Ce sacrificiu a facut Iisus (Yahushua) pe Cruce- Experimentul CERN

Distribuie!by Ioan 3-16 – “Fiindca atat de mult a iubit Dumnezeu lumea, ca a dat pe singurul Lui Fiu, pentru ca oricine crede in El sa nu piara, ci sa aiba viata vesnica.” loading... Sub Atomic  CERN: (partea 1) – Protonii răstigniți împreună Acest lucru va fi, fără îndoială, una […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Ioan 3-16 – “Fiindca atat de mult a iubit Dumnezeu lumea, ca a dat pe singurul Lui Fiu, pentru ca oricine crede in El sa nu piara, ci sa aiba viata vesnica.”

loading...

Sub Atomic 


CERN: (partea 1) – Protonii răstigniți împreună

Acest lucru va fi, fără îndoială, una dintre cele mai importante capitole


În cazul în care nu ai auzit despre CERN, acum este momentul pentru a te informa  cat mai repede posibil. Timpul se scurge … literalmente …

Daniel 7:25 – El va rosti vorbe de hulă împotriva Celui Prea Înalt, și va asupri pe sfinții Celui Prea Înalt, și se va gândi să schimbe vremurile și legea și ei vor fi dați în mâna lui până la o vreme, vremi și împărțirea timpului”

Cercetătorii Bibliei au dezbătut semnificația acestui verset timp de secole.

Este vorba despre venirea Anti-christului si cele 42 de luni .

Unii cred că e doar un mod de vorbire, că acest lider misterios va schimba pur și simplu legile și adoptarea unor noi politici în ceea ce privește modul în care se ține evidența timpului.

De exemplu, crearea unui nou sistem de calendar.

In orice caz… Când începem să dezlegam  misterele de la CERN, ea va deveni  un reper evident la ceea ce Daniel 7:25 se referă,  adica  schimbarea literală a timpului în sine, prin insasi alterarea a legile naturii și fizicii care guvernează Universul nostru.

Ești gata pentru a descoperi conexiunea?

CERN provine din acronimul francez …

“Conseil Européen pour la Recherche nucléaire”

Tradus ca …

“Consiliul European pentru Cercetare Nucleară”

Sună destul de nevinovat.  Una dintre primele reguli ale Ocultismului este de a face întotdeauna sigur că ceva pare numit “negare plauzibilă” construit întrun simbolism. Cu alte cuvinte, o poveste de acoperire. Există întotdeauna un Înțeles exoteric, și un Înțeles ezoteric. CERN, la fel ca majoritatea acronimelor, formează un cuvânt ușor de recunoscut care se referă la acest subiect de denumire. În acest caz, cuvântul francez pentru “CERN” poate fi tradus vag ca “inele” sau “cercurile intunecate”, uneori, legate de “ochi” …

http://dictionary.reverso.net/french-english/cern

Nu-i rău pentru un sens exoteric ..dar iata dezvaluirea

Când ne uităm la sensul ezoteric  cuvântul CERN dezvăluie un secret clar.

Deci faceți cunoștință cu CERNUNNOS, Dumnezeul (celtit  sau faunus) cornuto .. sau PAN

La prima vedere te intrebi ce legatura are figura unui om cu coarne de cerb cerb cu Consiliu pentru Cercetare Nucleară (Council for Nuclear Research.)

Nu vă faceți griji. Biblia descoperă toate acetse secrete .

Incep cu o lecție de istorie scurtă despre CERN …

“Organizația Europeană pentru Cercetare Nucleară, cunoscut sub numele de CERN, este o organizație europeană de cercetare care opereaza in cel mai mare laborator de fizica al particulelor din lume”

“Înființată în 1954, organizația are sediul într-o suburbie nord-vest de Geneva, la granița franco-elvețiană, și are 22 de state membre. Israelul este prima (și în prezent) țară non-europeană acordata ca membru cu drepturi depline “

https://en.wikipedia.org/wiki/CERN

Sa incepem cu realizarile CERN , Istoria Cern , dupa vom discuta si despre partea fizica a particulelelor

CERN este locul unde a dat nastere proiectului de soft ENQUIRE, software-ul scris în 1980 de Tim Berners-Lee la CERN, care a fost predecesorul World Wide Web

https://en.wikipedia.org/wiki/ENQUIRE

Foarte impresionant, mai ales atunci când se ia în considerare faptul că multe profetii din Biblie par să reflecte un fel de “imaginea fiarei”-  sistem în care toată lumea va cumpăra și vinde într-o singură zi.

Revelation 13:17“And that no man might buy or sell, save he that had the mark, or the name of the beast, or the number of his name”

Inteligenta artificiala …? Să ne uităm la logo-ul din nou …

Poți să vezi in acest simbol numarul 666?

Ce zici de un “Vesica Piscis” sau chiar semnul astrologic al racului (cancer) ?

Toate trei sunt într-un fel de existență “Quantum hibrid”.

Trecând peste… inventia  World Wide Web , nu a fost o realizare destul de “Mare”, dar este inventia care a creat cea mai mare retea creată vreodată … Biblia are si un nume pentru aceast aparat.

Se numește … Turnul Babel.

Sau Large Hadron Collider

“Large Hadron Collider (LHC) este cel mai mare și cel mai puternic accelerator de particule de particule din lume, cea mai mare facilitate, cel mai complex experiment construit vreodată, iar cea mai mare mașină din lume”

“A fost construită de către Organizația Europeană pentru Cercetare Nucleară (CERN), între 1998 și 2008, în colaborare cu peste 10.000 de oameni de știință și ingineri din peste 100 de țări, precum și sute de universități și laboratoare”

https://en.wikipedia.org/wiki/CERN

Si daca nu este scris cu numele Turnul Babel , este prezent peste tot

Peste o sută de țări din întreaga lume, zeci de mii de oameni de știință, s-au adunat într-un singur loc pentru a crea o structură ce  poate ajunge în Rai …

Genesis 11:4 – “And they said, Go to, let us build us a city and a tower, whose top may reach unto heaven; and let us make us a name, lest we be scattered abroad upon the face of the whole earth”

Deși  Aparatul  în sine nu arata ca in  imaginea de mai sus,  este exact același lucru. Aceasta este … Vor să ajungă în Rai pentru a prelua “Marul Vietii”

Rețineți chiar următorul lucru care se întâmplă în Geneza după construirea Turnului …

Genesis 11:7 – “Go to, let us go down, and there confound their language, that they may not understand one another’s speech”

La un moment in toată lumea a fost o singură limbă, în momentul următor …

… A fost ca și în cazul în care mai multe universuri paralele erau toate dintr-o singura fuziune unica brusca – într-o singură realitate.

La fel atunci cineva a mers un pic prea departe, și a modificat pentru  totdeauna spațiu temporal,…. divizarea, ….astfel limbile au fost amestecate , divizarea  care au provoacat (si provoaca in prezent) haos și confuzie permanentă pe tot universul cunoscut. Acesta este de fapt povestea adevarata “Turnul Babel”

Large Hadron Collider este, în esență, ca un gigantic staționar “Hula Hoop” cu “bilute” in interiorul tubului, care se invart in jurul și în jur, adica … Protonii

Acesti Protoni se învart jurul tubului atât de repede, incat ajung la viteza luminii.

Iar alti Protonii se învart  in jurul valorii la fel de rapid în direcția opusă.

Cand protonii ajung la viteza propusa  prin tub in ambele directii, atunci oamenii de stiinta le directioneaza intr-o sectiune speciala a tubului ..numit “punct de interacțiune” …

Date tipice colectate de la una dintre aceste ciocniri arata in imagine …

Toate aceste linii sunt rămășițele ondulate rămase ale protonilor.

Deci care este idea, prin coliziunea acestor Protonii, Oamenii de știință speră să descopere blocurile fundamentale ale realității noastre.

Așa cum stim , oamenii de știință au descoperit deja Doisprezece Particule care alcătuiesc Universul (numit Modelul Standard), sau “Force Carrier”  sau  Bosonului Higgs

Acum… Înainte de a continua, să ne reamintim rapid de capitolului Dumnezeirii … sfanta treime

Nu uitați … caci Protonul care este în curs de ciocnire .

Da, așa e …este  Fiul lui Dumnezeu. Iisus Yahsuhua – Ucis … Crucificat  iar si iar si din nou. De ce? Pentru că Omenirea este ca necredinciosul Toma …

John 20:25“The other disciples therefore said unto him, We have seen the Lord. But he said unto them, Except I shall see in his hands the print of the nails, and put my finger into the print of the nails, and thrust my hand into his side, I will not believe”

Mai degrabă decât doar să creadă în Cuvântul lui Dumnezeu, trebuie să-l scormoneasca și sa testeze, investigeze in loc sa vada ce țâșnește afară!

John 19:34 – “But one of the soldiers with a spear pierced his side, and forthwith came there out blood and water”

Ma gandesc  la acel punct de interacțiune din nou …

Parca ar semana cu :

Ce zici acum?

Unde a fost Domnul nostru , Yahushua crucificat?

In punctul de intersectie sau “Cross Beams”…

Revelation 1:7“Behold, he cometh with clouds; and every eye shall see him, and they also which pierced him: and all kindreds of the earth shall wail because of him. Even so, Amen”

Acolo unde  stiinta si scriptura  se ciocnesc

 

Sursa: cocooncotm

 

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro