Câte biserici ortodoxe au fost construite după 1989? Remus Cernea știe!

Distribuie!by   O știți pe-aia cu ”vrem spitale nu catedrale”, dar haideți să ne uităm puțin și la cifre, eu știu că ateismul științific lucrează cu cifre. Deci să râdem cu cifrele. În 2010 Remus Cernea zicea sigur pe el că în România au fost construite cel puțin 4.000 de biserici […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

 

În 2010 Remus Cernea zicea sigur pe el că în România au fost construite cel puțin 4.000 de biserici ortodoxe începând cu anul 1990. Așa i-a spus lui o păsărică. În sfârșit, a apărut o statistică pe problema asta și cifra reală este următoarea: 3.191 biserici ortodoxe construite între 1990 și 2015. În 2010 Remus Cernea a greșit cu doar aproape 1.000 de biserici.

loading...

Dar stați puțin! Remus Cernea era foarte sigur că BOR construiește minim 200 de biserici pe an, deci 4.000 de biserici în 2010 plus alte 200 biserici x 5 ani – în 2015 ar fi trebuit să avem 5.000 de biserici ortodoxe nou-nouțe, dar din păcate avem doar 3.191.

Un ateu corect și moral precum Remus Cernea ar fi trebuit să numere TOATE lăcașurile de cult apărute după 1990. Dar Remus Cernea are o explicație beton, el zice așa:

În clipa de faţă, doar Biserica Ortodoxă Română pune în pericol libertatea de conştiinţă şi graniţa firească dintre religios şi secular.

Deci să dăm la cap ortodocșilor. A apărut la un moment dat un articol cu titlul ”Față bisericească violează copii”, ilustrat cu fotografia unui călugăr ortodox, deși în articol era vorba de ceva pastor neo-evanghelic. Dar noi nu ne încurcăm în amănunte. Jos ortodocșii!

Și totuși, să ne uităm puțin și la alte cifre pentru perioada 1990-2015 pentru că avem așa: 3.191 biserici ortodoxe noi 5.222 lăcașuri de cult noi ale celorlalte culte, dintre care doar pentru penticostali 1.950. Tabelul întreg îl am aici, sursa lui oficială fiind aceasta.

Acum nu am nici cea mai mică îndoială că interpretarea dată de BOR acestui tabel va fi făcută zdrențe de marii gânditori ai ateismului științific de rit nou. Nu contează cifrele, orice dovezi devin irelevante în fața tezei Remus Cernea ”trebuie să-i bubuim pe ortodocși”.

cruce

Aici v-am spus adevărata poveste ”școli și spitale contra catedrale”. Cu cifre!

 


Sursa:

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Vreți spitale nu catedrale ? Presa din România, vârf de lance al corupției endemice. Cum a furat Dan Andronic 136 milioane de euro în timp ce îi lua interviu șefului SRI
Marea MANIPULARE de la Alep. Cum a ajuns PRESA să facă jocuri politice, MINŢIND grosolan. ORDIN de zi: „Assad TREBUIE să cadă cu orice preţ!”
Cel mai bogat primar din România: vilă de 1000 mp cu piscină interioară, ieșire la lac și fermă cu cai! | „Noi îi spunem Casa Poporului” Video
ROMÂNIA FURATĂ: Fabrica ARO, mândrie naţională, vândută la preţ de apartament (VIDEO)
Tudor Chirilă propagandă pentru REȚEAUA SOROS. Guralivul TUDOR CHIRILĂ s-a dat de gol şi face propagandă pentru Partidul lui SOROS "Poţi să dai o semnătură ca USR să poată să candideze şi, cine ştie, poate că vom avea un parlament mai curat" cu SOROS?
Tensiuni alarmante! SUA a trimis nave de război în Peninsula Coreeană
"Comerţul românesc este controlat de şapte entităţi: Auchan, Carrefour, Louis Delhaize Group(Cora&Profi), Schwarz Gruppe(Lidl&Kaufland), Metro AG, Coop(Selgros) şi Royal Ahold(Mega Image)
Ambasadorul SUA cere ROMANILOR sa primeasca refugiati: „Lasati-i sa devina parte a noii Romanii”
UN EUROPARLAMENTAR ROMAN SOCHEAZA LA BRUXELLES: ROMANIA MOARE SUB OCHII NOSTRI! NU MAI EXISTA SPERANTA!
Klaus Iohannis, sabotat de 1 milion de români: “Ești un vânzător de țară și o rușine…”, Iohannis : "Romanii sunt fanatici religiosi , Moschea aduce siguranta in Romania"
Putin propune oficial menţionarea lui Dumnezeu în Constituţia rusă şi stabilesc principiul potrivit căruia o căsătorie este posibilă doar între un bărbat şi o femeie
România, reacţie slugarnică în faţa Ucrainei după interdicţia privind şcolile în limba română
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro