Vaccinuri? Un bebeluș despre care medicii au spus că este sănătos tun a murit la o zi de la naştere la Polizu

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

 


Le-a murit pruncul la o zi după naştere, fără ca ei să apuce să-l ţină un minut în braţe. Doi părinţi din Teleorman sunt disperaţi şi revoltaţi. Chiar dacă medicii le-au spus că au un băiat sănătos tun, bucuria lor s-a transformat rapid în lacrimi.

loading...

Sa fie din cauza vaccinurilor administrate imediat dupa nastere, fara stirea parintilor?


Oamenii îi acuză acum pe doctorii de la maternitatea Polizu, din Capitală, că n-au făcut nimic pentru a le salva fiul. Ei sunt convinşi că cineva, pe undeva, a greşit şi vor acum un singur lucru: dreptate.

“Am făcut cezariană. La şase fără zece, pe 23 noiembrie am născut un băieţel. Mi-a ridicat cearşaful, l-am văzut, a plâns, mi l-a dat în braţe, l-am pupat, de atunci nu-mi mai aduc aminte nimic”, a povestit Gabriela Orici, mama copilului.


Acesta a fost începutul coşmarului. Unul trăit, de această dată, de tatăl copilului.

“Am urcat cu soacra mea după 5 minute, era bine, aşa mi-a spus o asistentă. A doua zi nu l-am mai găsit acolo. L-am găsit la terapie intensivă. Ni s-a spus că aerul este mai bun şi copilul poate respira mai bine”, spune Marian Iulian Orici.

Totuşi, în miez de noapte, medicii i-au anunţat pe părinţi că intenţionează să-i facă o transfuzie de sânge nou-născutului. Atunci, tinerii au început să pună primele întrebări.

“La orele patru au venit iar şi ne-au spus că este ceva grav şi ne roagă frumos să venim să vedem. Ni s-a spus că a avut pneumonie, convulsie şi i-a explodat un plămân. Ea (n.r. – asistenta) cu un balon, cu un furtunaş, la copil, îl ţinea practic în viaţă”, a povestit bărbatul.

Şi astfel de manevre au continuat, spune tatăl băiatului, până dimineaţa, până când au apărut medicii specialişti.

Atunci, la ora 10.00, părinţii au fost informaţi că starea copilului este extrem de gravă, şansele de supravieţuiri fiind extrem de mici.

Decesul copilului a survenit, se pare, din cauza unui accident vascular cerebral. Părinţii lui au fost anunţaţi abia după patru ore.

“Trebuia ca noi părinţii să fim anunţaţi, să ne zică uite domnule, nu mai are mult de trăit, luaţi-vă la revedere de la el. Copilul ăsta a murit aşa, fără să-l ţină nimeni de mână, de asta vrem să aflăm ce s-a întâmplat”, a declarat mama copilului.

Părinţii băiatului sunt siguri că cineva a greşit când fiul lor se lupta pentru viaţă şi vor să se facă dreptate.

http://observator.tv/social/bebelus-mort-la-o-zi-de-la-nastere-parintii-acuza-medicii-191045.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Regele Mihai a semnat pentru autonomia Transilvaniei in 1989, el este cel care a dat comanda uciderii lui Ceausescu si martirilor din 1989- Declarația de la Budapesta din 16 iunie 1989 ? Tradarea Regelui si Mugur Isarescu, omul de incredere a regalitatii, a fost pus in fuctie din 1990 pentru ca este verisor prin alianta cu Regele Mihai, iata dovada :
PNL-istii, amenintati cu excluderea din partid daca nu conving oamenii sa voteze cu Iohannis
DEGLOBALIZAREA a început. Conducătorii României se luptă între ei în plin război mondial
După 27 de ani: spitalele României - anticamerele mortii, în care ajungi doar ca să ai unde să mori. Spitale cu gândaci, toalete insalubre şi aparatură bună de aruncat. Dar guvernul "masonic" işi face griji pentru sănătatea şi vaccinarea bebeluşilor, insă distrug sistematic sistemul de sănătate“ . Nu vă este clar că acestia doresc depopularea românilor ??
REZULTATE EVALUAREA NAȚIONALĂ CLASA A VIII în Toate Județele Țării și în Municipiul București
Putin scoate untul din armata rusă. 500 de exerciţii militare sunt planificate pentru 2018 | Se pregateste ceva?Las´ca pe noi ne apara NATO :))
In plină criză, Iohannis numește procuror respins de CSM! BOGDAN LICU: am fost mason, nu este un lucru urât
Spovedania unui userist după dezvăluirile despre afacerile lui Dan Barna: AM FOST UN PROST
VREM AUTONOMIE TERITORIALĂ PENTRU ROMÂNII DIN UNGARIA
Primul pas spre Uniunea Ortodoxă din Europa? Liderii din România, Bulgaria, Serbia și Grecia s-au întâlnit: Balcanii de Vest pot fi în egală măsură o poartă de intrare în UE, o poartă de ieșire din UE sau un zid care să apere UE
Romania sub dictatura ambasadorilor straini: ambasadorul Germaniei le cere romanilor sa renunte la campaniile duse impotriva multinationalelor
Laura Kovesi a iesit pentru prima data intr-o conferinta ca sefa DNA trantind o miciuna de s-au spart geamurile: “Nu am iesit sa-i raspund inculpatului, ci sa va spun ca nu falsificam probe... Nu se falsifica probe in DNA”. Iata hotararea definitiva a ICCJ data de fostul ei consilier Horia Valentin Selaru ca procurorii de la DNA Brasov au comis falsuri: “Mijlocul de proba, respectiv procesul verbal de transcriere este falsificat” (Documente)
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre