Ce face guvernul masonic Soroşist între timp ? A încheiat un acord de asistență cu Banca Mondială… sclavii români “tinerii liberi şi frumuşei” consumatori, trebuie monitorizați !

Distribuie!by Ministrul Fondurilor Europene, Aura Răducu, a semnat împreună cu Elisabetta Capannelli, manager de ţară, Memorandumul de înţelegere între Guvern şi Banca Mondială, prin care se continuă acordarea de servicii de asistenţă tehnică instituţiilor publice româneşti până în anul 2023. loading... „Am avut astăzi (luni – n.r.) ocazia să semnăm, […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Ministrul Fondurilor Europene, Aura Răducu, a semnat împreună cu Elisabetta Capannelli, manager de ţară, Memorandumul de înţelegere între Guvern şi Banca Mondială, prin care se continuă acordarea de servicii de asistenţă tehnică instituţiilor publice româneşti până în anul 2023.

loading...

„Am avut astăzi (luni – n.r.) ocazia să semnăm, alături de delegaţia Băncii Mondiale, Memorandumul de înţelegere cu Guvernul României, Memorandum care creează cadrul de oferire a asistenţei tehnice pentru România în diferite domenii, în special pentru creşterea capacităţii administrative şi pentru implementarea reformelor structurale pe care Guvernul României doreşte să le implementeze în contextul utilizării fondurilor europene pentru perioada 2014-2020”, a declarat ministrul Fondurilor Europene, Aura Răducu, la sfârşitul ceremoniei de semnare a Memorandumului de înţelegere între Guvern şi Banca Mondială.


La rândul său vicepreşedintele Băncii Mondiale pentru Europa şi Asia Centrală, Cyril Muller, a declarat că în ultimii cinci ani a susţinut permanent programele sectoriale, scrie Mediafax.

„E o mare plăcere pentru Banca Mondială să sprijine România cu asistenţă tehnică provizorie. În ultimii cinci ani am susţinut permanent programele sectoriale, ca de exemplu reformele din administraţie, educaţie, sănătate, alte sectoare. Şi pe mai departe vom acorda asistenţă Guvernului pentru a implementa programele de reformă şi pentru a utiliza eficient fondurile europene pe care le are la dispoziţie. De asemenea, dorim să sprijinim România în atingerea obiectivelor sale, creştere economică şi creşterea nivelului de trai pentru toţi cetăţenii”, a arătat Cyril Muller.


El a mai precizat că situaţia economică a României este semnificativ mai bună decât acum cinci ani, când s-a început acest program.

Memorandumul a fost semnat, luni seară, la Palatul Victoria de ministrul Fondurilor Europene, Aura Răducu, din partea României şi de Elisabetta Capannelli, manager de ţară, din partea Băncii Mondiale.

 

 

Sursa:

 

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

DEBARCAREA LUI COLDEA NU E DE AJUNS – Cerem SRI sa ii asigure pe romani ca s-a pus capat politiei politice create in regimul Basescu. Nu mai departe de februarie 2016, seful SRI Eduard Hellvig recunostea la bilantul DNA: „SRI aloca resurse de cel mai inalt nivel in cooperarea cu DNA. Asta se poate traduce in sute de echipe operative comune”. Prea multi magistrati sunt infricosati
Gheorghe Piperea indică vinovații pentru „gaura de 10 miliarde de lei din buget" și cere demisii din BNR și Consiliul Fiscal
Doi sibieni au murit suspecți de gripă, deși făcuseră vaccinul, O femeie a murit de gripă, deși era vaccinată împotriva virusului, in Județul Constanța
Cum s-a sărbătorit cucerirea Daciei. Cât aur au luat romanii din fostul stat al lui Decebal.
Ghiţă anunţă o lege: Epurări pe modelul Erdogan-Gulen
Sebastian Ghiță prezintă un e-mail primit de la Kovesi, de pe o adresă folosită de către aceasta cu scop anonim - "cucuveaua mov"
Procurorul vinovat de uciderea fetei e de tip iohanisto-rezist ca si procuroarea Piturca care a batut-o pe Sorina
Ucraina: Forțele Kievului au cedat controlul asupra aeroportului din Lugansk
Povestea lui Ionuţ, băiatul eminent care trăieşte într-un grajd de la marginea comunei Frânceşti
Gabriela Firea susține înființarea unui Muzeu al Holocaustului și al Istoriei Evreilor la București
Medicii care nu-și fac bine meseria nu mai pot fi acuzați de malpraxis! Acordul care îi protejează!
Ilie Șerbănescu: „Bucureştiul va pierde Ardealul … îl va pierde în linişte, pe Facebook!”
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro