Ce au făcut românii pe terenul pe care se va ridica mega-moscheea Video

Distribuie!by loading... O mega-moschee ar trebui să se ridice în nordul Bucureștiului, după ce Guvernul a alocat un teren în acest sens cultului musulman. Numai că sunt mulți români care nu-și doresc ridicarea unei astfel de construcții, mai ales că a fost răspândită temerea că ar putea ajunge în România […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

media-144043267993362700

loading...

O mega-moschee ar trebui să se ridice în nordul Bucureștiului, după ce Guvernul a alocat un teren în acest sens cultului musulman. Numai că sunt mulți români care nu-și doresc ridicarea unei astfel de construcții, mai ales că a fost răspândită temerea că ar putea ajunge în România teroriști islamiști.

Astfel, câțiva bucureșteni au copiat un gest făcut în Spania, prin care s-a împiedicat ridicarea unei moschei în Sevilla.


Cunoscand obieciurile si regulile islamice ce interzic ridicarea unei moschei pe pamant cotaminat, spurcat de porc (cerdo haram), pamant care astfel nu mai este sacru si nu mai indeplineste conditiile pentru a putea fi construit acolo un lacas de cult islamic, locuitorii au ingropat un cadavru de porc pe acel pamant si au facut in asa fel incat sa afle si presa si evenimentul sa fie mediatizat.

Ei au dus la păscut câțiva porci pe terenul pe care ar trebui ridicată moscheea. Asta, nu înainte de a-i vopsi în culorile tricolorului. Și, asta nu e tot. Au cumpărat un porcușor de lapte, congelat, și l-au îngropat în locul vizat de cultul musulman pentru construirea clădirii.


media-144043267786554800

media-144043267901447800

media-144043267993362700

sursa: stiripesurse.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro