Cazul Gabriela Bîrsan, despre România pe care Iohannis refuză să o vadă!

Distribuie!by O nouă execuţie publică a Direcţiei Naţionale Anticorupţie condusă de Codruţa Kovesi fost dovedită. O execuţie care a avut ca ţintă familia magistraţilor Gabriela (foto – fosta şefă a Secţiei de contencios a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie) şi Corneliu Bîrsan (fost judecător român la CEDO). Doi oameni care au […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

O nouă execuţie publică a Direcţiei Naţionale Anticorupţie condusă de Codruţa Kovesi fost dovedită. O execuţie care a avut ca ţintă familia magistraţilor Gabriela (foto – fosta şefă a Secţiei de contencios a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie) şi Corneliu Bîrsan (fost judecător român la CEDO). Doi oameni care au stat în calea maşinăriei de distrus destine numită DNA, despre care am scris, despre care ştie toată lumea, numai preşedintele Klaus Iohannis refuză să o vadă în monstruozitatea ei.

loading...

După şapte ani de calvar, fostul judecător Gabriela Bîrsan a fost declarată nevinovată. Şapte ani în care a pierdut o carieră de 36 de ani, însă mai mult decât atât a pierdut liniștea și siguranța familiei. Cazul Bîrsan se adaugă uriaşei liste de români a căror carieră, viață și liniște a fost distrusă de mutanții umani din DNA susținuți de Traian Băsescu și Klaus Iohannis, listă din care fac parte George Bălan, Mariana Rarinca, Ingrid Mocanu, Dan Radu Rușanu, Petrică Manolachi, Toni Greblă, Mircia Gutău, și mulți mulți alții.


Cei 7 ani nu mi-i dă nimeni înapoi. Pentru mine contează că, în acești ani, am înțeles că Dumnezeu m-a iubit mult, că eu profesia pe care am făcut-o 36 de ani am făcut-o cu pasiune și cu credință. Din păcate însă, astăzi bucuria mea nu poate să fie la fel de mare așa cum ar putea fi pentru că soțul meu este în spital, profesorul Bîrsan al cărui nume trebuia să fie măcelărit, mazilit prin mine, are o inimă atât de mare, dar care duce ceea ce poate duce. (…) Am avut un crez la care nu am vrut să renunț: un act de justiție trebuie să fie un act de dreptate. O să vină vremea să vorbim și toată lumea ne va asculta. Îmi doresc să plec din această profesie așa cum am intrat, un om liber, drept și cu frică de Dumnezeu. Am îndurat 7 ani de chin și de suferință. Noi avem un băiat care este avocat la Strasbourg și care nu a venit în țară de când cu aceste nenorociri, deși dorința lui a fost să vină alături de tatăl său și de mine și care a scrâșnit din dinți în toți acești ani, singurul român care a intrat în Baroul de la Strasbourg și care a fost bălăcărit și pomenit în dosarul mamei sale, care era un mit pentru el” – Gabriela Bîrsan.

Codruța Koveși, această Tomas de Torquemada renăscută după jumătate de mileniu, adaugă în negrul palmares o nouă familie distrusă, alţi profesionişti evacuaţi din elita României, exact ca în perioada stalinistă. Atunci erau la modă revoluţionarii inspiraţi de la Moscova, astăzi sunt revoluţionarii inspiraţi de la Bruxelles şi Washington, la fel de inumani şi incapabili să înţeleagă cât rău fac oamenilor, României.


Revin şi repet, poate cineva îl va informa şi pe Klaus Iohannis, cel care protejează grava injustiţie promovată de DNA, că în situaţia doamnei Gabriela Bîrsan s-au aflat numai în 2017 alţi 121 români şi familiile lor. Tot atâtea destine distruse despre care preşedintele României refuză să audă, să se informeze, demonstrând gena criminală care îi domină felul de a fi … un fel dependent de cauze străine României şi românilor!

 

Sursa: dantomozei.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Rusia şi Siria au respins un nou atac al ISIS asupra oraşului Palmyra
Românii, un popor de cobai într-un eventual conflict Rusia-SUA
PATRIOTISM MAGHIAR – Luati lectii de la premierul Ungariei Viktor Orban, care nu isi indoaie genunchii in fata UE: "Suntem tarile care nu doresc sa fie conduse de un imperiu condus de la Bruxelles... Nu vrem sa devenim tari imigrante cu populatii mixte... Nu suntem dispusi sa finantam din bani europeni puzderia de organizatii de tip Soros... Bugetul UE nu este conceput pentru a finanta gruparile care servesc scopurile acestora, si nici sa pregateasca organizatori de proteste si activisti"
NOTA DIPI IL ZDROBESTE PE BERBECEANU – Exploziv: cititi nota secreta a serviciului de informatii al MAI care il prezinta pe comisarul Traian Berbeceanu ca un prezumtiv politist corupt: “In scopul obtinerii unor avantaje materiale, a favorizat anumite persoane... Existenta unor riscuri induse de managementul deficitar practicat de Berbeceanu... Manifesta o atitudine partinitoare... Deficiente privind gestionarea documentelor clasificate” (Nota DIPI)
CINE ESTE CHIMISTUL BOGDAN CHIRIAC,AJUNS JURNALISTUL PUTRED , DE BOGAT,DEVENIT ANALISTUL BASIST SUB ACOPERIRE BOGDAN CHIREAC!
Președintele României e membru în consiliul unui think-tank fondat de George Soros. EXCLUSIVITATE
In orase precum Timisoara, Brasov sau Iasi se circula pe scara in autobuze deoarece nu se mai gasesc soferi nici pe 4500 de lei plus cazare!
IDIOȚILOR! Scrisoare deschisă către PNL | „AŢI PROFITAT NERUŞINAT DE REVOLTA inevitabilă după “Colectiv” pentru a instala un guvern de tehnocraţi, continuându-vă, aranjamentele”
Cum au fost „adoptaţi“ de localnici vietnamezii aduşi să muncească la Flămânzi. „Sunt mai harnici ca românii. Îi chem la masă şi le fac borş şi friptură“
Ce ți se pregătește ție, dulce Românie?!
Barnevernet nu crede că psihiatrul pedofil (homosexual) cu care lucra de decenii e un pericol pentru propriii lui copii
BEBELUŞ LA SPITAL DUPĂ VACCINUL ROR (VIDEO)
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!