Ce rol are Ambasada SUA în cazul Sorina? În ce bază legală au acționat adoptatorii ca să îi facă pașaport înainte de preluarea ei?

Distribuie!by S-a vehiculat insistent în presa locală informația că Sorina, fetița răpită de autorități avea deja pașaportul făcut înainte ca îngrijitorii ei să o predea (forțat, extrasă cu mascații) către familia adoptatoare originară din New York, SUA, unde așa-zisul tată adoptiv, George Săcărin (Sacarin), lucrează pentru o mare firmă de […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

S-a vehiculat insistent în presa locală informația că Sorina, fetița răpită de autorități avea deja pașaportul făcut înainte ca îngrijitorii ei să o predea (forțat, extrasă cu mascații) către familia adoptatoare originară din New York, SUA, unde așa-zisul tată adoptiv, George Săcărin (Sacarin), lucrează pentru o mare firmă de biotehnologie și produse pharma.

loading...

O utilizatoare de Facebook i-a transmis un mesaj Ministrului Muncii, care a anunțat (în mod straniu) că se întâlnește cu ambasadorul american Hans Klemm pentru a discuta despre bunăstarea Sorinei. Ea a scris:


Domnule Minsitru Budai, inteleg ca pasaportul fetei „Sorina” a fost facut folosindu-se o poza a copilului Sorina luata dinainte de decizia definitiva a Curtii de Apel Craiova. Inteleg ca i s-a schimbat si numele, adaugandu-i se un Valerie.

In ce baza legala a actionat familia Sacarin ca sa obtina acest pasaport inainte de preluarea fetei Sorina de la asistenta maternala?

Declansarea unui posibil proces de obtinere a unui pasaport de la Ambasada SUA ar fi trebuit, ca si la Directia Pasapoarte romana, sa inceapa legal abia de ieri, cel mai devreme, cand fetita a ajuns in custodia familiei adoptatoare Sacarin.

Cum de a fost posibil ca acest copil sa aiba deja pasaportul facut inainte de a fi macar „preluata”?

Ce rol are Ambasada SUA în cazul Sorina? În ce bază legală au acționat adoptatorii ca să îi facă pașaport înainte de preluarea ei?

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro