Ce conțin de fapt televizoarele din casele voastre? Sisteme de manipulare pulsatorie, acustică și electromagnetică a sistemului nervos. Compania Samsung A CONFIRMAT ca mai si spioneaza ! Televizoarele ASCULTA si INREGISTREAZA TOT ce vorbiti in casa! Serviciile secrete primesc inregistrarile!

Distribuie!by loading... „Va veni o vreme când diavolul va intra în casele oamenilor într-o cutie, iar coarnele le va pune pe casă. Cutia asta va lua locul icoanelor de pe pereti și le va vorbi oamenilor, iar oamenii vor fi foarte ascultători”  Sf. Cosma Etolianul † 1779 De când s-a inventat televiziunea […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

loading...

„Va veni o vreme când diavolul va intra în casele oamenilor într-o cutie, iar coarnele le va pune pe casă. Cutia asta va lua locul icoanelor de pe pereti și le va vorbi oamenilor, iar oamenii vor fi foarte ascultători”  Sf. Cosma Etolianul † 1779

De când s-a inventat televiziunea s-au știut efectele nocive ale ei asupra oamenilor, atât fizice, cât mai ales subtile. Această tehnologie a ușurat munca „stăpânilor noștri” în manipularea și controlul maselor mari de oameni. Nu numai că au fost de mult timp cunoscute aceste efecte adverse asupra ființelor vii, dar „ei” cunoșteau de mult timp și cum să ne protejeze de ele. Totuși, ei au refuzat să încorporeze o astfel de tehnologie de protecție în domeniul tehnologiilor electromagnetice și au ascuns de noi cum să facem acest lucru pentru a ne proteja. Acest lucru nu este o simplă neglijență criminală, ci o crimă împotriva naturii și a umanității, iar cei care au făcut acest lucru trebuie în cele din urmă trași la răspundere.
Ceea ce urmează este un brevet SUA, care arată modul în care TV și monitoarele de calculator pot fi folosite pentru a manipula sistemul nervos / creierul uman. O formă de control al minții prin intermediul televizorului nostru, expus public pentru ca toată lumea să vadă : Brevetul  # US 6506148 B2 intitulat “Sistem de manipulare nervoasă prin câmpuri electromagnetice ale monitoarelor” :


Dacă cineva sapă mai adânc despre inventatorul care a brevetat în numele lui în ultimele două decenii, va descoperi unele tehnologii extrem de discutabile. Aici este o listă a unora dintre ei, precum Hendricus G. Loos, inventatorul care a lucrat în domeniul public:

Ø Manipularea Pulsatorie a sistemelor nervoase: http://www.google.com/patents/US6091994


Ø Manipulare magnetică de la distanță a sistemelor nervoase: http://www.google.com/patents/US6238333

Ø Manipulare acustică subliminală a sistemelor nervoase: http://www.google.com/patents/US6017302

Ø Metodă și aparatură pentru memorare asociativă: http://www.google.com/patents/US5995954

Ø Generator electric de câmp striat pentru manipularea sistemului nervos: http://www.google.com/patents/US6081744

Ø Manipularea sistemului nervos prin câmpuri electrice: http://www.google.com/patents/US5899922

Se pare că dl. Loos a lucrat pentru Departamentul de Apărare și DARPA așa cum se vede din această lucrare de cercetare. Sau puteți vedea direct la acest link:http://oai.dtic.mil/oai/oaiverb=getRecord&metadataPrefix=html&identifier=ADA229178
Acestea ne fac să ne gândim cât de departe au avansat aceste tehnologii TV / Monitor și ce au devenit de-a lungul anilor. Tehnologia prezentată în brevetele de mai sus sunt în domeniul public și datează de câteva decenii. Vă puteți imagina cât de departe sunt în prezent aceste tehnologii TOP SECRET de control al minții dezvoltate de complexul militar industrial? Vă puteți imagina prejudiciul făcut în cazul în care aceste tehnologii s-ar găsi în mâini criminale, rău intenționate? Și mai miră pe unii cititori această lume pe care o numesc nebună… Chiar ar mai fi nevoie să vă amintesc numele asasinilor și controlului mental suspectați? Și iată și câteva cazuri de „lunetiști singuratici” sau „lunatici” care după o manipulare prin control mental au băgat lumea în panică prin crimă:

Esteban Santiago – Acuzat de guvern ca trăgător izolat la Aeroportul Fort Lauderdale și care a fost supus “Controlului mental ‘: FBI : http://abcnews.go.com/US/bond-denied-accused-fort-lauderdale-airport-shooter/story?id=44826971

James Holmes – deținutul care a mărturisit că a fost “Programat să ucidă”: https://vigilantcitizen.com/latestnews/inmate-claims-james-holmes-confessed-that-he-was-programmed-to-kill/  

Sirhan Sirhan – asasinul lui Bobby Kennedy ce încă mai pretindea că a fost “victimă a controlului minții și arma sa nu a declanșat lovitura fatală”, iar noul apel după eliberarea condiționată i-a fost refuzat : http://www.dailymail.co.uk/news/article-2066883/Robert-F-Kennedy-assassin-Sirhan-Sirhan-claims-victim-mind-control.html

Vestea bună este că există o tehnologie care a fost patentată de Theodore A. Litovitz, Patentul US5450859, intitulat: “Protecția sistemelor vii de la efectele adverse ale câmpurilor electrice, magnetice și electromagnetice“. Cercetări ai jos este brevetul: suplimentare trebuie să fie făcute pentru a vedea dacă tehnologiile de protecție ale domnului Litovitz sunt disponibile în domeniul public.

Ca și concluzie, dragilor când ni se recomandă de către anumiți părinți sau frați să nu mai stăm ore-n șir în fața televizoarelor, se pare că au dreptate de două ori: odată că suntem manipulați de ceea ce ni se prezintă ca adevăruri de știri și odată la propriu de către dispozitivele încorporate în monitoare…  Informațiile acum le aveți, faceți ce doriți cu viața voastră…    Drum drept spre Lumină!

Compania Samsung A CONFIRMAT! Televizoarele ASCULTA si INREGISTREAZA TOT ce vorbiti in casa! Serviciile secrete primesc inregistrarile! (VIDEO)

Compania Samsung a confirmat că televizoarele sale inteligente „ascultă” tot ce discută consumatorii, şi îi sfătuieşte pe aceştia să nu discute informaţii personale în apropierea lor.

 Compania a dezvăluit că funcţia de recunoaştere vocală a smart TV-urilor va captura toate conversaţiile din apropiere. Televizoarele pot transmite, apoi, informaţia, inclusiv pe aceea delicată, către Samsung, sau către „servicii terţe”.Ştirea a fost publicată de The Week, care citează The Daily Beast. Un jurnalist al acelei publicaţii, Shane Harris, a găsit acea exprimare în documentul „privacy policy” (politica de securitate a datelor – n. r.) al Samsung: „Vă rugăm să fiţi atenţi că dacă printre cuvintele spuse există informaţii personale sau cu natură sensibilă, aceste informaţii vor fi printre datele capturate şi transmite către o terţă parte”.

Samsung a făcut o declaraţie pentru a clarifica cum funcţionează recunoaşterea şi activarea vocală: „Dacă un consumator consimte şi foloseşte funcţia de activare vocală, datele vocale sunt livrate unei părţi terţe în timpul căutării vocale cerute. În acel moment, datele vocale sunt trimise către un server, care caută conţinutul solicitat şi apoi îl întoarce pe acesta către TV”.

Compania a adăugat că nu păstrează sau vinde datele vocale, şi a făcut un update termenilor săi din documentul „privacy policy”, numind acea „terţă parte”: Nuance Communications Inc.

Sursa: stireazilei.com, money.cnn.comglasulstramosesc.ro

 

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Daea reînvie „Alimentara“ şi „Aprozar“: Va înfiinţa magazine de stat care să concureze cu hipermarketurile
Convoi militar care urma să ajungă în România, blocat de manifestanți în Grecia: „Asasini NATO, plecați acasă!”.
RUŞINE. CA-N COLONII. La fel ca Vîşinski pe vremea lui Stalin, Bilderbergul Timmermans prieten de-o viață cu SOROS şi Prim-Vicepreședintele Comisiei UE a venit la Bucureşti ca să ia la rost Parlamentul României, Guvernul României şi pe Ministrul Justiției
România şi Polonia vor fi luate ca ţinte prin amplasarea unor sisteme Iskander la Kaliningrad
Elitele mondiale sunt implicate în traficul uman pentru pedofili, sataniști și sacrificiile umane ale arsistocraților? Nu vă grăbiți cu eticheta „fake news”, mai întâi citiți! (IV)
Planul secret de distrugere a agricultorilor și fermierilor români! Dezvăluirile profesorului Avram Fițiu
EXTERNEJuncker, președintele CE, pare beat mort la finalul summitului NATO. Video
Trump, atac violent la adresa Germaniei, pe care o prezintă drept „prizoniera” Rusiei. Ce a răspuns Berlinul
Noul „om nou”
Klaus Iohannis dovedind din nou ca este o trompeta a Sistemului care a condus Romania cu arma catuselor, Sistem creat de Traian Basescu, dar pe care actualul presedinte al Romaniei l-a preluat de la predecesorul sau. Iohannis a avut un discurs nesigur si labartat, caracteristic iesirilor sale din ultimii ani.
Firea a început PLĂTIREA TRIBUTULUI !
Nestle, în mijlocul unui scandal uriaş: Gigantul elveţian este acuzat că a vândut apă de la robinet, în valoare de 900 de milioane de dolari pe an, sub numele unui brand premium
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro