Cazul Augustin Lazăr, dar mai ales petele din biografia sa comunistă ne-a demonstrat că în România adevărul nu mai interesează pe nimeni.

Distribuie!by Cazul Augustin Lazăr, dar mai ales petele din biografia sa comunistă ne-a demonstrat că în România adevărul nu mai interesează pe nimeni. Orice subiect care are cât de cât legătură cu justiția, devine instantaneu un concurs de frumusețe. În care proba costumului de baie bate orice certificat de virginitate.  […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Cazul Augustin Lazăr, dar mai ales petele din biografia sa comunistă ne-a demonstrat că în România adevărul nu mai interesează pe nimeni. Orice subiect care are cât de cât legătură cu justiția, devine instantaneu un concurs de frumusețe. În care proba costumului de baie bate orice certificat de virginitate. 
Foarte speriat, sătul de presiuni, pune întrebarea finală: Cât fac unu plus unu?

loading...

Răspunsul blondei: Doi!

Sala urlă: Give her another chance!

Augustin Lazăr poate fi oricând blonda din bancul americanului. Și nu spun asta ca să pară că sunt sexist sau pentru că vreau să mă iau de culoarea nefirească a părului său. Până la urmă are dreptul să-și vopsească podoaba capilară și în roz cu dungi verzi. Nu acesta este motivul, ci pentru că am citit o grămadă de reacții în apărarea sa, dar mai ales o mizerie de articol publicat de două UM-uri de presă, G4 Media a lui Dan Tapalagă și Adevărul lui Liviu Avram. Doi ziariști descoperiți. De mai mult timp.

Un banc celebru, spus de un prieten american, poate fi aplicat și în cazul de față.

O blondă și o brunetă rămân în finala unui concurs de frumusețe, proba finală fiind de matematică. Prezentatorul pune o întrebare complicată, blonda greșește. Sala, plină de blonde, scandează minute în șir: Give her another chance! Adică, mai dați-i o șansă!

Speriat, prezentatorul mai pune o întrebare. Mai ușoară. Blonda greșește din nou. Sala furioasă cere încă o șansă.


În esență este vorba despre faptul că unul din acuzatorii lui Augustin Lazăr, fostul deținut de la Aiud, Ion Munteanu a povestit cum a fost eliberat după şapte ani de închisoare. “Înainte am intrat în Comisia de eliberare, în care era procurorul Augustin Lazăr. El era şeful Comisiei. Dacă el zicea nu, nu plecai. Eu am fost de două ori amânat!


Vreau să vă spun că prin ’85 am ieşit la raport la procuror să-mi dea să scriu că sunt nevinovat. Am scris aşa cum s-a întâmplat.

Când m-am dus la el a dat ordin să fiu băgat la izolare zece zile că am calomniat organele puterii de stat. Eu vorbeam că m-au băgat la puşcărie nevinovat, dar procurorul Augustin Lazăr spunea că am calomniat organele puterii˝, a declarat acesta la Antena3.


Cele două UM-uri de presă au descoperit, având acces în exclusivitate la documente din dosarul de acum 35 de ani, că Ioan Muntean, „eroul trimis la carceră de Augustin Lazăr” și „deținut politic” în perioada comunistă, după cum l-a prezentat Antena 3, a fost de fapt condamnat pentru tâlhărie și nerespectarea regimului armelor și munițiilor, după ce a atacat un grănicer și i-a luat acestuia pistolul mitralieră și 30 de cartușe. Potrivit unor documente consultate, în exclusivitate, de G4Media, așa cum spuneam.

Ce vrea să ne spună prin această mizerie cât casa! Că Augustin Lazăr, procuror comunist avea dreptate să-l țină în pușcărie! Pentru că cetățeanul ăsta care a vrut să fugă din România comunistă merita să stea la Aiud pentru că furase arma unui soldat. Doar știți cât de mult țin cei de la G4 Media și Adevărul la onoarea militară. Înainte sau după 1989, uniforma și regulamentele militare sunt sfinte pentru ei!

Nici un cuvânt despre faptul că Augustin Lazăr termină Dreptul în 1981, iar în 1985 ajunge să prezideze comisia de la Penitenciarul Aiud. În opinia celor care-l apără, promovarea sa s-a făcut pe criterii profesionale, de zici că terminase Harvard, iar în 1985 era la putere în România un președinte tip Ronald Reagan. Nici o analiză a modului în care un procuror din vremea lui Ceaușescu avea mai multă putere decât orice judecător, nemaivorbind despre faptul că decizia lui Lazăr în privința eliberării unui deținut de la Aiud nu putea fi contestată decât la Augustin Lazăr.

Dar acest lucru nu mi se mai pare demult o știre. Face parte din arsenalul de dezinformare cu care este contracarată orice dezvăluire care lezează interesele uneia din cele două grupări care se luptă pentru putere în societatea românească.

De data aceasta subiectul „albirii” nu mai este Laura Codruța Kovesi, ci Augustin Lazăr. Nu o să mai intru în amănuntele celorlalte două cazuri, Iulius Filip și Florentin Scalețchi, doi deținuți politici încarcerați la Aiud și intrați pe mâna lui Augustin Lazăr, pentru că ar însemna să ocup mult prea mult spațiu. Mai ales că mă interesează mult mai mult reacția oamenilor, a celor care au citit materialele descrise mai sus.

Ce credeți că zic cititorii lor? Ca în bancul de mai sus, care devine de fapt o pildă în toată regula, avem parte de reacția blondelor din sala concursului de frumusețe.

Nu contează realitatea celor publicate de luju.ro sau cele declarate de foști deținuți politici la Antena 3, căci în online se aude un strigăt asurzitor: Mai dați-i o șansă!Sursa: evenimentul zilei

v

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Scutul american din Hawaii a EȘUAT. Racheta atacatoare a trecut ca prin brânză. Ce ne facem cu scutul de la Deveselu? Dar cu Rachetele americane pe care am dat MILIARDE? N-ar fi trebuit să facem şi noi un test înainte să dăm banii?
#MueDragnia era sloganul impotriva controlului magistraţilor . Voi înțelegeți că nu se va întîmpla nimic?
Ce se intampla cand familia nu e unita- paziti-va ADN-ul si familia biologica
Lista „acoperiţilor“ din Justiţie: 500 de procurori, 57 de judecători şi 126 de auditori
Lista celor 80 de oameni care dețin 1/2 din averea lumii și care s-au imbogățit și mai tare în ultimii ani în timp ce restul planetei a sărăcit. Vă convine?
Vă mai amintiți când Iohannis vizita un spital privat in Brașov, nu unul de stat unde se afla Călin, tânărul de 29 de ani care și-a strans singur 200.000 de euro pentru un transplant?
Lupta intre Donald Trump cu Statul Paralel din FBI. După ce Directorul FBI a fost dat afară anul trecut, Directorul adjunct al FBI a fost dat afară acum, cu 2 zile înainte să de pensioneze.
PSD il da jos pe Tudose ca nu a fost de acord sa dea Casei Regale palate si milioane de Euro. Sa se afle Isarescu (varul regelui Mihai) in spatele mutarii de sah?
Te „iei” de Klaus Iohannis? Ajungi cercetat disciplinar
PE BANII MARILOR AMBASADE – Freedom House, organizatia de suflet a Monicai Macovei, finantata de marile ambasade, instruieste varfurile Justitiei romane care fac partie la Ambasada SUA. Toata floarea cea vestita a DNA participa la “training-urile” Freedom House unde se gandesc legi. Laura Kovesi, Livia Stanciu, Oana Haineala, Bogdan Licu, Camelia Bogdan, Daniel Morar, Cristi Danilet sunt numai cateva dintre numele care raspund invitiatiilor lui Guseth. Unii incaseaza bani (Foto)
Donald Trump ar putea vizita în curând România. Maior: O întâlnire Iohannis - Trump, obiectivul cel mai semnificativ din punct de vedere al dialogului politic bilateral
Toată floarea cea vestită a progresismului a fost prezentă la SNSPA pentru Timmermans. Plus Generalul (r) Florian Coldea
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro