CĂUTĂRILE PE GOOGLE PRIVIND „ARIA CERCULUI” AU EXPLODAT DUPĂ CE VIORICA DĂNCILĂ A RĂSPUNS GREȘIT LA ACEASTĂ ÎNTREBARE

Distribuie!by loading... După runda dificilă, în care prezidențiabilii, aflați în universuri paralele, au fost mitraliați cu întrebările extrem… Publicată de Willy Petry pe Miercuri, 20 noiembrie 2019 Viorica Dăncilă a fost pusă în dificultate, marţi, în cadrul dezbaterii cu jurnaliştii organizată de PSD, de o întrebare de matematică. Candidata PSD la […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

loading...

După runda dificilă, în care prezidențiabilii, aflați în universuri paralele, au fost mitraliați cu întrebările extrem…

Publicată de Willy Petry pe Miercuri, 20 noiembrie 2019


Viorica Dăncilă a fost pusă în dificultate, marţi, în cadrul dezbaterii cu jurnaliştii organizată de PSD, de o întrebare de matematică. Candidata PSD la prezidenţiale a fost întrebată care este aria cercului, având în vedere că a menţionat anterior că a dat meditaţii la matematică. Răspunsul dat de Viorica Dăncilă la această întrebare a fost greşit. Fostul prim-ministru a repetat, însă, după jurnalist, răspunsul corect.

Discuția, după cum urmează:


Jurnalist: Aţi menţionat că aţi dat meditaţii la matematică, aş fi vrut să vă întreb cum se calculează aria cercului dacă ne puteţi spune.

Viorica Dăncilă: Raza la pătrat.


Jurnalist: Este pi (π) înmulţit cu raza la pătrat.

Viorica Dăncilă: Pi (π) x Raza la pătrat.

Desigur, după această gafă, căutările privind „aria cercului” au atins, în jurul orei 21, pragul de sus pe care îl oferă Google Trends, adică cel de 100.

Cum se calculează aria cercului puteți afla din acest articol.

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro