Cea mai mare farsa facuta de Vatican despre cronovizor si fotofrafiile cu Iisus din trecut

Distribuie!by loading... Chronovisorul spun cei de la Vatican ca este o  mașină a timpului care se presupune care ar fi fotografiat imagini din trecut , o masina a timpului, ce inregistreaza imagini din eter. Pellegrino Ernetti fost monah la Vatican ,  a declarat în ziarul italian ”Domenica del Corriere în […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

loading...

Chronovisorul spun cei de la Vatican ca este o  mașină a timpului care se presupune care ar fi fotografiat imagini din trecut , o masina a timpului, ce inregistreaza imagini din eter.

Pellegrino Ernetti fost monah la Vatican ,  a declarat în ziarul italian ”Domenica del Corriere în 1972, că el și echipa sa de fizicieni reușiseră să creeze o mașină care să vadă trecutul. Se presupune că au obținut imagini despre viața lui Isus. Potrivit lui Ernetti, el a văzut chiar distrugerea Sodomei și a Gomorei.


Din păcate  este doar o poveste interesantă, o farsa. Ernetti nu a prezentat niciodată dovada existenței mașinii, nici planurile de construcție. În plus, “teoria” lui de a explica conservarea trecutului nu are nici un dovada stintifica.

De-a lungul anilor, au circulat fotografii de foarte slabă calitate, presupuse a fi obținute cu cronovisorul. Într-unul îl vedem pe Isus Hristos în timpul răstignirii, în celălalt Isus, cu ucenicii săi umblând. Sunt autentice sau sunt o înșelăciune gravă? Să vedem.


 

Este deja bine cunoscut faptul că fotografia lui Isus, în timpul răstignirii, este un fals.

Defapt este o fotografie cu Fața lui Isus este de crucifixul SANTUARIO COLLEVALENZA: Perugia, Italia.

 

 

Hristos în lanul de grau 

Nenumărate legende se ascund în spatele acestei imagini. Una este că a fost luată de cronovisor. De aceea unii credincioși o consideră o “imagine miraculoasă”. Defapt Imaginea pe care o vedeti este o fotografie a unui tablou, pictata de germanul Johannes Raphael Wehle (1848-1936).

 

Sustinatorii acestor fotografii  cred că este vorba de Iisus cel real , spun că nu ar fi putut proveni din tablou , deoarece unghiul capului lui Isus în imagine este diferită de cea Isus din pictura . Este adevărat că unghiul nu este același. Și aceasta se datorează faptului că fotografia “miraculoasă” a avut o tăietură și s-au reunit, ceea ce a produs o ușoară ocolire.

Deasupra vedem liniile pe care le-a lăsat tăietura.

 

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

NU se mai feresc, Monarhia- regatul satanistilor si a pedofililor . SATANISM la nivel INALT, Prințul Harry facand semne masonice si practica ocultismul prin manipulare mentala (VIDEO) !!
Guvernele masonice ale României
Nicolae Carpathia, Antihristul român care nu deranjează pe nimeni, nici măcar pe ortodocșii români partea 2
Zeci de mii de polonezi au incendiat steagul UE de Ziua Independenței: Ieri a fost Moscova, azi Bruxelles-ul e cel care ne ia libertatea!
Elisabeta Lipă, scandal uriaș: A interzis imnul național! Se cere demisia
Protestele antiguvernamentale au continuat la Cluj-Napoca cu monarhiști și steagurile regale în frunte: “O dorință sinceră, România liberă” | Dar de Regele Mihai, Tismaneanu, Goma, printre semnatarii Declaratiei de la Budapesta din 1989 pentru Autonomia Transilvaniei, DOCUMENT al Tradarii au uitat protestatarii ?
Regele Mihai a primit bani în mod regulat de la regimul de la Bucureşti, indiferent că acesta a fost condus de Gheorghe Gheorghiu Dej sau Nicolae Ceauşescu
Teroarea de la Bataclan FILMARE șocantă din timpul atentatelor din Paris | AVERTISMENT – IMAGINI CU IMPACT EMOȚIONAL !
Victorie zdrobitoare la REFERENDUM. Grecia spune un NU categoric Europei. Ministrul grec al Apărării: Poporul a dovedit că nu se supune terorii și amenințării. Tsipras: Executivul este pregătit să revină la masa negocierilor
Se ANULEAZĂ condamnarea lui Liviu Dragnea: eroare URIAŞĂ a Liviei Stanciu - Expert
Președintele Iohannis a promulgat legea prin care este instituită Ziua Limbii Maghiare.
MÂNDRIA DE A FI BRUCAN (Brueckner Saul) . Sau Liichelele, de la KGB la GDS. Un eseu fabulos de Magda Ursache
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro