru clienți din 200 de țări. Și este doar una, sunt mii de astfel de Firme.
Tehnicile folosite pentru a scoate din Rusia sume colosale de bani de către oligarhii lui Putin arată o creativitate deosebită: credite acordate de băncile publice ruse și care nu au mai fost rambursate niciodată, împrumuturi transferate din mână în mână până când s-au evaporat, cesiunea de acțiuni fictive, onorarii nejustificate pentru activități de ”consultanță”, despăgubiri acordate în schimbul unor pretinse operațiuni comerciale nereușite.

Prin astfel de metode s-au învârtit miliardele de euro ajunse în paradisurile fiscale din Caraibe cu ajutorul unor societăți paravan manevrate de Gașca lui Putin.
Pivotul rus al acestor montaje financiare offshore este o bancă din Sankt-Petersburg, Bank Rossia, asistată de o societate de avocați elvețieni.
Acționarul ei principal este Iuri Kovalciuk, considerat bancherul personal al președintelui Vladimir Putin, originar din St Petersburg, unde pe vremuri grăsuliul pitic se ocupa din partea KGB de turnătoriile din facultate.

Apar și cei mai apropiați prieteni ai ”rusului” Putin, nume inexistent în limba rusă, respectiv Arkady Rotenberg, fost instructor de judo, și fratele său Boris Rotenberg printre cei mai vechi prieteni ai lui Putin. Se cunosc încă din 1960, când mergeau împreună la același club de arte marțiale.
Despre ei am scris pe larg, pe adresa idiotilor utili români, rusoloveri sandilăi, care-l pupă în cur extatici pe Putinică.
Oligarhii de azi ai Rusiei, ca și altădată sunt absolut toți cu totul altceva decât ruși. Aceștia reprezintă cercul de putere al lui Putin.
Cel mai important contract al Rusiei ultimilor 20 de ani a fost oferit recent de Putin prietenului său intim Arkadi Rotenberg. Stroygazmontazh Corporation, owner 100% Arkadi Rotenberg, va primi pentru construcția unui pod de 19 kilometri între Crimeea și Rusia 6,17 miliarde de dolari.

Pentru început.

O altă bucată de contract a fost acordată și companiei Mostotrest, la care este părtaș beizadeaua lui Arkadi, Igor Rotenberg.
Fratele lui Arkadi, Boris, a primit tot de la Putin, preferențial, contracte pentru Jocurile de iarnă de la Soci, plus participări la Gazprom. Numai pentru Soci, frații Rotenberg au încasat 7 miliarde de dolari. Iar de când cu conflictul deschis de Putin în Ucraina averea lor a mai crescut cu 2,5 miliarde de dolari.
Companiile lui Arkady Rotenberg au primit via Putin un contract guvernamental pentru construcția unei viitoare conducte de gaze naturale între Rusia și Europa, cu o valoare de 40 miliarde de dolari.

Instant s-au vărsat niște bani pe filiera Panama și s-au alimentat cu 231 milioane de dolari o companie din Insulele Virgine Britanice, numită Sunbarn Limited, deschisă de un manager al băncii Rossiya, controlată de un alt oligarh bun prieten cu Putin, supranumit bancherul lui Putin.
Yury Kovalchuk şi Putin au ciordit banca Rossiya în 1991, când acționarul principal era încă Partidul Comunist din Leningrad. La acea vreme, Putin era viceprimar şi persoana responsabilă pentru atragerea investitorilor străini în parteneriate public-private.
După căderea Uniunii Sovietice, în decembrie 1991, Putin a semnat o serie de documente, dăruind banca unui consorțiu creat de Kovalchuk. După care și-au tras amîndoi vile alăturate, pe malul unui lac secret, unde aduceau contorsioniste și băieței.

Apare și o altă interfață financiară de-a lui Putin, un anume Roldugin, artist al poporului și tot vechi frend al lui Putin nașul de botez al fetei celei mari a kaghebistului rus.
Putin mai are și alți parteneri miliardari, ca și el. Și mai ales are butoanele militare la îndemână. Soldații ruși ucid la ordinul său, iar dividendele le încasează rotenbergii și abramovicii și goldsteinii.

Este un corp de scelerați, o brigadă de jefuitori, o bandă de criminali super bogați și mereu nesătui. Banii lor se află la loc sigur, în Israel, îi doare la bască că SUA le-a blocat niște contulețe mărunte ce le aveau pe acolo. Copiii lor trăiesc ca nababii la Londra sau pe Coasta de Azur sau în Elveția.
Acest cerc al lui Putin este însetat de bani, de sânge, de război. Putin a fost cel care îi căra plosca cu pișat lui Elțin, la fel de rus ca și Stalin iar Elțin a avut o singură preocupare majoră, în afară de băutul până cădea pe jos la scara avionului: bani, bani, bani.

Banda lui Elțin, împreuna cu Haita lui Soros și Bernstein și Mark Rich au jefuit la sânge Rusia. Așa cum Banda lui Ilici, cu aceeiași Soros și Mark Rich și copiluții lor au jefuit la sânge România, iar Banda lui Bernstein și Lucinschi și Voronin și Filat și Plahotniuc și Ilan Shor au jefuit la sânge Moldova.
Mujicii ruși, la fel de tălâmbi ca și iobagii români, mănâncă de pe jos gunoaie, trăiesc ca niște animale, la limita de jos a sărăciei și alcoolismului degenerativ. Ei sunt masa de manevră a miliardarilor lui Putin, oligarhii care îl manevrează ca pe o păpușică pe micul psihopat.

Aceste Haite și Găști și Bande sunt în spatele Gloatei împinse la război. Războiul este unica ocazie ce li se oferă degeneraților de mujici de a obține și ei ceva din jaf.
Iar Oligarhia rotenbergilor și abramovicilor și goldsteinilor din jurul lui Putin are tot interesul să smulgă noi și noi bucăți de pământ, deși Rusia are cea mai mare întindere de pământ dintre toate țările Planetei, este cât China și India și Europa la un loc.

Tot nu le ajunge. Vor mai mult.

Au bucurie și la unghia aia de pământ, Basarabia. Și vor și mai mult, vor și Dunărea și Insula Șerpilor, deoarece ceea ce am câștigat la Haga, împotriva Ucrainei, dacă apare NovoRusia în zonă, se anulează. Iar rezervele din preajma Insulei Șerpilor, de sub Marea Neagră, înseamnă multe sute de miliarde de dolari. De aceea vor război Oligarhii lui Putinică.
Dacă Rusia ajunge din nou călare pe Gurile Dunării ar închide practic Europa.

Și Turcia și Rusia au același inamic comun – Europa.

Ankara are visuri mari vrea să revină în forță nu doar la gurile Dunării ci și în Asia Centrală și Caucaz și Balcani. Interese ce se conjugă parțial cu interesele Rusiei, mai ales în privința Caucazului și a Gurilor Dunării.  Turcia este o mare putere militară și și-a aplicat forța în Cipru, unde au dovedit, în anii ce au trecut, de când au rupt insula de la greci, ce capacitate nivelatoare are așa zisul islam moderat. Au ras toate vestigiile creștine și toate reperele culturale grecești.
Cele două foste imperii ce s-au dușmănit cu secole în urmă sunt acum mână, în mână, și în aranjamente energetice majore – ceea ce înseamnă geopolitică, și de asemenea sunt în perfectă armonie și pe spații mici, cum ar fi Găgăuzia, o zonă mititică, cu turciți ruși total. Zona poate deveni foarte importantă pentru Rusia, ca și Transnistria, mai ales în viziunea noului proiect numit pompos de Putin Noua Rusie, cu capitala la Donetsk și graniță pe brațul Chilia.

Dintotdeauna Țarii ruși au visat să-și scalde cizmele jegoase în Mediterana iar sultanii să transforme Opera din Viena în șaormărie.
Până una alta rusoi lui Putin se îmbogățesc alături de pretenarii lor evrei fără a-i uita nici pe pretenarii lor turci.
În Panama Papers apar și miliardari români, de origine tot goldsteini. și combinați cu Haita golsteinilor lui Soros si Benny Steinmetz, lideru grupului mafiot evreiesc scos la iveală și acuzat recent de DNA, exact în timpul concediului lui Iohhanis în Israel.

Apare numele altui securist din aria kaghebistă a lui Măgureanu, Frank Timiş, fost taximetrist condamnat pentru trafic de droguri, în Australia, devenit apoi canadian cică, evreu miliardar respectabil ce a pus baza jafului Roșia Montană. De asemenea mai apar în documente și kaghebiștii care au devastat RAFO Oneşti și se mai scot la iveală oamenii-cheie din privatizarea Alro, afacere anchetată de procurori pentru corupție, bandiți jefuitori ce s-au reprofilat apoi în alte afaceri cu minerale și gaze naturale. reseursele naturale ale României sunt ținta jafului iar banii, sume enorme, se evaporează prin combinațiunea Panama și cine știe cîte altele or mai fi.

Trafic de arme, contrabandă, trafic de droguri, fraudă, mită, ciordeală toată mizeria lumii subterane apare în dezvăluirile aruncate pe piață acum.
Cele 11 milioane de documente oferă însă doar o mică imagine a mozaicului, cam cât un vârf de ac.
Elita globală a super-bogătaşilor are cel puţin 21 de mii de miliarde de dolari ascunşi în paradisuri fiscale, cifra valabilă la sfârşitul lui 2010, potrivit unui studiu – “The Price of Offshore Revisited” scris de James Henry, fost economist şef al firmei de consultanţă McKinsey, la comanda Tax Justice Network. Henry susţine că 21 de mii de miliarde este o cifră optimistă şi că adevărata cifra ar fi de 32 de mii de miliarde de dolari.

Pentru studiul său, Henry a utilizat date provenind de la Bank of Internaţional Settlements, Fondul Monetar Internaţional, Banca Mondială şi guverne. Henry subliniază că fondurile private din paradisurile fiscale reprezintă “o uriaşă gaură neagră în economia globală”.

Și România a devenit o gaură neagră, ca de funingine.

Doar din ultimii 25 de ani din România s-au furat cam de sute de miliarde. De euro. Bani ajunși pe mâinile securiștilor aduși la putere de Moscova. a goldsteinilor, a Reșelei masonice pesedisto-liberale, a Clanurilor țigănești ce învârt sute de milioane cash.
Românii, 44 la sută dintre ei, sunt la limita traiului de pe o zi pe alta, prinși în sărăcie endemică, fără nimic, refugiați în țara lor.
11 milioane ar fugi oriunde în lume, dacă ar putea, pe urmele celorlați 5 milioane de români exilați practic. Golirea României și înhățarea resurselor și patrimoniului industrial și defrișarea pădurilor și smulgerea terenurilor agricole din mâinile țăranilor este un obiectiv urmărit cu cerbicie de hoitarii din jurul României și de aiurea.
Țara a fost predată inamicilor în 1989 de cadrele trădătoare ale Securității și Armatei, sub conducrea lui ilici și Nicolae Militaru și Vasile Ionel, cu toții agenți ai Moscovei, Troika de lepre kaghebiste ce au nimicit România.

Ăsta a fost rolul lui Ion Iliescu și al clasei politice nășite de el, deoarece absolut toți, de la Petre Roman la Năstase și Băsescu și Voiculescu și Vântu au fost creația sa.
Cât despre banii evaporați în paradisuri fiscale, până ecum, e nimic pe lângă ce va urma, cu tehnocrații Securității și ai lui Soros la aparate.

o sintetică expunere a Panama Leaks aici:

The Panama papers: NZ – the quiet tax haven achiever

TOTI OAMENII LUI PUTIN: RETEAUA FINANCIARĂ CONECTATĂ LA LIDERUL RUS

FABRICA DE FIRME – SECRETELE FINANCIARE ALE ELITELOR MONDIALI|PanamaPapers: UN SCANDAL MONDIAL cu LEGĂTURI ÎN ROMÂNIA! IMPLICAŢI, lideri ai lumii, capete încoronate, corporații internaționale, capi ai crimei organizate și afaceriști controversați

Sursa: George Roncea 

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

România, nuca tare în lumea asta debusolată! RAZBOIUL PSIHOLOGIC IMPOTRIVA FAMILIEI
The Big Short: Cum s-au facut bani la ultima criza financiara si ce-i de facut cu criza care tocmai a inceput
Mesajul șefului Poliției din Popești-Leordeni către subalterni: „Foarte slabă activitatea privind aplicarea de sancțiuni. Trebuie să îndreptați”
Tehnocratii lui Ciolos au inventat un impozit care baga Romania in FALIMENT
Presa din Israel: Rusia a început intervenția MILITARĂ în Siria contra ISIS. Reacția SUA
Un participant la revoluția din decembrie '89, mesaj către tineri: D-aia zic, nu-ți mai pune #rezist pe poză și, în nici un caz în piept, că nu spune despre tine decât că ești un molâu ușor de prostit
Florin Barbu, românul ai cărui copii au fost dați în adopție unui cuplu de homosexuali, deși aceștia voiau sa stea cu tati demonstrează că homosexualii au prioritate în fața părinților, urmează și în România dacă mai susțineți partide "tolerante"
Mihai Tudose: Ţara unde trăiesc ei, etnicii maghiari, este România
AMERICANII, IN SPATELE DNA – In atacul furibund la adresa ambasadorului SUA, Traian Basescu a explicat de ce dosarul Microsoft e ocolit de parchetul Codrutei Kovesi, multiplu medaliata de statul american pentru servicii necunoscute de opinia publica: „Microsoft a dat vreo 400 de milioane spaga in Romania din 2004 pana in 2014, la diversi demnitari, traficanti de influenta... Poate ne spune domnul Klemm cum se face ca o firma americana da spagi atat de mari”
Persecuțiile împotriva creștinilor au crescut puternic în 2018
Pe vremea lui Ceausescu nu piuia niciun ambasador "khazar" !!
Incendiile din Australia si California realizate pentru trenurile de mare viteza care vor lega Orașele Inteligente
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro