Ce se intampla cand familia nu e unita- paziti-va ADN-ul si familia biologica

Distribuie!by loading... Curăția ADN-ului si unitatea legăturilor de sange stau la baza accesării PUTERII. Românii nu înțeleg acest aspect mai profund decât nivelul cumetriei. Românii se încuscresc, se nășesc, își bagă finul in cutare post bugetar si cam atât. Imi susțin spusele prin aceea ca familia românească este praf si […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

loading...

Curăția ADN-ului si unitatea legăturilor de sange stau la baza accesării PUTERII. Românii nu înțeleg acest aspect mai profund decât nivelul cumetriei. Românii se încuscresc, se nășesc, își bagă finul in cutare post bugetar si cam atât. Imi susțin spusele prin aceea ca familia românească este praf si pulbere – importanta legăturilor de sange scapă pulimii in totalitate!
Cele mai puternice încrengături de pe Terra au la baza legătura de sange! Membrii lor nu divorțează, nu vaccinează, nu fac sex cu oricine, iar aventurile extraconjugale sunt rare si de regula se pedepsesc cu excluderea sau dezmostenirea.

In paralel, acești oameni care detin puterea încurajează gloata sa facă sex la plesneala, sa facă avort, contracepție, dau drepturi si bani femeilor pt ca acestea sa divorțeze sau sa își lase copiii fără tata biologic etc. Altfel spus, exista cei care detin puterea si care sunt legati prin sange: monarhia, clasa politica înaltă, unele bresle de industriași si toți stăpânii Mass-media. De asemenea, Mafia ( care este loja masonica) are la baza FAMILIA.


Românii – care sunt, cu durere o zic – niște vântură lume, au înțeles doar ca sunt încărcați de evrei, si ca evreii conduc lumea. Si ca evreii sunt șmecheri. Aiurea! Evreii sunt uniți! Sunt uniți in primul rând prin sange, iar in al doilea rând prin religie! Romanii dau la buci aiurea, se despart la primele neînțelegeri, mănâncă numai mizerii ( spre deosebire de regulile alimentar-religioase evreiesti) si au tot soiul de religii bizare, care fac ravagii in mediul rural. Nu e de mirare ca Deținătorii Puterii ne privesc ca si pe câini!

Baza coeziunii, propasirea si salvarea națiunii o constituie FAMILIA biologica construită pe legea lui Dumnezeu, deci pe trăire SINCERA. Orice altceva, o dau in scris, va sfarsi la psihiatrie, psiholog, alcool, pastile etc, iar in cele din urma, in punctul cel mai slab, șandramaua va ceda si va sfarsi pe haion! Iată de ce acești oameni nu deosebesc binele de rău nici cât o pisica. Prioritatea lor este banul, dar nu depășesc nivelul de valeți ai evreilor. Evreii nu dau nimic important pe mâna unui divorțat, a unei femei care și-a ucis copilul in pântec si care bea ca proasta. Evreii nu dau decât posturi de slugă celor care si-au eliminat armata naționala, nu știu tine o arma in mâna, care se hrănesc cu toate spurcaciunile furnizate de ei, își vaccinează plozii cu mizerii si – in prostia lor de sedați – se bat sa voteze elementele declasate furnizate de ei. Asta-i realitatea – o nație de drojdieri fraieri eliberează ringul pentru niște bărbați care știu cum sa acceseze cercurile de putere. Cine are puterea dată de calitatea si prezervarea familială a sângelui – de pilda leviții – nu fac nimic la întâmplare. Pai ce înseamnă “neamul lui cutare”?! Sângele lui cutare! Cum ar fi neamul lui David! Însuși Dumnezeu s-a întrupat din neamul lui David! Hristos nu ar ci venit niciodată pe o linie de sange spurcată de alogeni si hrănită cu spurcaciuni! Hristos a băgat dracii in porcii, apoi i-a înecat într-un lac. La noi se cultiva ca ăla e bărbat adevărat care fute mult, zdrobește ciolanul afumat, rezista la bautura si făce afaceri de adaos , după care își trage hogeac ca sa il accepte femeia. Fals, de la cap la coada. Hristos a zis clar: “Fără Mine nu veți face nimic!”


O sa va zic altădată despre cazuistica depresiilor – România e pe locul 4 in Europa la afecțiuni psihice. Veți vedea ca terenurile, hogeacul, mașina de teren si excursiile nu ajuta când Hristos lipsește. Pai ce, asta este un popor?! Pai s-a umplut de hogeacuri, e vila lângă vila, dar nu știu unii de alții… Stau in ele, se plictisesc si nu știu in ce excursie sa mai fugă. Caci românul, nătărău, îi invidiază pe aceștia si-i crede fericiti! El nu știe ca Dumnezeu are metodele lui de a-i pierde pe necredincioșii. La unii le ia mințile, la alții le baga copiii in pușcărie, altora le impietreste inima de ajungi sa te miri: cum naiba, deși omul acesta mănâncă BIO- organic si e umblat prin lume, el nu pricepe nimic si are privirea goală?!?!
Nu invidiați, păziți-va adn-ul si familia biologica!

 

Gabriel Lupan

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Teapa la hipermarketurile germane KAUFLAND
Preotul Mihai Andrei Aldea: „Sunt de acord să se facă moscheea turcească de la Bucureşti dacă Turcia…” (Merită citit!)
LA COLECTIV A FOST DEFLAGRATIE – Iata cutremuratoarea filmare care demonstreaza ca tinerii arsi de vii au fost victimele unui val de foc generat de o combustie specifica unei explozii. Rafalele de flacari au tasnit afara din club zeci de secunde, mistuindu-i pe cei care incercau sa iasa. Filmarea este dovada ca opinia expertilor INEC despre existenta unei deflagratii si a unor substante necunoscute a fost cea reala, si nu concluziile procurorilor, care au mers pe un foc de bureti (Video)
Euro un nou record istoric | Devalorizarea leului se datoreaza supermarketurilor, firmelor straine din Romania si lipsei industriei romanesti
Devastatorul experiment Obama: din cauza caruia au aparut ISIS si tot ceea ce inseamna refugiati si dezordine in lume
Arhipelagul Gulag din Finlanda unde sunt prizonieri copiii doctoriței Camelia Smicală – o afacere de 1 miliard de euro în care este băgat și patronul filo-nazist al IKEA
EXCLUSIV Un fost prim-ministru a cumpărat o parte din România. Suma imensă pe care vrea să o investească aici
Cătălin Avramescu, conferențiar la Facultatea de Științe Politice: "Sunt sluga lui Soros"
Rusia intervine în scandalul dintre SUA și Coreea de Nord. Avertismentul Moscovei pentru Washington
Ce nu a reuşit Troţki pot face IT-iştii noştri cu banderole #rezist: Informaţia purificată
Ultimele tunuri data de guvernul Ciolos !
Cu miliarde de euro dați la SRI și DNA ca să facă poliție politică, voi mai vreți autostrăzi și spitale?
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro