Ceea ce înainte era conspirație a devenit oficial: China dezvoltă arme sonice portabile, pentru controlul mulțimilor

Distribuie!by China a creat prima armă sonică portabilă din lume, pentru a înăbuși revoltele, conform Academiei Chineze de Științe. loading... Instrumentul, în formă de pușcă, care a fost creat în colaborare cu armata și forțele de ordine, este conceput pentru a dispersa mulțimile folosind undele focalizate, cu sunet de frecvență […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

China a creat prima armă sonică portabilă din lume, pentru a înăbuși revoltele, conform Academiei Chineze de Științe.

loading...

Instrumentul, în formă de pușcă, care a fost creat în colaborare cu armata și forțele de ordine, este conceput pentru a dispersa mulțimile folosind undele focalizate, cu sunet de frecvență joasă, a declarat miercuri Institutul Tehnic de Fizică și Chimie al Academiei.


Printre efectele biologice ale acestui dispozitiv se numără disconfortul extrem cu vibrații în: timpan, globul ocular, stomac, ficat și creier, au specificat oamenii de știință.

Studiile din anii ’40 au descoperit că energia sonoră de joasă frecvență ar putea, în funcție de intensitate și expunere, să provoace amețeli, dureri de cap, vărsături, spasme intestinale, defecări involuntare, leziuni ale organelor și atacuri de cord.


Professor Xie Xiujuan discusses the portable sonic rifle (circled) with the government science panel sent to evaluate it. Photo: CAS

Armele sonice sunt de regulă voluminoase și trebuie să fie montate pe mașini. Până la prototipul chinezesc, care nu are părți mobile, acestea au fost alimentate cu electricitate la o bobină magnetică și astfel se genera energia. Acest fapt însemna că aveau nevoie de o sursă mare și stabilă de electricitate.

Profesorul Xie Xiujuan, principalul om de știință din cadrul acestui proiect, a spus că dispozitivul a fost acum alimentat cu un vas în formă de tub care conținea un gaz inert. Când tubul este încălzit particulele de gaz vibrează și astfel se emite un sunet profund și uniform.

Prototipul a trecut de testele de teren și terțe părți iar echipa de proiect a finalizat evaluarea efectelor dispozitivului asupra corpului uman, a transmis Academia.

Pe 4 septembrie, un grup de oameni de știință și ingineri reprezentați ai Ministerului Științei și Tehnologiei s-au reunit la Beijing cu echipa profesoarei Xie și au aprobat proiectul pentru producția în masă a dispozitivelor sonice.

Comitetul a sugerat ca „fructele proiectului” să fie transformate în echipamente practice cât mai curând posibil ”, a spus Academia.

Într-o fotografie de pe site-ul institutului, dispozitivul putea fi văzut pe o masă a sălii de ședință, în timp ce experții deliberau. Arăta asemănător cu o pușcă, avea încărcător, trăgaci și țeavă.

A protester looks at an acoustic crowd dispersal device during a demonstration outside Poland’s ministry of economy building in Warsaw. Photo: Alamy

Xie a refuzat sa dezvăluie detalii despre frecvența dispozitivului sau zona sa efectivă de acoperire. De asemenea a refuzat să discute despre utilizările acestei arme, neavând acordul autorităților superioare.

Guvernul chinezesc a lansat programul de arme sonice în 2017 iar finalitatea acestuia este puțin probabil sa fie relaționată cu lunile de proteste anti-guvern, din Hong Kong.

China dezvoltă arme sonice portabile, pentru controlul mulțimilor

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Primul lider PSD care refuza o functie in noul guvern al lui Tudose. A respins oferta de a fi ministru al Finantelor
Istoricul Marius Oprea: Ce se întâmplă cu Mihai Șora intră în aceeași paradigmă de rescriere total falsă a istoriei. El este bolnav ca mare parte a intelectualității din România, devenind anticomunist după căderea comunismului
Cum a ajuns Polonia să aibă peste 3.000 de km de autostrăzi și drumuri expres. Ce spune reprezentantul polonez de la summit-ul Inițiativei celor Trei Mări
Vladimir Putin s-a decis SĂ VORBEASCĂ despre celebrele ACUZAŢII din cazul "PANAMA PAPERS". Răspunsul liderului de la Kremlin: "Încearcă să ne ZGUDUIE din interior, să ne facă mai OBEDIENŢI"
SOROS INTERZIS IN ROMANIA – Colonelul Mircea Dogaru, presedintele Sindicatului Cadrelor Militare Disponibilizate, ii cere premierului Grindeanu sa ia masuri dure impotriva ONG-urilor finantate de miliardarul George Soros: „Va solicitam anchetarea activitatii si interzicerea fundatiilor sponsorizate de George Soros si pe teritoriul Romaniei... State ca Israel, Germania, Albania solicita luarea de masuri si interzicerea fundatiilor Soros, in timp ce Ungaria a trecut deja la masuri hotarate”
Scandal monstrul în MApN: plecări masive din sistem
Rusia dă asigurări că nu se pregătește să invadeze Polonia
Activistă LGBT: legalizarea căsătoriilor între persoane de același sex este doar o diversiune. Noi vrem ca familia să nu mai existe
Ambasada Germaniei, anunț CRUCIAL pentru Iohannis: Ce i-a transmis cancelarul președintelui
Sebastian Sârbu, despre criza din Qatar: ”Adevărata țintă a blocadei o reprezintă, de fapt, Iranul”
Asa arata MAFIA din sanatate. Director de spital, sacou „cu totul si cu totul din AUR”. Ce servicii speciale ii face Gabrielei Firea
Hackerul român Guccifer, condamnat la 52 de luni de închisoare de un tribunal american
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro