Ceea ce-i uneşte pe idioții utili este ideea că formează împreună o “elită” olimpiană a noii Europe.Unii sunt cazuri patologice de arivism

Distribuie!by A fost şi ceva bun în zilele astea- care evident că nu s-au încheiat, corporatocratia globalistă a investit mult prea mult că să lase proiectul de izbelişte. S-a văzut clar la noi cine sunt “acoperiţii” şi idioţii utili. loading... Unii au ieşit ca muştele la căldura și aburul privatei, […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather


A fost şi ceva bun în zilele astea- care evident că nu s-au încheiat, corporatocratia globalistă a investit mult prea mult că să lase proiectul de izbelişte. S-a văzut clar la noi cine sunt “acoperiţii” şi idioţii utili.

loading...

Unii au ieşit ca muştele la căldura și aburul privatei, fără să le mai pese de imagine, spurcând fără inhibiţii ideea de presă, cu numerele de telefon sau adresele pesediştilor făcute publice – în fine, o mizerie.


Intelectualitatea băsisto-macovistă (inclusiv “teologii”, cu necesitate snobi și ecumeniști) și chibiții (inclusiv “naționaliștii creștini”) au aceeași linie, mi se par irecuperabili politic și cazuri dramatice de prostie cu ștaif, temă pe care o discutam adesea cu bătrânul Al. Paleologu, unul dintre putinii conservatori veritabili pe care i-am avut după 89.

Ceea ce-i uneşte pe majoritatea este dispreţul mizantrop faţă de masele de români, de românul real, nu de idealurile lor forjate în cărţi; ideea că formează împreună o “elită” olimpiană a noii Europe. Sunt cei care au primit misiunea divină de a lupta cu “stânga” până la spânzurarea ultimului şef pesedist cu maţele ultimului votant. Întrucât nu pot pricepe succesul PSD-ului, dispreţuiesc poporul de mitocani fără dinţi.


Unii sunt cazuri patologice de arivism.

Toţi visează votul censitar.

Alţii au fost însă mult mai abili şi au jucat la două capete, au atacat şi s-au repliat în funcţie de miza jocului politic pe moment.

E interesant să-i observi.

Autor: Iulian Capsali

Sursa: Iulian Capsali

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Cea mai mare putere militară a lumii devine invincibilă. Google se implică în afaceri militare. Angajații nu sunt de acord!
Reptilele preiau incet, incet tara. Un conte descendent habsburgic a deschis un parc industrial la Timisoara pentru sclavii de romani
Despre exercițiul "democratic" al linșajului public- cum a dezinformat doctorul plătit de companiile de vaccinuri în direct la TV
Moment ISTORIC după DEZASTRU pentru românii cu credite la bănci. Înșelătoria iese la iveală
Slovacia a interzis căsătoriile homosexuale
Pierdem Ardealul ?!
INTERVIU ÎN ÎNCHISOARE cu Guccifer, hackerul român care a dezvăluit secretele unora dintre cei mai importanţi oameni din lume, Cine sunt aceşti Illuminati ?
Ovidiu Tender, omul prospectiunilor , cel care arunca sute de sate in aer , cere daune de 10 milioane USD, lunar, de la Statul Roman, Parlament si Guvern, pentru ca sta in inchisoare pentru abuz in serviciu, desi infractiunea sa a fost fost dezincriminata prin Decizia CCR 405/2016, care a statuat ca abuzul nu exista decat daca se incalca o lege. Ministrul Justitiei a intervenit in proces recunoscand ca sanctiunea unui text de lege declarat neconstitutional “consta in incetarea efectelor juridice” (Documente)
Anul trecut, an neelectoral statul a cheltuit 120 de milioane de euro pe festivaluri cu mici si bere | suntem chiar proștii planetei?
A început și în România: Americani au intrat cu avocat și poliție să ia copiii cu forța din casa unor români /asta se va întâmpla și dacă se va aproba căsătoria homosexualilor, vă vor lua copiii din case!
Cum face Trump de CÂȘTIGĂ mereu? Secretul unui MARE POKERIST
Sasul le comite pe față, fără nici o jenă.
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro