Ce rol are Ambasada SUA în cazul Sorina? În ce bază legală au acționat adoptatorii ca să îi facă pașaport înainte de preluarea ei?

Distribuie!by S-a vehiculat insistent în presa locală informația că Sorina, fetița răpită de autorități avea deja pașaportul făcut înainte ca îngrijitorii ei să o predea (forțat, extrasă cu mascații) către familia adoptatoare originară din New York, SUA, unde așa-zisul tată adoptiv, George Săcărin (Sacarin), lucrează pentru o mare firmă de […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

S-a vehiculat insistent în presa locală informația că Sorina, fetița răpită de autorități avea deja pașaportul făcut înainte ca îngrijitorii ei să o predea (forțat, extrasă cu mascații) către familia adoptatoare originară din New York, SUA, unde așa-zisul tată adoptiv, George Săcărin (Sacarin), lucrează pentru o mare firmă de biotehnologie și produse pharma.

loading...

O utilizatoare de Facebook i-a transmis un mesaj Ministrului Muncii, care a anunțat (în mod straniu) că se întâlnește cu ambasadorul american Hans Klemm pentru a discuta despre bunăstarea Sorinei. Ea a scris:


Domnule Minsitru Budai, inteleg ca pasaportul fetei „Sorina” a fost facut folosindu-se o poza a copilului Sorina luata dinainte de decizia definitiva a Curtii de Apel Craiova. Inteleg ca i s-a schimbat si numele, adaugandu-i se un Valerie.

In ce baza legala a actionat familia Sacarin ca sa obtina acest pasaport inainte de preluarea fetei Sorina de la asistenta maternala?

Declansarea unui posibil proces de obtinere a unui pasaport de la Ambasada SUA ar fi trebuit, ca si la Directia Pasapoarte romana, sa inceapa legal abia de ieri, cel mai devreme, cand fetita a ajuns in custodia familiei adoptatoare Sacarin.

Cum de a fost posibil ca acest copil sa aiba deja pasaportul facut inainte de a fi macar „preluata”?

Ce rol are Ambasada SUA în cazul Sorina? În ce bază legală au acționat adoptatorii ca să îi facă pașaport înainte de preluarea ei?

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

PREMIERĂ | Hârtia prin care Churchill a vândut ROMÂNIA ruşilor, expusă public prima dată
„Dacă vrei să distrugi o ţară, atunci omoară învăţământul!”
După Ungaria, o altă ţară europeană îi dă peste nas lui Soros. ‘Activităţile lui sunt inacceptabile’
Rușine! Tehnocrații au fugit cu banii de pâine ai românilor !
Poezia scrisă de un țăran ROMÂN, devenită virală pe internet! ”Unii cred că ar trebui citită măcar o dată pe săptămână în Parlament”
Reclama OBB ( CFR-ul austriac) la cardurile de călătorie afișează o familie formată dintr-un cuplu de homosexuali
Americanii cer arestarea lui George Soros pentru protestele Anti-Donald Trump
Procurorii și-au dat arama pe față
Membră USR și-a dat demisia: m-am săturat de atâtea certuri, grobianism, idolatrie dementă de care am rămas profund șocată. Porcăială de cea mai joasă spetă
DEBARCAREA LUI COLDEA NU E DE AJUNS – Cerem SRI sa ii asigure pe romani ca s-a pus capat politiei politice create in regimul Basescu. Nu mai departe de februarie 2016, seful SRI Eduard Hellvig recunostea la bilantul DNA: „SRI aloca resurse de cel mai inalt nivel in cooperarea cu DNA. Asta se poate traduce in sute de echipe operative comune”. Prea multi magistrati sunt infricosati
Procurorul general Augustin Lazăr, fosila vie a stalinismului represiv este în continuare omul sistemului
Banatul, Fruncea României a vândut glia strămoșească străinilor. Un studiu de caz dureros privind pierderea de identitate și vânzarea de pămănt!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro