Ce vă ascunde industria farmaceutică: cel mai puternic medicament împotriva durerilor se află peste tot, poate chiar în gradina dvs.

Distribuie!by In decursul anilor, oamenii au folosit tot felul de plante pentru tratarea anumitor afectiuni, insa retelele farmaceutice din zilele noastre, i-au facut pe multi sa uite de puterile miraculoase ale naturii. loading... De exemplu, salata salbatica (Lactuca virosa) a fost utilizata secole la rand pentru tratarea durerilor de orice […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

In decursul anilor, oamenii au folosit tot felul de plante pentru tratarea anumitor afectiuni, insa retelele farmaceutice din zilele noastre, i-au facut pe multi sa uite de puterile miraculoase ale naturii.

loading...

De exemplu, salata salbatica (Lactuca virosa) a fost utilizata secole la rand pentru tratarea durerilor de orice fel.


Aceasta planta poate creste foarte mult, se gaseste mai ales in zonele umede sia fost utilizata ani la randul pentru beneficiile sale analgezice.

Iata care sunt particularitatile acestei plante:


ESTE UN SEDATIV NATURAL

Salata salbatica trateaza insomnia, spasmele si anxietatea. Aceasta planta poate calma sistemul nervos, relaxand muschii si vindecand afectiunile respiratorii.

TRATEAZa CRAMPELE sI SPASMELE

Prin simpla adaugare a acestei plante in ceaiul tau, scampi de spasme si crampe.

TRATEAZa DUREREA

Salata salbatica trateaza durerile musculare, crampele menstruale si orice alt tip de durere. Datorita acestor proprietati este considerata a fi opiumul plantelor, fara a da dependenta.

CUM SE CONSUMa?

Pentru a beneficia de proprietatile sale, aceasta planta trebuie culeasa in luna iulie sau august.

De asemenea, pe piata se gaseste si varianta uscata a acestei plante.

Tot ce trebuie sa faci este sa prepari un ceai ( o lingurita la 250 de ml de apa fiarta) si sa consumi ori de cate ori ai dureri.

Sursa: Secretele

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Premeriul Ungariei incepe sa dea bani familiilor care vor copii
Primul pas spre Uniunea Ortodoxă din Europa? Liderii din România, Bulgaria, Serbia și Grecia s-au întâlnit: Balcanii de Vest pot fi în egală măsură o poartă de intrare în UE, o poartă de ieșire din UE sau un zid care să apere UE
Sfarsitul capitalismului si nasterea statului politienesc global
Klaus Iohannis ocupă ilegal funcția de președinte al României. Are și cetățenie germană din anii '90, ținută la secret de statul german
Petre Roman: Augustin Lazăr a fost procuror pe vremea comuniștilor și a chinuit deținuții politici
CORUPȚIE: Partenerii sibieni ai lui Iohannis în afaceri dubioase cu bani publici au fost prinși de DNA cu mită de un milion de euro!
Convorbire între doi ambasadori ruşi, divulgată pe internet: „O să-i lăsăm o perioadă pe români şi bulgari, lasă-i să rămână în UE deocamdată”
CUM A PEDEPSIT CUZA FUNCŢIONARII CORUPŢI. ŞPAGA ŞI ABUZUL ÎN SERVICIU, TAXATE CU ÎNCHISOAREA ŞI EXCLUDEREA PE VIAŢĂ DIN SISTEM
Pseudodisidenţa anticeauşistă şi deliciile postcomunismului
Pista aeroportului din Tîrgu Mureș nu a fost reparată timp de o jumătate de secol de cand l-a facut Ceaușescu, bine că l-a făcut, că la Brașov nu au fost capabili 28 de ani să construiască nimic
Aveți dubii despre chipul răului? priviți un avocat al oligarhilor sclavagismului financiar
Slobodan Milošević a fost achitat de către Tribunalul Penal Internațional pentru fosta Iugoslavie! SUA și NATO trebuie să răspundă pentru crimele de război comise în fosta Iugoslavie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite