Câte biserici ortodoxe au fost construite după 1989? Remus Cernea știe!

Distribuie!by   O știți pe-aia cu ”vrem spitale nu catedrale”, dar haideți să ne uităm puțin și la cifre, eu știu că ateismul științific lucrează cu cifre. Deci să râdem cu cifrele. În 2010 Remus Cernea zicea sigur pe el că în România au fost construite cel puțin 4.000 de biserici […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

 

În 2010 Remus Cernea zicea sigur pe el că în România au fost construite cel puțin 4.000 de biserici ortodoxe începând cu anul 1990. Așa i-a spus lui o păsărică. În sfârșit, a apărut o statistică pe problema asta și cifra reală este următoarea: 3.191 biserici ortodoxe construite între 1990 și 2015. În 2010 Remus Cernea a greșit cu doar aproape 1.000 de biserici.

loading...

Dar stați puțin! Remus Cernea era foarte sigur că BOR construiește minim 200 de biserici pe an, deci 4.000 de biserici în 2010 plus alte 200 biserici x 5 ani – în 2015 ar fi trebuit să avem 5.000 de biserici ortodoxe nou-nouțe, dar din păcate avem doar 3.191.

Un ateu corect și moral precum Remus Cernea ar fi trebuit să numere TOATE lăcașurile de cult apărute după 1990. Dar Remus Cernea are o explicație beton, el zice așa:

În clipa de faţă, doar Biserica Ortodoxă Română pune în pericol libertatea de conştiinţă şi graniţa firească dintre religios şi secular.

Deci să dăm la cap ortodocșilor. A apărut la un moment dat un articol cu titlul ”Față bisericească violează copii”, ilustrat cu fotografia unui călugăr ortodox, deși în articol era vorba de ceva pastor neo-evanghelic. Dar noi nu ne încurcăm în amănunte. Jos ortodocșii!

Și totuși, să ne uităm puțin și la alte cifre pentru perioada 1990-2015 pentru că avem așa: 3.191 biserici ortodoxe noi 5.222 lăcașuri de cult noi ale celorlalte culte, dintre care doar pentru penticostali 1.950. Tabelul întreg îl am aici, sursa lui oficială fiind aceasta.

Acum nu am nici cea mai mică îndoială că interpretarea dată de BOR acestui tabel va fi făcută zdrențe de marii gânditori ai ateismului științific de rit nou. Nu contează cifrele, orice dovezi devin irelevante în fața tezei Remus Cernea ”trebuie să-i bubuim pe ortodocși”.

cruce

Aici v-am spus adevărata poveste ”școli și spitale contra catedrale”. Cu cifre!

 


Sursa:

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

ONG-urile lui Soros sar în apărarea lui Barnevernet. Omul lui Soros, Pippidi se pretează la manipulări de doi bani și sare în apărarea răpitorilor de copii Barnevernet. "SIE, trezește-te, cine apără copiii e plătit de ruşi!" urlă Pippidi
Cine este Adrian Relu Coman, homosexualul român al cărui caz ar putea duce la impunerea „căsătoriei” între persoane de același sex în întreaga Uniune Europeană.
SRI CONTROLEAZA ROMANIA PRIN PROTOCOALE DIN 1998 – Cititi groaznicul protocol pe combaterea crimei organizate si coruptiei semnat in decembrie 1998 intre SRI, SIE, Ministerul Justitiei, Ministerul Public, Ministerul de Interne si Ministerul Finantelor. Prin protocol a fost infiintat un Grup Operativ Central al carui plan de masuri prevedea vanarea guvernantilor, judecatorilor, politistilor sau pompierilor. Artizanul principal a fost ministrul de atunci al Justitiei Valeriu Stoica (Protocolul)
Codul Fiscal modificat de PSD scade veniturile corporatiștilor
Grevă generală în Franţa. Poliţia a intervenit cu gaze lacrimogene şi a reţinut mai mulţi protestatari violenţi
FMI, BM si "Un grup mic de Bogati" au orchestrat Lovitura de stat in 1989 si distrugerea Romaniei dupa 1989 pana in prezent ! (VIDEO)
Putin: “Sunt gata să fiu membru NATO, ca voi! Dar de ce au nevoie de România în NATO?” Dialog istoric între Shimon Peres şi liderul de la Kremlin
Legea vaccinării obligatorii, CRITICATĂ pe siteul Asociației Medicilor de Familie Mureș: Nevaccinarea nu aduce primejdii grave în mod echivoc. Expune, dar nu constituie o cauză directă. Legea nu are valoare
Ne PREGĂTIM de RĂZBOI? Românii ar putea fi OBLIGAȚI să îşi PUNĂ CASELE la dispoziţia Nato
EUROGENDFOR – jandarmii UE pregatiti sa macelareasca protestatarii la viitoarele revolte sociale din Europa
Liderul PLUS Dacian Cioloș a uitat cum păstorea ONG-urile Monsanto
Un oras intreg din Romania se zbate in SARACIE LUCIE din cauza MAFIEI RUSESTI care a distrus tot.
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro