Cazul isteriei cu vaccinurile! Oculta mondiala doreste sa garanteze o generatie viitoare cu o medie de viata redusa, dar subordonata consumului permanent de medicamente, cu precadere: antihistaminice, amfetamine, neuroleptice si chelatoare.

Distribuie!by loading... Asa cum m-ati obisnuit deja, nu intelegeti despre ce este vorba nici in cazul isteriei cu vaccinurile! Faptul ca vaccinurile nu au nici o eficienta este demonstrat si sustinut temeinic in mediile stiintifice! Mai mult, asa-zisul “mecanism de actiune” al vaccinurilor este o ineptie care ii face pe […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

601061_593522430694451_1297001380_n

loading...

Asa cum m-ati obisnuit deja, nu intelegeti despre ce este vorba nici in cazul isteriei cu vaccinurile!

Faptul ca vaccinurile nu au nici o eficienta este demonstrat si sustinut temeinic in mediile stiintifice! Mai mult, asa-zisul “mecanism de actiune” al vaccinurilor este o ineptie care ii face pe imunologi sa ia in calcul fabricarea unor vaccinuri care sa te imunizeze la alcool sau la sporii ciupercilor otravitoare. Evident, nu vor functiona. Copiii nevaccinati sunt mai sanatosi decat cei vaccinati, atat in raport procentual cu patologia generala, cat si in raport cu cea pentru profilaxia careia au fost administrate vaccinuri. Singura ratiune stiintifica a campaniilor de vaccinare ramane cea de a inocula victimelor – caci asta sunt copiii vaccinati! – compusi compusi cito-toxici care, pe termen lung si conform legii numerelor mari, sa garanteze o generatie viitoare cu o medie de viata redusa, dar subordonata consumului permanent de medicamente, cu precadere: antihistaminice, amfetamine, neuroleptice si chelatoare.


Cu toate acestea, miza nu sunt vaccinurile!
Ca si in cazul gripei aviare – boala inexistenta! – criza a fost orchestrata prin moartea unor pacienti declarati a fi infectati cu virusul gripei aviare. Actorul Tony Tecuceanu, printre altii. Insa regizorii scandalului au uitat sa aminteasca patologia complexa cu care era diagnosticat actorul! Omul a murit DIN ALTE CAUZE, iar decesul sau a fost folosit in scop de propaganda ca sa se vaccineze masele proaste. Insusi ministul sanatatii de atunci, francmasonul Cercel, a aparut pe post, administrandu-si in direct o doza de vaccin – ser fiziologic. Adica apa cu saruri. Acelasi mecanism diversionist s-a aplicat in cazul gripei porcine – au declarat ca baritonul G. Mogosan ar fi murit din cauza gripei porcine – fals! Regretatul artist avea si el, la randu-i, o patologie complexa si grava, decesul survenind in urma acesteia. Dar scopul diversiunii a fost atins, poporul facand cozi uriase la vaccinare! Asa va fi si acum! Doar ca acum au omorat trei copii!
Este cel mai usor lucru sa omori un om in spital!

Nu uitati ca mare parte din medicii cu functii si ranguri inalte sunt francmasoni (ca Irinel Popescu, Al. Ciocalteu, S. Cercel sau fostul ministru Banicioiu). Pentru reteua lor de invatacei (gen dr. Zamfir, cel din cazul Iovan)este floare la ureche sa declari alta cauza a mortii decat cea reala, sau sa ucizi ritualic in vederea avansarii in gradele masonice!

Cu toate acestea, miza NU este vaccinarea, ci adoptarea unei legi care sa stipuleze OBLIGATIVITATEA VACCINARII! Stiti ce inseamna asta? Asta inseamna ca tocmai V-AU DEPOSEDAT DE PROPRIUL TRUP! Din acel moment, trupul dumnevoastra apartine STATULUI! Din acel moment va fi deschisa calea spre urmatorii pasi: PRELEVAREA DE ORGANE si IMPLANTUL CU CIP. Aceste doua aspecte sunt hotaratoare!


12805937_597044770443765_8976197352744164147_n

Sa va spun ceva! Batranii centenari care conduc planeta sunt dependenti de ORGANE. Batranul evreu David Rockefeler (101 ani) este la al 7-lea transplant de inima! Iar ca el sunt SUTE. Ei au nevoie de ORGANELE dvs.Nu se stie CAND, de CARE organ si cu ce COMPATIBILITATE. De aceea a fost impusa introducerea Cardului de Sanatate, pe care sunt stocate datele romanilor. Aceste date sunt centralizate in Israel. De asemenea, exista banci de organe cu circuit inchis – respectivii isi fac stocuri pentru zile negre!

Dupa introducerea obligativitatii vaccinarii va urma o lege care sa exonereze decizional o persoana grav vatamata corporal si pe apartinatorii acesteia – organele vor putea fi prelevate fara restrictie.

Avand acesti oameni au la indemana baza de date cu compatibilitatile populatiei, orice posesor de organ compatibil va putea avea, oricand, un “accident”. Si nu uitati: prelevarile se fac de la OAMENI IN VIATA, anesteziati. De fapt acestia sunt adesea curarizati – ei nu se pot misca, dar simt tot ce se intampla. Este vorba tot de un ritual, cel al eviscerarii pe viu. (Exact ce i-au facut lui Horia si Closca.)

Mai mult, instituirea unei legi care sa impuna implantul cu CIP, va avea un precedent si un cadru juridic preexistent.

Exact asa stau lucrurile si in cazul legalizarii “casatoriei” intre persoane de acelasi sex! Nunta si cununia homosexualilor nu sunt decat fundalul! Scopul este sa ajunga la copiii nostri! Caci “familiile” de scato-penieni (acesta este termenul corect, caci homosexual este un cuvant imposibil, raportat la fiziologia umana) vor trebui sa aiba si ele copii, evident. Copii care, in prealabil, sunt prelucrati si sexualizati prin sistemul de “invatamant” actual.

Sociolog german: Din Vest vin lucruri rele în România. Vor să ajungă la copiii voștri, să-i sexualizeze, să distrugă familia!…

Retineti aceste lucruri! Constat ca in Romania se duce momentan cel mai accelerat proces depopulationist din Europa si, dupa stiinta mea, din lume – cu exceptia Siriei si Chinei.

Atacurile la adresa a tot ce inseamna popor roman si Romania ca tara, sunt date din zeci de directii si pe toate planurile. Nu pot decat sa trag concluzia ca se pregateste instaurarea monarhiei si retrocedarea Transilvaniei catre Ungaria, conform intelegerii stipulate in Declaratia de la Budapesta din 1989, printre ai carei semnatari – majoritatea evrei kazari – se numara si fostul “rege” Mihai. Pactul stipuleaza clar: Transilvania in schimbul coroanei!

Este vorba de eliminare fizica, de fagocitarea si asimilarea organica a adversarului. Nu exista natiune pe Pamant pe care kazarii sa o urasca atat de mult ca si pe romani – singurul popor NASCUT CRESTIN! Ritualul cere sa bei sangele invinsului si sa-i mananci organele – mai stiti cum isi plateau prostii biletele la festivalul “Untold” de la Cluj, “donand” sange? Felicitari – tocmai ati imbogatit baza de date cu bio – compatibilitatile. V-au cerut si numele, nu-i asa? Copii tampiti si parintii lor votanti…

pay_with_blood_hed_2015

Romanii mei, nu stiti cu cine va confruntati si nici cu ce! Pentru voi sunt doar povesti de speriat copiii. De aceea eu prevad ca veti pieri. Actualmente nu exista manevra legala si resurse biologice in acest neam pentru a iesi din aceasta situatie. Dumnezeu sa va binecuvanteze si sa va dea putere!

untitled-1

Sursa:

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro