Ce-a observat avocatul Piperea în legătură cu cazul Beuran

Distribuie!by Avocatul Gheorghe Piperea remarcă atmosfera în care a fost reținut medicul Mircea Beuran de către DNA, arătând în același timp cum alții din aparatul administrativ și guvernamental „sunt ocrotiți de organe ca și când ar fi odoare bisericești”. loading... „De ziua lui Valentin, suporții media sekuristofili au redescoperit cu […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Avocatul Gheorghe Piperea remarcă atmosfera în care a fost reținut medicul Mircea Beuran de către DNA, arătând în același timp cum alții din aparatul administrativ și guvernamental „sunt ocrotiți de organe ca și când ar fi odoare bisericești”.

loading...

„De ziua lui Valentin, suporții media sekuristofili au redescoperit cu entuziasm DNA, care tocmai ce a arestat un nemernic de pesedist acuzat că ar fi luat o mită acum doi ani. Cei care au delapidat și falimentat televiziuni, cei care au traficat funcții de administratori juduciari de intreprinderi publice sau posturi în consiliile de administrație ale companiilor de stat încă nefalimentate și cei care se află în conflict de interese și incompatibilitate la momentul la care semnează acte normative favorabile domeniului în care sunt plătoți, ajutoare de stat pentru multinaționale și împrumuturi de zeci de miliarde la bănci, înrobitoare pentru generațiile viitoare, toți aceștia sunt ocrotiți de organe ca și când ar fi odoare bisericești. Nu se atinge nimeni de ei. Baßtanul din deal, el însuși, tocmai ce fu spălat de PICCJ, în ciuda unei hotarâri definitive a instanței care spune că a dobândit o casă prin fals.
Ascultați, de exemplu, postul – tribună al actualului membru al uniunii salvatorilor copiilor de securisti, Moise G. E un entuziasm acolo, la știri, de zici ca acuși-acuși o să reapară în piața Victoriei 47 de milioane de luptători anti-corupție, cu telefoanele deasupra capetelor și cu copiii în brațe (doar că, deocamdată, palatul Victoria e ocupat de Șică Orban “vă rog să nu mă votați). Eu sugere recondiționarea și refolosirea pancartelor cu “DNA e iubita mea”, că tot e V Day. Și, mai ales, ale pancartei cu “Mai bine robor decât dictator”. Neapărat, în pisță trebuie să vină van Groningen, de mănă cu debitorii la credite in CHF, plus Vasilesco ot BNR, ca să se știe că tehnocrații “e” cu noi. Ah, ce spectacol, ce aplauze de la ambasada m…ii, ce discursuri anti-comuniste in Parlamentul European, ce atenționări de la aliatul strategic ne așteaptă… Mai ceva ca în Dragons and Dumgeons…
“Decât” că unele plângeri penale pentru delapidare, bancrută frauduloasă și abuz de creditul și bunurile societății falite, depuse contra unora dintre vedetele “luptei” anti-curupție stau în sertarul organelor, la învechit și mucegăit, ca brânza achiziționată de BNR.


PS Dacă zisul doctor e corupt, să facă pușcărie. Decât că, de regulă, defilarea cu cătușe la tv ss termină cu achitări și daune morale, de milioane, achitate de noi, contribuabilii. Vă amintiți cazul Dan Radu Rușanu? Acum este membru in consiliul de administrație al BNR, om de bază în lupta anti-condumatori a lui Manole Isărescu, posesor al unei despăgubiri de 7,5 mil lei pentru arestare ilegală”, a scris Piperea pe pagina sa de Facebook.

Ce-a observat avocatul Piperea în legătură cu cazul Beuran

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

„Dacă Ceaușescu ar fi explicat românilor că organismele mondiale sioniste ne jupoaie cu dobânzile și trebuie să facem efortul de a achita cât mai grabnic creditul, românii ar fi înțeles și ar fi acceptat.” Și nu se mai întâmpla nimic în decembrie 1989
Facebook intervine BRUTAL în bătălia pentru promovarea căsătoriilor homosexuale
Cancerul economic - Supermarketurile distrug economia Romaniei. Dacii care se bat in piept rup usile supermarketurilor imperialiste !! Motoul patronilor imperialisti: "Romania este o plantatie de sclavi consumatori.. vor cumpara si facale daca sunt frumos ambalate si la pret de oferta" .. Spor la cumparaturi cu cosuletul libertatii castigate de dupa '89, acum aveti "da toate" !!
REVOLTĂTOR. Casa lui Horea, o RUINĂ. Conacele grofilor maghiari, refăcute cu milioane de euro din banii publici !!!
Mesaj pentru idiotii utili:
VIDEO Cosette Chichirau a parasit studioul Antenei 3 dupa o disputa cu Mugur Ciuvica: Sunteti de o mizerie extraordinara! Am muncit in strainatate pentru ca voi jefuiti tara, sunteti corupti si furati!
Comisia Europeana a respins legea care impune supermarketurilor 51% produse agro-alimentare românești pe lanțul comercial scurt. Cu alte cuvine acestia doresc distrugrea producatorilor romani ! În aceste condiții, cumpărați românește, oameni buni! De la prăvălia din colțul străzii sau de la parterul blocului, din piețe, chiar și din magazinele mari, dar alegând produse românești !
Răzvan Savaliuc despre planul MINERVA și cum se distruge România în mod organizat
Cine credeți că-l investighează pe Dragnea în aceste zile? Ați ghicit. Dragnea este investigat de nişte jurnalişti finanțați de Soros şi de agențiile guvernamentale americane USAID şi NED. Care sunt Legăturile între RiseProject OCCRP, SOROS, NED şi USAID?
Secretarul general al PNL despre Klaus Iohannis: Este un om al cărui destin a fost scris de Dumnezeu! ... De cine , de un Dumnezeul al tolerantei ?
Iohannis folosește „justițea” ca armă electorală
Un profesionist pe probleme externe despre Cazul Pettit: În 48 de ani de carieră nu am mai întâlnit aşa ceva. Dumitru Constantin: Soarta Republicii Moldova a fost tranşată deja de SUA şi Rusia
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro