Cel mai mare dezastru al Capitalismului: ‘‘ decaderea morala ‘‘! Alcoolism, mizerie și dezmăț de 1 mai pe litoral. O tânără a fost surprinsă trăgând pe nas în direct la Știrile Pro TV, în timp ce reportera descria cu admirație tinerii „care se relaxează” pe plajă printre gunoaie

Distribuie!by Cel mai mare dezastru al Capitalismului: ‘‘ decaderea morala ‘‘ loading... Tineri înecați în alcool, gunoaie pe plajă dar și droguri. Acesta a fost peisajul ultimelor zile de la Mamaia, acolo unde a avut loc un festival de muzică electronică. Doi tineri (un român și o poloneză) au ajuns […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Cel mai mare dezastru al Capitalismului: ‘‘ decaderea morala ‘‘

loading...

Tineri înecați în alcool, gunoaie pe plajă dar și droguri. Acesta a fost peisajul ultimelor zile de la Mamaia, acolo unde a avut loc un festival de muzică electronică.

Doi tineri (un român și o poloneză) au ajuns la spital, în comă, după ce au consumat droguri în cluburi din Mamaia. Ambii erau prezenți la festivalul Sunwaves de la Mamaia.

Acesta este, din păcate, doar vârful icebergului. Cluburile și plajele de pe litoralul românesc au fost inundate de alcool și de gunoaiele lăsate de zecile de mii de turiști sosite în aceste zile, mulți dintre ei fiind străini.

Totul, în aplauzele mass-media corporatiste. Știrile PRO TV, care nu arată milă când e vorba de pelerinajele Bisericii Ortodoxe, a prezentat dezmățul în termeni idilici. „Litoralul este destinația a zeci de mii de tineri care vor petrece în curând, zi și noapte, de 1 Mai.

La Mamaia se fac ultimele pregătiri pentru festivalul Sunwaves și pentru petrecerile din cluburi, iar la Vama Veche plaja și valurile mării îi așteaptă pe cei care vor să prindă răsăritul soarelui într-o atmosferă fără egal”, afirmau știriștii PRO.

Un cotidian local din Constanța prezintă cu totul altă imagine: „Amintim că a fost ”nebunie” la malul mării și aici ne referim la consumul de droguri. Unii tineri au ajuns la spital, fiind luați de ambulanțe direct din cluburi, pe când alții au ajuns la Poliție”.

De altfel, „atmosfera fără egal” prezentată de PRO TV a fost ținta unei acțiuni a DIICOT acum doi ani, oamenii legii prinzând în flagrant delict 10 bărbați care dețineau sau puneau în vânzare droguri și etnobotanice.

Nici în Vama Veche nu a fost altfel. Gunoaiele lăsate de „România modernă” tronau pe plaje, iar alcoolul era rege. Tot la PRO TV a fost prezentat un tânăr care pare incapabil să rostească câteva propoziții coerente din cauza stării de ebrietate în care se află. Mai mult, violența a fost la ea acasă: un utilizator a povestit cum un tânăr a fost călcat în picioare de doi motocicliști, pe plajă, sub privirile nepăsătoare ale celor din jur.

Dar cireașa de pe tort a fost oferită tot de Mamaia. Acolo, în timp ce reportera PRO TV prezenta cu nețărmurită admirație evenimentele din jur, o tânără a fost surprinsă de cameră în timp ce trăgea pe nas. Tocmai în acele momente, reporterița vorbea cu entuziasm despre „tinerii care se relaxează pe perne” și că tot ce are un început are și un sfârșit.

Pro TV l-a prezentat pe Tudor Breazu, ajutorul Elenei Udrea, drept model de „tânăr care a reușit în viață”, parte a „elitei sociale a țării”. Ulterior, a fost condamnat la 3 ani de închisoare cu executare pentru luare de mită, fiind portretizat de instanță drept „un pericol”.

Tot PRO TV este postul de televiziune care a pus în scenă o „căsătorie” între doi bărbați în cadrul unui „concurs”. Așa cum era de așteptat, cei doi homosexuali au „câștigat concursul”  și au fost „cununați” de o „preoteasă” nerecunoscută de nimeni.

Evident, totul a fost doar o promovare explicită a homosexualității, „cununia” respectivă nefiind recunoscută de nimeni. Emisiunea a generat un număr record de plângeri la CNA din partea telespectatorilor, dar nu s-a luat nicio măsură.

La împlinirea Centenarului Unirii Basarabiei cu România, cei de la PRO TV au decis să înceapă știrile cu niște crime și accidente.

 


Sursa: activenews.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Alertă în sistemul medical. Aproape 70.000 de morți în spitale, în 2016. Suntem pe primul loc în UE
Big Brother: ANAF subjugă ICI – Protocol cu privire la furnizarea de informații despre proprietarii domeniilor de internet .ro
Scandalul Harvey Weinstein | FBI investighează cazul / Fiica lui Weinstein a anunţat că tatăl ei s-ar putea sinucide/ Reacţia producătorului în faţa reporterilor/ Deciziile Academiei Americane de Film şi BAFTA
Torționarule, marș! Atenție se folosesc diverse știri false care încearcă să-l spele pe Augustin Lazăr aruncând informația că nu era el acel Lazăr. Să nu credeți în propagandistii și trollii care răspândesc astfel de știri false!
SRI CONTROLEAZA ROMANIA PRIN PROTOCOALE DIN 1998 – Cititi groaznicul protocol pe combaterea crimei organizate si coruptiei semnat in decembrie 1998 intre SRI, SIE, Ministerul Justitiei, Ministerul Public, Ministerul de Interne si Ministerul Finantelor. Prin protocol a fost infiintat un Grup Operativ Central al carui plan de masuri prevedea vanarea guvernantilor, judecatorilor, politistilor sau pompierilor. Artizanul principal a fost ministrul de atunci al Justitiei Valeriu Stoica (Protocolul)
Deutsche Welle pune întrebările CHEIE: De ce se teme Laura Codruța Kövesi? De ce se ascunde împreună cu Coldea și se tem de colonelul Dragomir?
A mai căzut un mit: Rata mare a sinuciderilor în rândul homosexualilor nu este cauzată de „homofobie”. Exemplul din Suedia
Austriecii, cei mai mari jefuitori ai României
Vaccinuri? Un bebeluș despre care medicii au spus că este sănătos tun a murit la o zi de la naştere la Polizu
Un consilier local din Caraş-Severin a plătit cu viaţa pentru că s-a opus furturilor de lemn
500 de tancuri AMERICANE au ajuns în România – jumătate din cât are Armata Română. Ne pregătim de război?
ROMÂNIA, VENEZUELA, LIBIA, IRAK - STATE ALE CĂROR CONDUCERI PATRIOTICE AU FOST ELIMINATE PRIN PROCEDURI IDENTICE SAU FOARTE SIMILARE. Caz de studiu. Dati “Share” să afle și alți români din experiența conducerilor patriotice.
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro