Caz șocant în lumea medicală! O femeie aflată în comă de 10 ani a dat naștere unui băiețel. A fost violata de personalul medical probabil!

Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Caz tulburător într-un spital din SUA! O femeie care se afla în comă de 10 ani a născut un băiețel. Niciunul dintre angajați nu știa că femeia era însărcinată până când a început practic să…Cine este tatăl:

Poliția din Arizona, Statele Unite, a lansat o investigație privind agresiunea sexuală, asta după ce a primit rapoarte despre un pacient într-o stare vegetativă care timp de un deceniu a fost în stare vegetatică și recent a dat naștere unui băiețel perfect sănătos.


Femeia este pacienta unei clinici conduse de organizația Hacienda HealthCare, în apropiere de orașul Phoenix.

Hacienda HealthCare nu a oferit detalii despre caz, dar a declarat că este conștientă de “accidentul profund deranjant”.


O filială locală a rețelei de televiziune CBS a raportat că bebelușul este sănătos și a citat o sursă declarând că personalul clinicii nu știa că femeia era însărcinată.
Postul de televiziuneal lui CBS din Phoenix, KPHO-TV, a raportat că femeia a dat naștere pe 29 decembrie.

loading...

Potrivit unei surse citate: “niciunul dintre angajați nu știa că femeia era însărcinată până când a început practic să geamă și ulterior să nască”.

Aceeași sursă a declarat că femeia a solicitat atenție 24 de ore din 24 și că mulți oameni au avut acces la camera ei.
Identitatea pacientei nu a fost declarată. În prezent, poliția face o anchetă în clinică, iar bărbații vor fi supuși unor analize, inclusiv de ADN pentru a identifica agresorul.

Ce măsuri de siguranță au fost luate:
,,Protocolul din clinică s-a schimbat total,” a delcarat sursa, iar acum ,,bărbații care intră în camerele ocupate de femei trebuie să fie însoțite de personalul de sex feminin”.

Într-o declarație, Hacienda HealthCare a mărturisit că “recent am devenit conștienți de un incident profund tulburător care implică sănătatea și siguranța pacienților noștri”

SURSA: https://a1.ro/news/extern/caz-socant-in-lumea-medicala-o-femeie-aflata-in-coma-de-10-ani-a-dat-nastere-unui-baietel-id832210.html?fbclid=IwAR3YApefBGXLO4xSEnyKw5ktQxiHYVYgQU69mBkw6MTSyGCc8WOKcXcinfw.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

GDI

Gazetadeinformatii.ro

Lasă un răspuns

Close
Citește mai multe:
Cum a recunoscut CIA ca unele OZN-uri erau de fapt nave proprii

Ceea ce William Cooper, John Todd, Springmeier au afirmat acum cativa ani, incepe sa iasa la iveala. SUA a pregatit

Cum va judeca Dumnezeu universul? Va mai există oare viaţa pe pământ după cea de-a doua venire?

Părintele Ambrozie Iurasov, cunoscut încă de pe vremea comuniştilor ca un duhovnic cu cercare a înfiinţat în anii ’90 la

Hellvig, directorul SRI (fost coordonator de programe in Fundatia Soros) apare in DOUA dosare groase la DNA

Este inutil sa mai spunem ceva despre Eduard Hellvig. Noi am spus destule inca dinainte de a fi nominalizat si

Ce tehnici de dezinformare și manipulare a consumatorilor europeni sunt folosite în scandalul contaminării ouălor olandeze?

Povestea scandalurilor alimentare create de către industria agroalimentară europeană nu a început de ieri de azi, ci a început de mult timp

EXPLOZIV! | Cine este George Soros, magnatul acuzat de toate nenorocirile din România Video

George Soros, despre care s-a spus aiurea în campania electorală că ar fi tatăl premierului Dacian Cioloș, este un miliardar

Preţuri studenţeşti la Parlament: Supă – 1,25 lei, File de şalău – 6,45 lei, Prăjituri – 1 leu | Aleşii îşi umplu burţile cu mai puţin de 10 lei pe zi

Mai bine ca la mama acasă. Un dicton care se potrivește ca o mănușă serviciilor culinare pe care parlamentul le

Închide