“Ce fac guvernanții e Holocaust împotriva românilor”. Părintele Necula: Asta e o bătălie pe bani, nu pe sufletele noastre (VIDEO)

Distribuie!by Preotul sibian Constantin Necula, cunoscut pentru punctele sale de vedere sincere și dure, critică autoritățile de la București, acuzându-le că sunt responsabile pentru situația în care a ajuns Institutul Cantacuzino. loading... „Când medicina mi-a propus falși idoli ai vaccinurilor și s-a pus în slujba lui Big Pharma, pot să […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Preotul sibian Constantin Necula, cunoscut pentru punctele sale de vedere sincere și dure, critică autoritățile de la București, acuzându-le că sunt responsabile pentru situația în care a ajuns Institutul Cantacuzino.

loading...

„Când medicina mi-a propus falși idoli ai vaccinurilor și s-a pus în slujba lui Big Pharma, pot să mai am încredere în ea? Eu în medicul meu de familie am. Pentru că nu mi-a impus niciodată un vaccin care nu era clasic. O medicină pusă în slujba omului e cu totul și cu totul alta decât o medicină pusă în slujba Big Pharma. Eu sunt în favoarea vaccinurilor făcute de medicina românească. Eu aș desființa Guvernul. Serios, ăsta e un atac la siguranța națională. Să desființezi Institutul Cantacuzino ca să aduci pe piață vaccinuri expirate ăsta nu înseamnă să-ți supui poporul la un holocaust?”, spune slujitorul Domnului într-o conferință susținută anul trecut.


Declarația menționată poate fi urmărită începând cu minutul 19.33

Popa Necula: ”Eu aş desfiinţa Guvernul! Ăsta e holocaust împotriva românilor”

De asemenea, consilierul misionar-pastoral și de imagine al Mitropoliei Ardealului atrage atenția că “banul e ochiul dracului”.


„Dar așa e dintotdeauna când primează lozul. Niște nemernici! Gândiți-vă cât câștigă unii la aducerea unui vaccin din Franța. Nu? Asta e o bătălie pe bani, nu pe sufletele noastre”, mai spune Constantin Necula, sibianul care revoluţionează conceptul clasic de preot și unul dintre cei mai iubiți oameni ai Domnului.

 

 

Sursa:

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro