Ceea ce înainte era conspirație a devenit oficial: China dezvoltă arme sonice portabile, pentru controlul mulțimilor

Distribuie!by China a creat prima armă sonică portabilă din lume, pentru a înăbuși revoltele, conform Academiei Chineze de Științe. loading... Instrumentul, în formă de pușcă, care a fost creat în colaborare cu armata și forțele de ordine, este conceput pentru a dispersa mulțimile folosind undele focalizate, cu sunet de frecvență […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

China a creat prima armă sonică portabilă din lume, pentru a înăbuși revoltele, conform Academiei Chineze de Științe.

loading...

Instrumentul, în formă de pușcă, care a fost creat în colaborare cu armata și forțele de ordine, este conceput pentru a dispersa mulțimile folosind undele focalizate, cu sunet de frecvență joasă, a declarat miercuri Institutul Tehnic de Fizică și Chimie al Academiei.


Printre efectele biologice ale acestui dispozitiv se numără disconfortul extrem cu vibrații în: timpan, globul ocular, stomac, ficat și creier, au specificat oamenii de știință.

Studiile din anii ’40 au descoperit că energia sonoră de joasă frecvență ar putea, în funcție de intensitate și expunere, să provoace amețeli, dureri de cap, vărsături, spasme intestinale, defecări involuntare, leziuni ale organelor și atacuri de cord.


Professor Xie Xiujuan discusses the portable sonic rifle (circled) with the government science panel sent to evaluate it. Photo: CAS

Armele sonice sunt de regulă voluminoase și trebuie să fie montate pe mașini. Până la prototipul chinezesc, care nu are părți mobile, acestea au fost alimentate cu electricitate la o bobină magnetică și astfel se genera energia. Acest fapt însemna că aveau nevoie de o sursă mare și stabilă de electricitate.

Profesorul Xie Xiujuan, principalul om de știință din cadrul acestui proiect, a spus că dispozitivul a fost acum alimentat cu un vas în formă de tub care conținea un gaz inert. Când tubul este încălzit particulele de gaz vibrează și astfel se emite un sunet profund și uniform.

Prototipul a trecut de testele de teren și terțe părți iar echipa de proiect a finalizat evaluarea efectelor dispozitivului asupra corpului uman, a transmis Academia.

Pe 4 septembrie, un grup de oameni de știință și ingineri reprezentați ai Ministerului Științei și Tehnologiei s-au reunit la Beijing cu echipa profesoarei Xie și au aprobat proiectul pentru producția în masă a dispozitivelor sonice.

Comitetul a sugerat ca „fructele proiectului” să fie transformate în echipamente practice cât mai curând posibil ”, a spus Academia.

Într-o fotografie de pe site-ul institutului, dispozitivul putea fi văzut pe o masă a sălii de ședință, în timp ce experții deliberau. Arăta asemănător cu o pușcă, avea încărcător, trăgaci și țeavă.

A protester looks at an acoustic crowd dispersal device during a demonstration outside Poland’s ministry of economy building in Warsaw. Photo: Alamy

Xie a refuzat sa dezvăluie detalii despre frecvența dispozitivului sau zona sa efectivă de acoperire. De asemenea a refuzat să discute despre utilizările acestei arme, neavând acordul autorităților superioare.

Guvernul chinezesc a lansat programul de arme sonice în 2017 iar finalitatea acestuia este puțin probabil sa fie relaționată cu lunile de proteste anti-guvern, din Hong Kong.

China dezvoltă arme sonice portabile, pentru controlul mulțimilor

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Soros acuzat de destabilizarea Slovaciei de fostul prim-ministru Fico care a demisionat în urma manifestațiilor de stradă organizate de ONG-urile lui Soros. Fico: "Preşedintele (progresist) al Slovaciei Kiska, s-a întâlnit la NewYork cu Soros"
Doru Buscu: Comisia Europeană nu mai alocă grosul la infrastructură, ci la mediu, taman la timp cît să mai pierdem zece-douăzeci de ani pe Valea Oltului...subdezvoltații sînt condamnați la subdezvoltare, limitați de un deficit care face imposibilă recuperarea, după ce, decenii la rînd, statele bogate s-au dezvoltat cu deficite de două cifre.
Donald Trump, în discursul despre Starea Uniunii: Era capitulării economice s-a încheiat/ Rusia şi China ameninţă interesele şi valorile SUA/ Loteria Vizelor, ANULATĂ | VIDEO
MRU scapă un porumbel cât barza: STS are capacitatea să fraudeze alegerile
Microsoft, pe tine nu te întreabă nimeni nimic?
Majoritatea PSD+ALDE împreună cu minoritatea PNL+USR au votat în unanimitate să se taie cât mai multe păduri ca să exportăm lemnul brut la austrieci şi la alții ca ei
Medic român despre coronavirus: nu suntem pregătiţi să facem faţă unei epidemii” şi „când va ajunge la noi virusul, o să fie vai de noi”
Black Cube susține că angajații săi investigau un "caz grav de corupție" în instituții ale statului român
Ungaria atacă supermarketurile Lidl şi Aldi: Ne vând produse de proastă calitate
ASTĂZI, lui Iliescu i s-a schimbat încadrarea și a devenit INCULPAT în Dosarul Mineriadei. Pasul următor? PUȘCĂRIA!
Compania LafargeHolcim recunoaste ca fabrica sa din Siria a finantat Statul Islamic.
Acest politician, ar trebui să rămână fără cetatenia română: "Tupeu fără precedent al lui Marko Bella : Noi, ungurii, ce ar trebui să sărbătorim pe 1 decembrie 2018? Ce acuzații grave aduce statului român"
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro