Cel mai crunt mesaj transmis din SUA: „Puşcăria pentru Maior, Coldea şi Kovesi e mult prea puţin”

Distribuie!by „ Nemernicii ăstia au distrus o ţară iar în urma acţiunii lor milioane de români au luat calea pribegiei şi cine ştie câţi au murit ori câte familii au fost dezbinate şi distruse”, este una din cele mai crunte dar şi triste totodată concluzii pe care le-a tras preşedintele […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
„ Nemernicii ăstia au distrus o ţară iar în urma acţiunii lor milioane de români au luat calea pribegiei şi cine ştie câţi au murit ori câte familii au fost dezbinate şi distruse”, este una din cele mai crunte dar şi triste totodată concluzii pe care le-a tras preşedintele Coaliţiei Românilor din SUA.

loading...

În opinia preotului Chris Terhes ţara noastră nu va putea să-şi revină vreodată dacă Serviciile nu vor ieşi din politică, din justiţie, presă, societatea civilă şi economie. Dictatura serviciilor trebuie eliminată, altfel nu vom avea linişte şi nu vom cunoaşte normalitatea.


“TOATE aceste protocoale secrete din justitie semnate cu SRI demonstreaza ca din 2005 (voi reveni la acest an) tot ce inseamna stat de drept si democratie in Romania a fost compromis si distrus.Sub pretextul combaterii coruptiei, serviciile au capturat intregul stat si au devenit ele insele cea mai mare sursa de coruptie si abuz pe care Romania a experimentat-o vreodata.

Abuz era si in comunism, insa acela era facut de partid prin institutiile de represiune (justitie, Securitate, procuratura, militie).


Dupa Revolutie, dar cu precadere dupa 2005, din momentul in care prin decizia CSAT coruptia a fost inclusa ca amenintare la siguranta nationala, politica si justitia a fost subordonata serviciilor.

In fapt, dupa 2005 Romania a devenit o dictatura militara.

Am asistat, si inca o facem, in toti acesti ani la cea mai mare inselatorie si ticalosie, un experiment odios care a distrus si compromis Romania posibil iremediabil.

Puscaria pentru Maior, Coldea si Kovesi e mult prea putin.

Nemernicii astia au distrus o tara iar in urma actiunii lor milioane de romani au luat calea pribegiei si cine stie cati au murit ori cate familii au fost dezbinate si distruse.

Nu poti sta sa-ti construiesti un viitor intr-o tara controlata de servicii, iar Romania a demonstrat-o.

Prioritatea 0 (zero) pentru orice roman daca vrea sa aiba o tara e sa scape Romania de dictatura serviciilor.

Optiunile politice pe care oricine le are sunt secundare in fata realitatii din Romania, care de ani de zile nu a mai avut democratie.

In Romania nu va fi NICIODATA o competitie reala intre partide cata vreme statul este capturat de servicii.

Daca doriti o societate romaneasca vibranta, unde partidele sa se bata in programe cu solutii pentru binele romanilor, atunci conditia 0 este ca serviciile sa iasa din politica, justitie, presa, societatea civila si economie si sa intre in cazarmi”,a comentat Chris Terhes pe contul personal de socializare.

http://evz.ro/sua-puscaria-maior-coldea-kovesi.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Noul "Mengele": Soluția germană: eliminarea naționalismului din Europa prin tratamente hormonale în masă, via alimente in Hipermarketurile imperialiștilor !!
Nu se poate asa ceva! Casele romanilor plecati in strainatate ar putea fi puse la dispozitia refugiatilor
Ucraina îndreaptă armele împotriva României
Fotografie cutremurătoare | Momentul în care sufletul se desprinde de trupul decedatului
Scrisoare devastatoare în apărarea dr. Burnei | Se comite o mare crimă sub ochii noştri. Mă rog acum Celui De Sus, în pragul Sfântului Crăciun, să-l întărească
Moțiunea PSD împotriva guvernului Grindeanu, citită în plenul Parlamentului: „România nu poate fi confiscată. Apărăm democrația și votul românilor”. Premierul și aleșii opoziției au lipsit din sală
Atentie se fac prospectiuni 2017 !!!!!!! Prospecțiunile geologice din situl N2000 Sighișoara-Târnava Mare, potențial destructive și ilegale ! Se iau cu asalt multe sate din zona Sighisoara-Danes de catre firma de prospectiuni a lui Tender !!!
STENOGRAME Cum punea Hrebenciuc presiune pe Sârbu: „Acuma să-l folosesc pe Ilie Sârbu. Să-l calce pe cap?”
Mărturia unui român plecat în Franța: „Tribunalul european al uitării a decis că trecutul nu mai există!” Despre ștergerea memoriei ca ideal al UE
UNGARIA cumpără TRANSILVANIA. 50% din terenurile agricole din România sunt deja controlate de străini. Romanii vand terenurile mai ieftin ca-n Africa !!
Nicolas Maduro: „Venezuela este în prezent centrul unei agresiuni sistematice, politice și mediatice”
Pe 20 mai 2017 este marsul homosexualitații/LGBT-istilor #Rezist in Romania | Parada anormalității la București (Video)
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro