Cătălin Ivan: „România își vinde copiii.” Putem veghea asupra Sorinei: „Vom deschide cont, vom angaja detectivi, ne vom deplasa acolo”

Distribuie!by Cătălin Ivan pe Facebook (cu sublinierile redacției): loading... „Acum, că actul de vânzare al Sorinei s-a definitivat, rămân câteva lucruri care trebuie spuse: 1. România se dovedește a fi nu numai țara care își vinde resursele pe nimic, economia pentru investitorii strategici de pe listele diferitelor ambasade, armata pentru un iluzoriu sprijin […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Cătălin Ivan pe Facebook (cu sublinierile redacției):

loading...

„Acum, că actul de vânzare al Sorinei s-a definitivat, rămân câteva lucruri care trebuie spuse:


1. România se dovedește a fi nu numai țara care își vinde resursele pe nimic, economia pentru investitorii strategici de pe listele diferitelor ambasade, armata pentru un iluzoriu sprijin de peste mări și țări, învățământul pentru tot felul de experimente, doctorii pentru sănătatea celor din vest, ci s-a dovedit a fi și țara care își vinde copiii. Nu știm câti au fost înaintea Sorinei și ce drum au apucat. Nu știm și nu s-a îngrijit nimeni din partea statului român să se asigure dacă măcar mai sunt în viață. România este singura țară din Uniunea Europeană care își vinde viitorul. Suntem singurii cu acest comportament de slugă, comportament care ne va costa tot, într-un viitor foarte apropiat.

2. În cazul Sorinei s-a văzut limpede, cu ochiul liber, cum funcționează mafia instituțională. Aproape că îți vine să spui că nu ai ce să faci. Evident că avem ce să facem și nu ne vom opri până nu le vom destructura acest mecanism odios de tranzacționare a unor suflete nevinovate.


3. Societatea noastră s-a dezumanizat profund. Ne-au adus unde au vrut ei cu propaganda de la tv si de pe retelele de socializare. Nu ne mai pasă unii de alții. Cu mici excepții, fiecare român își așteaptă resemnat rândul, obișnuit cu abuzurile, conștient că nu are niciun rost să lupte pentru nimic. Blazat și resemnat, poporul român parcă și-a acceptat condamnarea la dispariție.

4. Sunt convins că despre Sorina vom mai auzi. Împreună cu cei de la Sabotorii Gorjului, cei care i-au descoperit povestea, vom face toate eforturile pentru a afla starea Sorinei. Vom deschide un cont, vom face colecta, vom angaja detectivi, ne vom deplasa acolo, astfel încât acest copil să ajungă întreg și bine la vârsta de 18 ani.

Sau poate ne va face justiția din România o surpriză plăcută…”

Cătălin Ivan: „România își vinde copiii.” Putem veghea asupra Sorinei: „Vom deschide cont, vom angaja detectivi, ne vom deplasa acolo”

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro