CEHIA FACE APEL LA ROMANIA: NU MAI ACCEPTATI TOATE REBUTURILE DIN VEST!

Distribuie!by Oficiali din Cehia, Slovacia, Ungaria şi Bulgaria au reclamat, de-a lungul timpului, faptul că produse vândute în aceste ţări sub branduri internaţionale sunt de calitate mai slabă decât produsele similare vândute în Europa de Vest. loading... Cehii au invocat şi un studiu efectuat de Universitatea Cehă de Chimie, în […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Oficiali din Cehia, Slovacia, Ungaria şi Bulgaria au reclamat, de-a lungul timpului, faptul că produse vândute în aceste ţări sub branduri internaţionale sunt de calitate mai slabă decât produsele similare vândute în Europa de Vest.

loading...

Cehii au invocat şi un studiu efectuat de Universitatea Cehă de Chimie, în care se arată că anumite produse internaţionale au compoziţii diferite în Cehia faţă de cele din Germania. Cu toate acestea, demersurile făcute la Comisia Europeană nu au dat dreptate autorităţilor cehe, scrie digi24.ro.


Ministrul adjunct al Agriculturii din Cehia, Jiri Sir, cere României să se alieze împotriva brandurilor ce oferă calitate inferioară în Europa de Est.

“Da, căutăm alianţe. Odată ce vom avea rezultatele, le vom prezenta în Grupul Visegrad Plus, incluzând România, Bulgaria, Slovenia. (…) Suntem puţin nemulţumiţi de situaţia din Uniunea Europeană, că nu am primit nicio reacte pozitivă la cererea noastră, dar poate este din cauza faptului că nu am explicat mai bine despre ce este vorba” – a spus ministrul adjunct al Agriculturii din Cehia, Jiri Sir, în interviul pentru HotNews.

Liderii statelor din grupul de la Vişegrad, respectiv Cehia, Ungaria, Polonia şi Slovacia, se vor întâlni săptămâna viitoare la Bratislava pentru a cere Uniunii Europene să acţioneze împotriva companiilor producătoare de alimente care includ ingrediente de calitate inferioară în produsele destinate statelor membre mai sărace.


Ministrul ceh al Agriculturii, Marian Jurecka, a spus săptămâna trecută că oamenii s-au săturat să fie ”coşul de gunoi al Europei”, în timp ce şeful de cabinet al premierului ungar Viktor Orban a calificat standardele duble de calitate drept ”cel mai mare scandal din istoriei recente”.

Cehia face apel la Romania: Nu mai acceptati toate REBUTURILE din vest!

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Intreprinderile-simbol ale României - ruine în paragină
Este Foarte Grav Ce Se Intampla Si Noi Nu Vedem: Se PregăteșTe Diktatul De La Bruxelles ! “România Dispare, Politicienii Se Piaptănă!”
Răzbunarea Germaniei prin Kovesi. Chirieac: Totul a pornit de la discuția telefonică Dăncilă-Merkel
Pedofili străini în România: Elvețian care abuza copiii străzii de lângă Gara de Nord îi recompensa cu aurolac
Avocatul Gheorghe Piperea avertizează: DICTATURA MEDICALĂ –se pregătesc să NAȚIONALIZEZE corpurile cetățenilor români, asupra cărora vor avea mai multe drepturi decât posesorii lor de drept
De ce au alungat 4 milioane de romani ? Pentru a face loc catorva mii de etiopieni, nepalezi sau filipinezi?
Sfarsitul capitalismului si nasterea statului politienesc global
De ce pleacă ENEL, Lafarge, Mc Donald’s?La ei acasă, toţi aceşti giganţi sunt obişnuiţi cu profituri de 8-10%. În colonia numită România au venit pentru profituri de 80%!
ÎNREGISTRĂRI, MAFIOȚI ȘI GLOANȚE | Black Cube, firma acuzată de SPIONAJ la KOVESI, a dezvăluit cel mai mare caz de corupție judiciară din Italia
Emilia Şercan decriptează mesajul lui Ghiţă | „Sunt dispus să arunc statul în aer. Pic eu, pică şi ei” Video
EXPLOZIV! SCHELEŢII din dulapul lui OBAMA, dezvăluiţi de unul dintre premianţii Pulitzer | A consumat cocaină, a înşelat-o pe Michelle cu o fostă iubită şi a cochetat cu ideea unei relaţii gay
Andrei Pleșu numit "pe viață" în locul lui Soros, la Fundația miliardarului din România. Iulian Capsali: "Slujește imparțial la doi stăpâni? Lui Dumnezeu și lui Mamona?!"
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre