Cel mai mare dezastru al Capitalismului: ‘‘ decaderea morala ‘‘! Alcoolism, mizerie și dezmăț de 1 mai pe litoral. O tânără a fost surprinsă trăgând pe nas în direct la Știrile Pro TV, în timp ce reportera descria cu admirație tinerii „care se relaxează” pe plajă printre gunoaie

Distribuie!by Cel mai mare dezastru al Capitalismului: ‘‘ decaderea morala ‘‘ loading... Tineri înecați în alcool, gunoaie pe plajă dar și droguri. Acesta a fost peisajul ultimelor zile de la Mamaia, acolo unde a avut loc un festival de muzică electronică. Doi tineri (un român și o poloneză) au ajuns […]
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Cel mai mare dezastru al Capitalismului: ‘‘ decaderea morala ‘‘

loading...

Tineri înecați în alcool, gunoaie pe plajă dar și droguri. Acesta a fost peisajul ultimelor zile de la Mamaia, acolo unde a avut loc un festival de muzică electronică.

Doi tineri (un român și o poloneză) au ajuns la spital, în comă, după ce au consumat droguri în cluburi din Mamaia. Ambii erau prezenți la festivalul Sunwaves de la Mamaia.

Acesta este, din păcate, doar vârful icebergului. Cluburile și plajele de pe litoralul românesc au fost inundate de alcool și de gunoaiele lăsate de zecile de mii de turiști sosite în aceste zile, mulți dintre ei fiind străini.

Totul, în aplauzele mass-media corporatiste. Știrile PRO TV, care nu arată milă când e vorba de pelerinajele Bisericii Ortodoxe, a prezentat dezmățul în termeni idilici. „Litoralul este destinația a zeci de mii de tineri care vor petrece în curând, zi și noapte, de 1 Mai.

La Mamaia se fac ultimele pregătiri pentru festivalul Sunwaves și pentru petrecerile din cluburi, iar la Vama Veche plaja și valurile mării îi așteaptă pe cei care vor să prindă răsăritul soarelui într-o atmosferă fără egal”, afirmau știriștii PRO.

Un cotidian local din Constanța prezintă cu totul altă imagine: „Amintim că a fost ”nebunie” la malul mării și aici ne referim la consumul de droguri. Unii tineri au ajuns la spital, fiind luați de ambulanțe direct din cluburi, pe când alții au ajuns la Poliție”.

De altfel, „atmosfera fără egal” prezentată de PRO TV a fost ținta unei acțiuni a DIICOT acum doi ani, oamenii legii prinzând în flagrant delict 10 bărbați care dețineau sau puneau în vânzare droguri și etnobotanice.

Nici în Vama Veche nu a fost altfel. Gunoaiele lăsate de „România modernă” tronau pe plaje, iar alcoolul era rege. Tot la PRO TV a fost prezentat un tânăr care pare incapabil să rostească câteva propoziții coerente din cauza stării de ebrietate în care se află. Mai mult, violența a fost la ea acasă: un utilizator a povestit cum un tânăr a fost călcat în picioare de doi motocicliști, pe plajă, sub privirile nepăsătoare ale celor din jur.

Dar cireașa de pe tort a fost oferită tot de Mamaia. Acolo, în timp ce reportera PRO TV prezenta cu nețărmurită admirație evenimentele din jur, o tânără a fost surprinsă de cameră în timp ce trăgea pe nas. Tocmai în acele momente, reporterița vorbea cu entuziasm despre „tinerii care se relaxează pe perne” și că tot ce are un început are și un sfârșit.

Pro TV l-a prezentat pe Tudor Breazu, ajutorul Elenei Udrea, drept model de „tânăr care a reușit în viață”, parte a „elitei sociale a țării”. Ulterior, a fost condamnat la 3 ani de închisoare cu executare pentru luare de mită, fiind portretizat de instanță drept „un pericol”.

Tot PRO TV este postul de televiziune care a pus în scenă o „căsătorie” între doi bărbați în cadrul unui „concurs”. Așa cum era de așteptat, cei doi homosexuali au „câștigat concursul”  și au fost „cununați” de o „preoteasă” nerecunoscută de nimeni.

Evident, totul a fost doar o promovare explicită a homosexualității, „cununia” respectivă nefiind recunoscută de nimeni. Emisiunea a generat un număr record de plângeri la CNA din partea telespectatorilor, dar nu s-a luat nicio măsură.

La împlinirea Centenarului Unirii Basarabiei cu România, cei de la PRO TV au decis să înceapă știrile cu niște crime și accidente.

 


Sursa: activenews.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Ion Cristoiu: Cronica Statului mafiot | 3000 de euro! Asta e pensia alimentară plătită lunar din 2009 de fosta soție – de profesie medic, lui Dan Condrea
Bruxelles-ul a devenit un uriaş cuib de spioni
Ministrul Bodog, scula lui Soros şi o conservă a Big Pharma
În Cehia şi în lume se încing dezbaterile privind un referendum pentru Czexit. Companiile sunt îngrozite: circa 84% din exporturile cehe se duc în UE. Doar 43% din exporturile Marii Britanii merg în UE
Brânză făcută cu o substanţă folosită la dezgheţarea şoselelor. Priviţi şi voi ce am ajuns să mâncăm
Unde au DISPARUT cele peste 80 de mari UZINE romanesti?
GUVERNUL MONDIAL EXISTA DE MULT TIMP ! GUVERNUL MONDIAL NU A FOST INCA RECUNOSCUT IN PUBLIC !
Familia Regală a României, marea absență de la sfințirea Catedralei Mântuirii Neamului
Corupția străină din România: Amenzi uriașe pentru Auchan, Carrefour, Cora și 4 dintre furnizorii acestora!
SRI a intrat cu BOCANCII în politică: toți membrii Guvernului, interceptați pe mandat de siguranță națională
Klaus Iohannis, sabotat de 1 milion de români: “Ești un vânzător de țară și o rușine…”, Iohannis : "Romanii sunt fanatici religiosi , Moschea aduce siguranta in Romania"
Ce spune unul dintre cei mai cunoscuţi ”hackeri buni” din România despre atacul cibernetic. “De acum înainte aşteptaţi-vă la ce este mai rău. Gândiţi-vă cum ar intra cineva în datele voastre de la ANAF şi fie v-ar şterge datoriile, fie vi le-ar mări”
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro