Cea mai PRESTIGIOASA publicatie din Germania AVERTIZEAZA POPULATIA: Usturoiul din China este albit cu CLOR! NU MANCATI, riscati sa MURITI!

Distribuie!by Dacă hainele din China sunt impregnate cu formaldehidă şi tot soiul de alte chimicale ca să nu-şi piardă culoarea nici după sute de spălări, de ce n-ar fi şi usturoiul „beneficiarul” unor tratamente care-l fac un depozit de toxine, nu? Că şi producătorii de medicamente au target-uri şi doar […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Dacă hainele din China sunt impregnate cu formaldehidă şi tot soiul de alte chimicale ca să nu-şi piardă culoarea nici după sute de spălări, de ce n-ar fi şi usturoiul „beneficiarul” unor tratamente care-l fac un depozit de toxine, nu? Că şi producătorii de medicamente au target-uri şi doar n-o să stea cu leacurile pe stoc, este?

loading...

Nelipsit de pe rafturile supermarketurilor, usturoiul chinezesc începe să acapareze şi pieţele, iar ritmul în care o face nu miroase deloc bine.

Deloc pretenţios, usturoiul poate fi cultivat inclusiv în ghiveci, pe balcon, însă asiguraţi-vă că bulbii provin de la cultivatori autorizaţi ori de la ţărani care încă mai cred că agricultura nu înseamnă doar recolte supradimensionate cu rezistenţă crescută la dăunători.

Nelipsit din bucătăria oricărei gospodine, usturoiul devine un aliat preţios în sezonul rece, mai ales că este considerat un antibiotic natural de nădejde.

Însă cât de natural poate fi usturoiul chinezesc care are un miros ce aduce mai degrabă a mucegai decât a usturoi?

Usturoiul importat din China nu este nici pe departe un aliment sănătos, scrie spiegel.de, citat de csid.ro. E valabil şi pentru alte alimente, cum ar fi orezul făcut din plastic, formulele de lapte cu chimicale toxice şi mâncarea de animale care vă poate îmbolnăvi patrupedul.

Tărâmul relelor

China este, se pare, tărâmul tuturor relelor, iar asta se întâmplă din cauză că fermierii stropesc recoltele cu substanţe interzise în alte ţări. De asemenea, pământul în care cresc acestea conţine metale grele precum arsenic şi cadmiu. Aşadar, nu e de mirare că gustul usturoiului chinezesc împrumută din „calităţile” solului în care creşte.

După recoltare, usturoiul este dat prin clor (da, aţi auzit bine, clor). Chinezii se pare că au o obsesie pentru albirea alimentelor (în special usturoiul, făina, zahărul, sarea şi orezul) cu dioxid de clor sau peroxid de benzoil, pentru a le face mai „atractive” şi mai „sănătoase” în ochii consumatorilor.

Hormoni care stopează procesul de încolţire

Pentru ca usturoiul să nu încolţească şi pentru a tine la distanţă insectele, mai ales că va fi depozitat pe perioade lungi, sunt folosiţi inhibitori de creştere care au la bază hormoni sau diverse substanţe chimice. Apoi, usturoiul este adus în magazinele din toată lumea, proces care poate dura până la o lună, din cauza transportului cu vaporul din China.

Fiindcă producătorii ştiu că regulile de trecere a vămii sunt destul de stricte în privinţa conţinutului de chimicale, chinezii elimină cu orice preţ rădăcinile usturoiului, pentru a îndepărta orice urmă de pământ infestat.

Lipsa „mustăţilor” usturoiului trădează toxicitatea

Aşadar, data viitoare când cumperi usturoi din magazine, verifică dacă usturoiul are acele „mustăţi” şi ţine minte că lipsa lor indică un conţinut ridicat de substanţe toxice. Desigur, şi toxinele din usturoi pot fi depistate cu o simplă analiză de rutină, dacă există … voinţă. Însă nimeni nu pare să fie interesat momentan să facă un pas în faţă legat de problema privind toxicitatea usturoiului chinezesc.

Derspiegel.de scrie că peste 80% din cantitatea de usturoi care se găseşte în toate magazinele din lume provine din China.

 


Sursa: stireazilei.com

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Criminalii de copii: BIHOREANUL i-a găsit pe medicii orădeni care au condus orfelinatul groazei de la Cighid. Mărturiile lor sunt şocante! (FOTO / VIDEO)
Epidemie de lăcomie în Brașov: "Boborul" care a votat în masă cu Iohannis și USR a golit rafturile magazinelor...
Ungaria pregătește o „declarație de război“ față de România și alți vecini. Vrea refacerea „Ungariei Mari”
AVERTISMENTUL ACADEMIEI ROMANE I-A INFURIAT PE SECURISTI – Zeci de academicieni atrag atentia asupra atacurilor la identitatea, suveranitatea si unitatea tarii: „Actiuni plasate sub semnul globalismului nivelator sau al unei exagerate 'corectitudini politice' si actiuni indreptate direct impotriva Statului si Poporului... Sa fim o tara a Europei Unite, dar cu identitate proprie, romaneasca”. Propaganda infiltrata cu agentii noii Securitati s-a napustit asupra academicienilor (Scrisoarea)
Eminența cenușie din spatele partidului lui Dacian Cioloș este ANCHETATORUL meu de la Securitate
Se implinesc profetiile: După SUA, și Australia e gata să recunoască Ierusalimul drept capitală a Israelului
USR se pregătește să deraieze definitiv într-un fascism de tip sud-american
MEMORIUL medicilor din Constanța, ce solicită ELIMINAREA obligativității vaccinărilor
ANDREEA SAVA, DESPRE CE 4 DOSARE CU KOVESI NETRIMISE LA SECȚIA SPECIALĂ ȘI LEGĂTURA CU IOHANNIS
Ion Cristoiu | Cum caută Statul Mafiot să blocheze aflarea Adevărului în cazul morții lui Dan Condrea
Panică după sinuciderea lui Jeffrey Epstein: Prințul Andrew ar „ar fi fugit” din Marea Britanie cu fosta sa soție
Unul dintre cele mai mari combinate metalurgice dispare din România. Va fi demontat și mutat în Turcia
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro