Ce rol are Ambasada SUA în cazul Sorina? În ce bază legală au acționat adoptatorii ca să îi facă pașaport înainte de preluarea ei?

Distribuie!by S-a vehiculat insistent în presa locală informația că Sorina, fetița răpită de autorități avea deja pașaportul făcut înainte ca îngrijitorii ei să o predea (forțat, extrasă cu mascații) către familia adoptatoare originară din New York, SUA, unde așa-zisul tată adoptiv, George Săcărin (Sacarin), lucrează pentru o mare firmă de […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

S-a vehiculat insistent în presa locală informația că Sorina, fetița răpită de autorități avea deja pașaportul făcut înainte ca îngrijitorii ei să o predea (forțat, extrasă cu mascații) către familia adoptatoare originară din New York, SUA, unde așa-zisul tată adoptiv, George Săcărin (Sacarin), lucrează pentru o mare firmă de biotehnologie și produse pharma.

loading...

O utilizatoare de Facebook i-a transmis un mesaj Ministrului Muncii, care a anunțat (în mod straniu) că se întâlnește cu ambasadorul american Hans Klemm pentru a discuta despre bunăstarea Sorinei. Ea a scris:


Domnule Minsitru Budai, inteleg ca pasaportul fetei „Sorina” a fost facut folosindu-se o poza a copilului Sorina luata dinainte de decizia definitiva a Curtii de Apel Craiova. Inteleg ca i s-a schimbat si numele, adaugandu-i se un Valerie.

In ce baza legala a actionat familia Sacarin ca sa obtina acest pasaport inainte de preluarea fetei Sorina de la asistenta maternala?

Declansarea unui posibil proces de obtinere a unui pasaport de la Ambasada SUA ar fi trebuit, ca si la Directia Pasapoarte romana, sa inceapa legal abia de ieri, cel mai devreme, cand fetita a ajuns in custodia familiei adoptatoare Sacarin.

Cum de a fost posibil ca acest copil sa aiba deja pasaportul facut inainte de a fi macar „preluata”?

Ce rol are Ambasada SUA în cazul Sorina? În ce bază legală au acționat adoptatorii ca să îi facă pașaport înainte de preluarea ei?

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

INDICII MASIVE DE FURT INTELECTUAL – GIP a anuntat ultimele rezultate ale testului iThenticate: „Pentru a-si ascunde plagiatul, Kovesi a procedat hoteste... A incercat sa-si ascunda furtul prin mici modificari aduse textului original... Subcapitolul II.3.2.1 al tezei lui Kovesi plagiaza in intregime subcapitolul 4 al Capitolului 1 al lucrarii lui Mateut... Dupa ce GIP va publica toate rapoartele iThenticate care demonstreaza plagiatul lui Kovesi, vom sesiza din nou CNATDCU”
Donald Trump afirmă că vrea să medieze pacea dintre Israel și Palestina fără a indica și ce va întreprinde în acest sens, Iranul afirmă că ”stabilitatea regională” nu va fi obținută fără acordul său, iar Organizația Mondială a Sănătății este criticată după ce a cheltuit mai mult pe călătorii decât pe combaterea unor maladii grave
”În toamnă se PRĂBUȘEȘTE economia României de la sine”- analist pro PSD
Lovitura de 4 miliarde de dolari data de Mark Zuckerberg cu Facebook la bursa
M-am săturat de proiecte de făurire a societăţii multilateral dezvoltate, domnule preşedinte! |
USR vrea să-l trimită în Parlamentul European pe homosexualul Adrian Coman, cunoscut activist LGBT
NICOLAI: ”DANCILA SA SCOATA STS DIN SCRUTINUL ELECTORAL PREZIDENTIAL”
George Soros a cumpărat acțiuni la ziarul "New York Times" în valoare de peste 3 milioane de dolari
Secretul clasării dosarului privind dispariția contractului cu Bechtel. Ȋn 2003, afacerea cu compania americană a fost „un fel de cerință pentru ca România să intre în NATO”, spune un fost ministru
Cum suntem imbecilizați. Școala psihopatică
Multinaţionalele nu vor mai avea cum să evite impozitarea profiturilor
Proteste în Cehia: același spectacol, aceleași marote, aceeași inconsistență, aceeași prostie !
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro