Ce bine e sa lucrezi în occident: Un italian a ținut o româncă într-un beci fără lumina 10 ani, a bătut-o și a violat-o!

Distribuie!by Aloisio Francesco Rosario Giordano (52 de ani), numit în presa italiană „Monstrul din Gizzeria”, a fost condamnat la 20 de ani de închisoare după ce a transformat într-un adevărat iad viaţa unei românce pe care a atransformat-o în sclavă şi a abuzat-o timp de 10 ani. loading... Italianul a […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Aloisio Francesco Rosario Giordano (52 de ani), numit în presa italiană „Monstrul din Gizzeria”, a fost condamnat la 20 de ani de închisoare după ce a transformat într-un adevărat iad viaţa unei românce pe care a atransformat-o în sclavă şi a abuzat-o timp de 10 ani.

loading...

Italianul a dat dovadă de o cruzime ieşită din comun. A abuzat-o şi a violat-o pe Mihaela Condrea (31 de ani), între 2007 şi 2017, iar în ultimii ani a ţinut-o legată în lanţuri într-o magazie subterană. Într-un final, când vecinii au aflat ce se petrecea acolo, femeia a fost salvată, iar Giordano a fost arestat.   A urmat un proces lung, iar verdictul a venit abia marţi, 18 februarie, notează publicaţia italiană Qui Cosenza. Deşi procurorul a cerut 26 de ani de închisoare pentru călăul româncei, judecătorii Curţii de Apel din Catanzaro au considerat că sunt suficienţi 20 de ani de pedeapsă. Asta deşi Giordano nu se afla la prima faptă de acest fel. Potrivit jurnaliştilor de la Il Post, bărbatul a mai fost condamnat pe 26 martie 1995, la 5 ani de închisoare pentru diverse infracţiuni, inclusiv răpire, violenţă sexuală, torturarea şi rănirea unei femei de 23 de ani.     Ce s-a întâmplat     Mihaela a trăit un adevărat coşmar în Italia, unde a ajuns să lucreze ca îngrijitoare pentru o familie de italieni.


Totul s-a schimbat la scurt timp, din 2007, după ce femeia de care avea grijă a decedat. Din acel moment, Mihaela a rămas la cheremul văduvului Giordano,  care s-a dovedit a fi un adevărat monstru. Sub ameninţarea cu moartea, italianul a transformat-o practic într-o sclavă.

Ea povestit totul cu lux de amănunte pentru televiziunea italiană Canale 5, iar jurnaliştii italieni care au intervievat-o în cadrul emisiunii Pomeriggio Cinque au fost şocaţi de întreaga poveste.


Tentativă de evadare zadarnică     Românca a avut o tentativă de evadare ca în filme, însă a fost prinsă şi pedepsită cu cruzime de călăul ei, care a obligat-o ulterior să trăiască într-o magazie sub pământ.   „Mi-am confecţionat o coardă din cearşafuri sperând să pot coborî cu ea, eram închisă sus, la etajul patru, dar m-a prins exact când mă urcam pe fereastră. M-a tras de păr şi m-a izbit cu capul de pereţi, apoi mi-a astupat gura cu nişte cârpe ca să nu pot ţipa. M-a trântit la pământ şi a început să mă lovească sălbatic cu pumnii şi picioarele, cu bucăţi de lemn, cu tot ce avea la îndemână. Îngrozită, m-am închis în mine însămi şi de frică nu am mai încercat niciodată să fug, pentru că am trecut prin momente îngrozitoare”, a dezvăluit Mihaela.

Mihaela a trăit ani de zile legată cu lanţuri, la câţiva metri sub pământ.

Violată în repetate rânduri, ea a născut un băieţel şi o fetiţă. Însă nici venirea pe lumea a copiilor nu l-a sensibilizat pe italian. Bătăile se ţineau lanţ, iar monstrul i-a spart într-o zi capul cu ciocanul, apoi a cusut-o pe viu cu un fir de pescuit. Cinic, italianul l-a obligat şi pe băieţel să-şi lovească mama şi să îi vorbească urât.    „Prima dată m-a cusut când am încercat să fug şi aproape m-a omorât în bătaie, a doua oară mi-a spart capul cu un ciocan. A treia oară când s-a întâmplat m-a lovit cu o bucată de lemn, am trei cicatrici în cap în urma acestor lovituri. Când m-a lovit cu ciocanul eram în maşină, el a luat ciocanul şi a început să mă lovească ba chiar îl învăţa şi pe copil să o facă, mă loveau amândoi în acelaşi timp. După ce am stat o noapte întreagă cu capul spart, cu rana sângerândă, a doua zi m-a cusut cu un ac şi fir de pescuit. În timp ce mă cosea mi-a spart un alt vas de sânge care mi-a provocat altă hemoragie”, a spus Mihaela.

Şi copiii au rămas cu traume     Bruta nu şi-a menajat nici copiii. Băieţelul  încasa bătăi crunte atunci când ieşea din cuvântul său, iar fetiţa care s-a născut ulterior nu a văzut lumina zilei, fiind ţinută închisă în magazie.  „Fetiţa nu mergea şi nu vorbea, pentru că practic stăteam toată ziua închise în baracă. Stăteam acolo, îi dădeam să mănânce, o îngrijeam şi mă rugam, mă rugam foarte mult. Ea îşi mişca greu picioarele, nu mergea, pentru că stătea numai închisă. Făceam ceea ce puteam, eram şi fără lumină, profitam de dâra de lumină care mai ajungea uneori de afară”, a mai spus românca.   Coşmar cu prelungiri     După ce Mihaela a fost găsită şi eliberată, italianul a încercat să-i mintă pe anchetatori, spunând că românca a fost cea care l-a rugat să o adăpostească în beci. Însă coşmarul Mihaelei avea să continue. După ce bărbatul care a maltratat-o timp de 10 ani a ajuns după gratii, rudele acestuia au început să facă presiuni asupra ei, pentru a da declaraţii în favoarea acestuia. În plus, femeia a fost nevoită să rămână în Italia până la finalizarea procesului. Acum, după încheierea procesului, ea ar urma să se întoarcă în ţară definitiv.

Citeste mai mult: adev.ro/q5y9wd

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

COLDEA PLEACA UMILIT. URMEAZA KOVESI? – Seful SRI Eduard Hellvig a scapat elegant de generalul Florian Coldea. Seful operativ al SRI a fost spalat de comisia interna, repus in functie, eliberat la cerere din functie, dupa care Hellvig i-a cerut presedintelui Iohannis trecerea in rezerva a generalului Florian Coldea. Zilele sefei DNA Laura Kovesi sunt numarate
SUNTEM RUSINEA LUMII !!! Gabon, Ciad, Zimbabwe sau Cambodgia sunt inaintea noastra…
Un participant la revoluția din decembrie '89, mesaj către tineri: D-aia zic, nu-ți mai pune #rezist pe poză și, în nici un caz în piept, că nu spune despre tine decât că ești un molâu ușor de prostit
EXCLUSIV | Planul lui Ciolos pentru romanii care au DOAR SOLUTIA MORTII
Omul care care a crescut-o pe Sorina: „Noi am vrut să o adoptăm. Soţia a fost obligată să semneze că refuză adopţia“
Ce spune unul dintre cei mai cunoscuţi ”hackeri buni” din România despre atacul cibernetic. “De acum înainte aşteptaţi-vă la ce este mai rău. Gândiţi-vă cum ar intra cineva în datele voastre de la ANAF şi fie v-ar şterge datoriile, fie vi le-ar mări”
Gral. IULIAN VLAD: SERGIU NICOLAESCU A REGIZAT MOMENTELE DE PANICĂ ȘI EXPLOZII, URMATE DE ȚIPETE, de la mitingul de susținere a lui CEAUȘESCU. A folosit cascadori și recuzita de film. Ultimul șef...
DENUNŢ PUBLIC FACUT DE UN OFIŢER DE CONTRAINFORMAŢII ECONOMICE! JAFUL OMV PETROM IN ROMANIA!
Lovitura de 4 miliarde de dolari data de Mark Zuckerberg cu Facebook la bursa
O vaduva i-a scris lui Ceausescu o cerere privind deshumarea osemintelor sotului iar Ceausescu a aprobat personal cererea
5G aduce MOARTEA. Sute de păsări au căzut secerate în timpul unui experiment
ALERTĂ ! CUTREMUR DE 8,1 GRADE, POSIBIL SI ÎN ROMÂNIA! AVERTISMENTUL ŞEFULUI INFP
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro