Vaccinuri? Un bebeluș despre care medicii au spus că este sănătos tun a murit la o zi de la naştere la Polizu

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

 


Le-a murit pruncul la o zi după naştere, fără ca ei să apuce să-l ţină un minut în braţe. Doi părinţi din Teleorman sunt disperaţi şi revoltaţi. Chiar dacă medicii le-au spus că au un băiat sănătos tun, bucuria lor s-a transformat rapid în lacrimi.

loading...

Sa fie din cauza vaccinurilor administrate imediat dupa nastere, fara stirea parintilor?


Oamenii îi acuză acum pe doctorii de la maternitatea Polizu, din Capitală, că n-au făcut nimic pentru a le salva fiul. Ei sunt convinşi că cineva, pe undeva, a greşit şi vor acum un singur lucru: dreptate.

“Am făcut cezariană. La şase fără zece, pe 23 noiembrie am născut un băieţel. Mi-a ridicat cearşaful, l-am văzut, a plâns, mi l-a dat în braţe, l-am pupat, de atunci nu-mi mai aduc aminte nimic”, a povestit Gabriela Orici, mama copilului.


Acesta a fost începutul coşmarului. Unul trăit, de această dată, de tatăl copilului.

“Am urcat cu soacra mea după 5 minute, era bine, aşa mi-a spus o asistentă. A doua zi nu l-am mai găsit acolo. L-am găsit la terapie intensivă. Ni s-a spus că aerul este mai bun şi copilul poate respira mai bine”, spune Marian Iulian Orici.

Totuşi, în miez de noapte, medicii i-au anunţat pe părinţi că intenţionează să-i facă o transfuzie de sânge nou-născutului. Atunci, tinerii au început să pună primele întrebări.

“La orele patru au venit iar şi ne-au spus că este ceva grav şi ne roagă frumos să venim să vedem. Ni s-a spus că a avut pneumonie, convulsie şi i-a explodat un plămân. Ea (n.r. – asistenta) cu un balon, cu un furtunaş, la copil, îl ţinea practic în viaţă”, a povestit bărbatul.

Şi astfel de manevre au continuat, spune tatăl băiatului, până dimineaţa, până când au apărut medicii specialişti.

Atunci, la ora 10.00, părinţii au fost informaţi că starea copilului este extrem de gravă, şansele de supravieţuiri fiind extrem de mici.

Decesul copilului a survenit, se pare, din cauza unui accident vascular cerebral. Părinţii lui au fost anunţaţi abia după patru ore.

“Trebuia ca noi părinţii să fim anunţaţi, să ne zică uite domnule, nu mai are mult de trăit, luaţi-vă la revedere de la el. Copilul ăsta a murit aşa, fără să-l ţină nimeni de mână, de asta vrem să aflăm ce s-a întâmplat”, a declarat mama copilului.

Părinţii băiatului sunt siguri că cineva a greşit când fiul lor se lupta pentru viaţă şi vor să se facă dreptate.

http://observator.tv/social/bebelus-mort-la-o-zi-de-la-nastere-parintii-acuza-medicii-191045.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Cătălin Ioniţă a plecat de la conducerea Poliţiei Române. Locul i-a fost luat de chestorul în faţa căruia îngenuncheau poliţiştii
Viktor Orban: Baza națiunilor noastre sunt familiile, care sunt formate din tată și mamă și copiii lor, pe care ne putem clădi viitorul. Niciunii dintre noi nu acceptăm ipocrizia politicii moderne, care ignoră faptul că creștinismul este cea mai persecutată religie pe plan mondial
Iniţiativă privind autonomia Ţinutului Secuiesc, în Monitorul Oficial. Se va depune la Parlament
Adrian Năstase, AUDIAT în Dosarul Rompetrol!
Ce a negociat Iohannis in Statele Unite , Gazul românesc – emblema trădării naționale
Presedintele CJ Brasov: Iohannis m-a implorat sa nu fac aeroport la Brasov. Chiar crede cineva ca se va face aeroport cat timp va exista Iohannis?
Părintele Arsenie Papacioc a profețit încă din 2007 că homosexualitatea va fi principala problemă a societății românești: Patriarhule de mâine, asta te așteaptă! Și e destul
Ion Țiriac: Orban apără interesele Ungariei de la A la Z și, cu tot respectul, când se duce la Bruxelles, stă în picioare. În România principala problemă este că noi nu avem pe unul care să stea în picioare
Ciorbea primeste 6000 de Euro pensie, merita nu? Doar a facut "atat de multe" pentru tara!
Veste URIASA pentru familia Saramat! Tribunalul Bucuresti a admis ca actele adoptiei Sorinei sunt false!
CANDIDA AURIS: spitalele eliberează fungi letali în aer, “colonizând” populaţia cu agenţi patogeni periculoşi ce au o rată de deces de 41% – 88%. AGRICULTURA MODERNA a creat acest MONSTRU
Camelia Smicală: „La baza sistemului de protecție a copilului din Finlanda ,stă o afacere de pedofilie”
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre