Ce se ascunde opiniei publice: Dragnea e supus unui REGIM care NU poate fi justificat!

Distribuie!by De ce este acum supus izolării de mass media – și nu numai! – Liviu Dragnea, un personaj care, aparent, nu mai are nicio putere în stat loading... BUCUREȘTI, 27 dec – Sputnik, Dragoș Dumitriu. Unul dintre cei mai duri critici ai lui Liviu Dragnea, George Becali, se revolta […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

De ce este acum supus izolării de mass media – și nu numai! – Liviu Dragnea, un personaj care, aparent, nu mai are nicio putere în stat

loading...

BUCUREȘTI, 27 dec – Sputnik, Dragoș Dumitriu. Unul dintre cei mai duri critici ai lui Liviu Dragnea, George Becali, se revolta recent:

Florin Cîțu

”Șefului Camerei Deputaților trebuia să i se dea un regim semi-deschis de detenție – stă la pușcărie pentru o nimica toată – asta e țară de creștini?! Totul pornește de la răutate – ei au rămas cu mentalitatea de pușcărie grea, lucruri care nu există în Europa”.


Revolta originalului om de afaceri și de sport este justificată și de alte două refuzuri recente, de care opinia publică nu știe – și au fost dezvăluite de apreciata jurnalistă și realizatoare TV Oana Stancu Zamfir.

Concret, Oana Zamfir a cerut aprobarea Administrației Naționale a Penitenciarelor pentru un interviu cu Liviu Dragnea – dar a fost refuzată.


”Am făcut o solicitare de interviu cu Liviu Dragnea – am adresat, în urmă cu două săptămâni, o solicitare de acordare a unui astfel de interviu”, a spus Oana Zamfir, completând uimită – ”până și lui Omar Hayssam am putut să-i luăm interviu”.

Oana Zamfir dă detalii: ”Am făcut solicitarea, în termeni civilizați, pentru un interviu cu Liviu Dragnea – nu au răspuns”.

”Apoi am sunat să văd ce se întâmplă… nu s-a mișcat solicitarea de la domnul director din birou”, arată Oana Zamfir, explicând și un aspect procedural:  ”Să-l întrebe pe deținut dacă vrea interviu. Vinerea trecută am revenit asupra solicitării”.

Liviu Dragnea

În fine, la o reluare a solicitării, a venit o reacție… ciudată: ”Am fost apelată prietenește să mi se spună că nu este nimic cu mine sau cu Antena 3, ci este o situație complicată…”.

Mai mult, Oanei Stancu i s-a explicat și o altă ciudățenie – un alt refuz, de data asta la nivelul cel mai înalt!

”Mi-au spus că i s-a refuzat vizita și Nunțiului Apostolic în România – între timp oricum s-a aprobat vizita acestuia”, scrie Oana Zamfir, prezentând și o ”explicație” care i s-a dat: ”Mi s-a zis că nu este oportun în această perioadă să iau interviu”.

Deci, rețineți – în primă fază i-a fost refuzat până și trimisului Papei accesul la Liviu Dragnea! Ciudățenie… sau ce?! După cum se știe, Dragnea a fost condamnat pentru că ar fi influențat angajarea a două tinere la o agenție ce ținea de CJ Teleorman, dar cele două au lucrat, de fapt, la sediul PSD. Adică pentru… pagubă-n ciuperci!

Un dosar și o condamnare politică evidentă, au spus mulți jurnaliști și analiști politici, dar și investigatori de presă. Deci, de ce acest regim restrictiv care i se impune lui Dragnea – total nefiresc, așa cum sublinia revoltat George Becali – care, repet, nu este un prieten al fostului lider PSD!

”Am semnalat situația și ministrului Predoiu, dar mi-a zis că decizia este a ANP – dumnealui nu are niciun rol în această chestiune”, mai spune Oana Zamfir. Deci, ministrul ”se spală pe mâini” – deși ANP e în subordinea ministrului Justiției!

Rămâne deci o întrebare firească: oare ce se ascunde în spatele izolării lui Liviu Dragnea, un personaj care, aparent, nu mai are nicio putere în stat?

https://m.ro.sputnik.md/politics/20191227/28692778/Ce-se-ascunde-opiniei-publice-Dragnea-e-supus-unui-REGIM-care-NU-poate-fi-justificat-.html?mobile_return=no&fbclid=IwAR2zj2nkYDMj9xR-r1zwMx44-gMBETLw40AMWrKfPnECmlIlCvONrs03f4s

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Depopularea României, un „succes“ guvernamental
Rușine, Gabriel Liiceanu! Cum explică ”scriitorul”, minciuna din Parlamentul European. Este revoltător
Răspunsul TERIBIL al președintelui Kenyei, după ce Obama i-a ținut o predică despre homosexuali: Nu putem impune poporului lucruri pe care societatea și cultura noastră nu le acceptă
Colonia Romania, exploatata de imperialisti ! Ce a lasat Ceausescu si cu ce s-au ales "votantii" !! Ascultati cu maxima atentie fiecare cuvant din acest VIDEO !!
De Ziua Națională a Rugăciunii, Donald Trump a semnat ordinul care i-a îngrozit pe homosexuali. Președintele SUA promovează activ libertatea religioasă
George Soros are un nou plan pentru UE în criza refugiaților (Noua Ordine Masonica Mondiala): Uniunea Europeană e în pericol de moarte!
America, dacă nu te oprești pregătește-te să cazi!!! Rugați-vă pentru America
Incredibil: NYPD a pregătit mandate de arestare pentru Hillary şi Bill Clinton! | Procurorul General Loretta Lynch refuză să le semneze!
Dragoş Pătraru, dezvăluiri despre presiunile politice din TVR | Se sună ca la balamuc, sună toată lumea: politicienii, serviciile, până şi Patriarhul Daniel a sunat să ne oprească
Guvernul PNL pregătește ”spulberarea” CFR și deschide calea pentru nemții de la DB și austriecii de la OBB
Márton Árpád, UDMR, despre proiectul de lege al constituirii „Ținutului Secuiesc”
România este condusă de marionete iresponsabile. Cum să-i intereseze viitorul, dacă nici copii nu au? După ei, potopul!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro