Ce avere are pedofilul din Bucureşti, agent la Rutieră !

Distribuie!by loading... INFORMAŢII ŞOC IES LA IVEALĂ CU PRIVIRE LA INDIVIDUL CARE A AGRESAT SEXUAL DOI COPII LA FINALUL SĂPTĂMÂNII TRECUTE: PEDOFILUL ESTE AGENT DE POLIŢIE ÎN CADRUL BRIGĂZII RUTIERE DIN ANUL 2010, ANTERIOR EL FIIND DIN 2007 JANDARM DETAŞAT LA PAZA PARCHETULUI GENERAL. Pedofilul are 46 de ani, se numeşte […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

loading...

INFORMAŢII ŞOC IES LA IVEALĂ CU PRIVIRE LA INDIVIDUL CARE A AGRESAT SEXUAL DOI COPII LA FINALUL SĂPTĂMÂNII TRECUTE: PEDOFILUL ESTE AGENT DE POLIŢIE ÎN CADRUL BRIGĂZII RUTIERE DIN ANUL 2010, ANTERIOR EL FIIND DIN 2007 JANDARM DETAŞAT LA PAZA PARCHETULUI GENERAL.

Pedofilul are 46 de ani, se numeşte Eugen Stan, este divorţat şi are o fiică majoră, care a absolvit o şcoală postliceală organizată de Fundaţia Ecologică Green. În cadrul audierilor, el le-ar fi mărturisit colegilor săi că îi plac copiii de ani buni, lucru care le-a ridicat semne de întrebare anchetatorilor cu privire la posibilitatea că incidentul de vinerea trecută ar putea să nu fie unul izolat.

„Persoana aflată la sediul Poliției Capitalei este agent de poliție la Brigada Rutieră”, a confirmat şi Buiroul de Presă al DGPMB. Surse care au preferat să rămână anonime spun că poliţistul – pedofil era şoferul unui important şef din cadrul Poliţiei Rutiere.

„Vă mărturisesc că sunt blocat. Nu credeam că așa ceva se poate. Vă confirm: bărbatul este agent la Brigada de Poliție Rutieră. Colegii lui au furnizat această informație. Clar că acești oameni nu ne avantajează, clar că acești oameni trebuie să dispară din sistem. (…) Nu m-am gândit niciun moment că poate să fie un polițist. Absolut deloc”, a spus Dumitru Coarnă, liderul sindicatului din Poliție.

Conform propriei declaraţii de avere depusă în 2017, poliţistul pedofil locuieşte într-un apartament de 60 de metri pătraţi pe care l-a cumpărat în anul 2017 printr-un credit ipotecar în sumă de 28.000 euro (contractat în 2017, având termen de rambusare în 2037).

In declaraţia sa de avere poliţistul – pedofil a bifat că deţine un autoturism Dacia Logan achiziţionat în 2008, dar şi un motociclu Kawasaki Ninja din 1998. In ceea ce priveşte veniturile, acesta a încasat un salariu anual de 42.000 de lei, ceea ce înseamnă că acesta a obţinut lunar un salariu net de 3.500 de lei.

 

Întreaga țară s-a revoltat, pe bună dreptate, la aflarea veștii că un bărbat a agresat doi minori, într-un lift al unui bloc din cartierul Drumul Taberei. La știri doar despre asta s-a vorbit și mobilizarea pentru prinderea pedofilului a fost de proporții incredibile.

Poliția Română a și postat următorul mesaj pe Facebook:

Ce este și mai revoltător e că pedofilul a fost prins și s-a descoperit că este agent de poliţie… Poliţia Capitalei a anunţat, oficial, că persoana audiată în cazul de agresiune sexuală asupra a doi minori este agent al Brigăzii Rutiere. Acesta ar fi fost recunoscut de colegii săi ca urmare a vizionării imaginilor surprinse de camerele de supraveghere. Bărbatul şi-a recunoscut faptele în faţa colegilor săi.

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro