Cel mai nou SONDAJ arată că ECONOMIA americană este invincibilă graţie lui Donald Trump, șomajul a scăzut incredibil

Distribuie!by Preşedintele american Donald Trump a obţint o cotă incredibilă de încredere pentru economie, adică 53%. Cu o rată a şomajului american la cel mai mic nivel al său după decenii, relatările despre ocuparea forţei de muncă nu încetează să fie tot mai multe. loading... Sondajul Gallup a constatat că […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Preşedintele american Donald Trump a obţint o cotă incredibilă de încredere pentru economie, adică 53%. Cu o rată a şomajului american la cel mai mic nivel al său după decenii, relatările despre ocuparea forţei de muncă nu încetează să fie tot mai multe.

loading...

Sondajul Gallup a constatat că 53% dintre cei chestionați aprobă tratarea problemei de către președinte, în creștere cu 3 puncte procentuale dintr-un sondaj efectuat în luna august. Cifra din această lună marchează cel mai bun rating al lui Trump pentru economie, de la nivelul precedent de 51%.


Gallup face o comparaţie şi spune că ratingul mediu pentru economie în ceea ce proveşte toți președinții de la Ronald Reagan prin Barack Obama a fost de 45%. Administrația Trump indică, în mod obișnuit, șomajul și numărul de locuri de muncă tot mai multe ca dovadă a succesului său.

Patruzeci de procente aprobă modul în care președintele a tratat imigrația, o problemă pe care a făcut-o piatra de temelie a campaniei sale. Sondajul Gallup a efectuat un sondaj de 1 037 de persoane între 1 și 11 noiembrie, iar unele sondaje au avut loc înainte de alegerile intermediare, iar altele au avut loc după. Sondajul are o marjă de eroare de 4 puncte procentuale.


Negrii, hispano-americanii şi americanii de origine asiatică au cu toţii rata şomajului cea mai mică din istoria Statelor Unite. Cu toate criticile la adresa lui Trump, trebuie să i se recunoască meritul gestionării perfecte a economiei. Statele Unite sunt o ţară autonomă în economia mondială la ora actuală.

Economia chineză se prăbuşeşte după ce Trump a impus 250 de miliarde de dolari în drepturi vamale, impuse ţărilor comuniste. Franţa are, de exemplu, o rată a şomajului mai mare de 10% şi de sute de mii de migranţi care drenează sistemul social al ţării, lucru valabil şi pentru Germania, Spania, Italia. Actualmente, Statele Unite sunt ”ţara cea mai puternică”, spune Trump şi are motive temeinice pentru a se lăuda cu asta, notează thehill

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

PATRIOTISM MAGHIAR – Luati lectii de la premierul Ungariei Viktor Orban, care nu isi indoaie genunchii in fata UE: "Suntem tarile care nu doresc sa fie conduse de un imperiu condus de la Bruxelles... Nu vrem sa devenim tari imigrante cu populatii mixte... Nu suntem dispusi sa finantam din bani europeni puzderia de organizatii de tip Soros... Bugetul UE nu este conceput pentru a finanta gruparile care servesc scopurile acestora, si nici sa pregateasca organizatori de proteste si activisti"
Campanie de vaccinare cu peripeţii la Curtea de Argeş! Opt copii au ajuns la spital după vaccinare
Bravo Ciolos ! Datoria externa a Romaniei a crescut cu 2 miliarde euro in 2016
Avertisment fără precedent din spatele gratiilor pentru şeful PSD, Liviu Dragnea.
Deputatul care a vrut să aplice lovitura de grație SRI: A cerut în Parlament desființarea societăților comerciale, ONG-urilor și fundațiilor sub acoperire. La scurt timp a fost CONDAMNAT la închisoare cu executare
Ignorând complet celelalte țări din UE, Germania a dat undă verde proiectului conductei „North Stream 2” ce alimentează doar Germania direct din Rusia. Aceeași Germanie a urlat până ce Bulgaria a renunțat la conducta "South Stream"
ARMAGHEDONUL FINANCIAR SE APROPIE! Băncile din SUA au impreuna expunerea la contracte derivate mai mare de 247 de trilioane de dolari!
Donald Trump, la un pas de a fi asasinat (VIDEO)
Nazism curat: ONU acuzată de STERILIZAREA în masă a femeilor!
Romania devine Republica Soros! Dacian Ciolos, inca un „ciolanar” soros-ist la carma tarii!
Raed Arafat-privatizarea sănătății PNL: O vizită la urgență ar putea costa 10.000 de lei!
Candidata Franței la Comisia Europeană nu își dă demisia nici dacă e pusă sub acuzare!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro