FAMILIA REGELUI MIHAI, CASA DE HOHENZOLLERN SI FACATURILE MASONICE ASUPRA ROMANIEI

Distribuie!by  Intre acestea cazul Romaniei este cu totul aparte intrucat Hohenzollernii nu aveau sange romanesc ci au fost alesi sa conduca destinele tarii datorita conjunctirii anului 1866. Al.I.Cuza, domnitorul adus de francmasoni şi detronat tot de ei ! In 1865 Alexandru Ioan Cuza , principele Moldovei si Munteniei, a fost […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
 Intre acestea cazul Romaniei este cu totul aparte intrucat Hohenzollernii nu aveau sange romanesc ci au fost alesi sa conduca destinele tarii datorita conjunctirii anului 1866.

Al.I.Cuza, domnitorul adus de francmasoni şi detronat tot de ei !
In 1865 Alexandru Ioan Cuza , principele Moldovei si Munteniei, a fost inlaturat de la tron printr-un complot pus la cale de partidele vremii, controlate de masoni, adica mai bine spus prin tradarea adjutantilor sai.Puterile europene au recunoscut Unirea Principatelor din 1859 doar pe timpul domniei lui Cuza , de aceea in 1866 se desfasura o activitate diplomatica deosebita pentru aducerea unui print strain.Insusi domnitorul Cuza afirma : « Eu voiesc sa fie bine stiut ca niciodata persoana mea nu va fi nici o impiedicare la orice eveniment care ar permite de a consolida edificiul public la a carei asezare am fost fericit a contribui. »

loading...

Carol I


 

Atunci cand a avut loc consultarea romanilor cu privire la viitorul celor doua Principate, Moldova si Muntenia, in cadrul asa numitelor “divane ad-hoc”, s-a hotarat unirea Principatelor si aducerea la conducere a unui Principe dintr-o familie domnitoare straina. Dupa domnia de scurta durata a lui Alexandru Ioan Cuza, in anul 1866, Locotenenta Domneasca l-a adus la putere pe tanarul de numai 27 de ani, Carol de Hohenzollern-Sigmaringen.

Carol s-a nascut la Sigmaringen, in ziua de 7/20 aprilie 1939, fiind al doilea fiu al Principelui Carol Anton de Hohenzollern-Sigmaringen si al sotiei sale, Josefina. Dupa terminarea cursurilor secundare, Carol a urmat la scoala de cadeti din Munster, iar apoi, in 1857, scoala de artilerie de geniu din Berlin. El s-a remarcat, pe cand avea gradul de locotenent, in razboiul austro-germano-danez, participand la asediul cetatii Fredericia.


In 1866, dupa ce Contele de Filip de Flandra refuzase tronul Principatelor Unite, masonul Ion C. Bratianu a plecat in Germania pentru a-l aduce in tara pe Principele Carol. Dupa o calatorie incognito plina de peripetii, cu trenul pe ruta Duseldorf-Bonn-Freiburg-Zurich-Viena-Budapesta, pe data de 8 mai 1866, Carol a ajuns la Bazias, unde s-a imbarcat pe un vapor dunarean care l-a dus pana la granita cu Romania. El avea un pasaport fals, calatorind deghizat ca om de afaceri, pentru ca intre Germania si Austria exista la acea data o stare conflictuala.

La 10 Mai 1866, Carol a sosit la Bucuresti, capitala Romaniei, i s-a dat Romania pe tava, intampinat de multimi entuziaste. Acest moment a reprezentat nastera Dinastiei, si in acelasi timp inceputul unei perioade de profunde schimbari in societatea romaneasca. Romania avea inca, la acea vreme, statut de tara aflata sub suzeranitate turca. Principele Carol a primit titlul de Domnitor si a jurat credinta in fata adunarii parlamentare.

In 1869 Domnitorul Carol s-a casatorit cu Elisabeta de Wied, iar in 1871 se nastea Maria, prima principesa romana din Dinastia de Hohenzollern. Din pacate, Maria a murit de scarlatina la numai 3 ani.

Primii ani ai domniei, nu au fost prea usori pentru Carol. Domnitorul s-a adaptat destul de greu la agitata viata politica a Principatelor Unite, fiind, in jurul anului 1870, la un pas de abdicare. Nu avea, insa, sa treaca prea mult timp pana cand Carol avea sa se remarce, conducand armatele ruso-romane in timpul razboiului pentru independenta. Proclamarea Independentei Romaniei pe 10 Mai 1877 a constituit un moment extrem de important in dezvoltarea statului modern roman, moment la care Carol a avut o contributie esentiala.

Afirmarea Romaniei ca tara europeana independenta a facut necesara schimbarea statului ei de Principat. Astfel, in 1881, Carol I primeste titlul de Rege iar Romania devenea Regat. Dupa proclamarea Regatului, Carol I l-a desemnat ca mostenitor al tronului pe Ferdinand , cel de-al doilea fiu al fratelui sau mai mare. Prin aceasta se asigura continuitatea Dinastiei de Hohenzollern pe tronul Romaniei.

Cei 48 de ani de domnie ai lui Carol au dus la schimbari majore in viata statului roman. Regele era un om extrem de sever si disciplinat, cu o moralitate impecabila. El a incercat toata viata sa impuna colaboratorilor stilul sau meticulos si exact. Regina Elisabeta spunea despre sotul ei ca “si in somn el poarta Coroana pe cap”. Romania a parcurs o perioada de dezvoltare marcata, atat in domiul economico-social cat si in cel al culturii.

La declansarea Primului Razboi mondial, Regele Carol nu s-a opus hotararii Consiliului de Coroana de a nu se alatura Germaniei, dar acest moment a insemnat pentru el o grea lovitura. In 1914, Regele Carol I avea sa inchida ochii, la varsta de 75 de ani, lasandu-l pe nepotul sau, Ferdinand, sa infaptuiasca ceea ce el nu a putut sa faca: pornirea la lupta, in fruntea armatelor romane, impotriva tarii sale natale si unirea provinciilor romanesti intr-un singur stat.

Carol se odihneste la Curtea de Arges, in Biserica Episcopala, unde dupa numai doi ani de la moartea sa, a fost inmormantata si credincioasa lui sotie, Elisabeta.

 

Regele Ferdinand si regina Maria au avut mai multi copii, cel mai mare dintre ei, principele Carol, urmand sa mosteneasca coroana de otel a Romaniei. Carol a fost primul Hohenzollern nascut in tara noastra. Inteligent si cultivat, cu o personalitate debordanta, Carol ar fi putut sa fie un mare rege, insa defectele i-au umbrit calitatile, au zdruncinat dinastia si au subrezit democratia din Romania.

In timpul primului razboi mondial, parasindu-si indatoririle de militar, Carol a fugit impreuna cu Zizi Lambrino, fiica unui maior din anturajul Curtii, la Odessa, unde cei doi s-au si cununat in anul 1918. Casatoria lor morganatica a fost insa anulata, astfel ca, in 1921, dupa o lunga calatorie in jurul lumii, principele Carol urma sa o cunoasca pe Elena, din familia regala a Greciei. In acelasi an, Carol si Elena s-au casatorit, iar pe 25 octombrie 1921 se nastea, la Sinaia, in Castelul Foisor, Mihai, viitorul Rege al Romaniei. Alexandru Ioan Cuza a fost instalat prin manevrele „fraţilor” masoni români, simultan, pe tronul ambelor principate româneşti: Moldova şi Ţara Românească. Datorită interesului masonic al momentului de a distruge imperiile Austro-Ungar, Rus şi Otoman, masoneria a sprijinit alegerea lui Al. I. Cuza ca domnitor al Moldovei şi Ţării Româneşti. Pentru r ealizarea acestui deziderat, suprastructura masonică a încurajat formarea unor curente naţionaliste în ţări mici vizate, şi anume, România, Bulgaria şi Serbia. Aceste evenimente au condus la distrugerea Imperiului Otoman şi a celui Austro- Ungar, deci la realizarea unui plan masonic de anvergură europeană. Cuza, după ce a urcat pe tron, a impus reforme populare care au favorizat „talpa ţării”, reforme care nu au fost agreate de masoni. De asemenea, a schimbat modul de prezentare a drapelului cu benzile colorate verticale (cu băţul pe verticală), cel dorit de masoni fiind cu benzile colorate orizontale (cu băţul pe orizontală) şi acest lucru i-a supărat foarte tare. Au apărut motive suficiente pentru ca masonii să hotărască eliminarea sa, mai întîi prin compromiterea publică, apoi prin înlăturarea cu ceea ce s-a numit „monstruoasa coaliţie” şi, în final, moartea în izolare şi dispreţ. Recunoaştem aici aceeaşi regie a evenimentelor ca şi în cazul lui Mihai Eminescu, şi el omorît din cauza unor acţiuni ale francmasoneriei. După înlăturarea lui Cuza a urmat domnia familiei Hohenzollern – familie cu vechi tradiţii masonice. În 1933, România era condusă de Carol al II-lea. De la sosirea la conducerea României a dinastiei de Hohenzollern din care face parte regele Mihai şi degeneraţii din familia lui, s-au folosit de multe ori forţele de represiune împotriva românilor. Din păcate, din 1864, de la lovitura de Stat dată de masonerie, şi până astăzi, România e o ţară aflată sub ocupaţie străină, iar instituţiile statului sunt folosite pentru a reprima rezistenţa românilor. ATENŢIE : Dinastia Hohenzollern, face parte din Nobilimea Neagră, care împreună cu iezuiţii, khazarii şi neamul [singurul din cele 12] evreiesc[dar care a trădat ‘cauza semită] al lui Dan , formează infama grupare puţin cunoscută cu adevărat, sub numele de Illuminati.
Regii din dinastia de Hohenzollern

Albert de Prusia (1525–1568)
Albert Frederick (1568–1618)
Joachim II Hector (1568–1571)
Georg Friedrich (Regent, 1578–1603)
Joachim Friedrich (Regent, 1603–1608)
Johann Sigismund (1618–1619; Regent, 1608–1618)
Georg Wilhelm (1619–1640)
Friedrich Wilhelm I (1640–1688)
Friedrich al III-lea (1688–1701), viitorul Friedrich I al Prusiei
Friedrich I al Prusiei (1701–1713)
Friedrich Wilhelm I (1713–1740)
Friedrich II al Prusiei (denumit „Frederich cel Mare”, 1740–1786)
Friedrich Wilhelm al II-lea al Prusiei (1786–1797)
Friederich Wilhelm al III-lea al Prusiei (1797–1840)
Friedrich Wilhelm al IV-lea al Prusiei (1840–1861)
Wilhelm I (1861–1888), împărat al Germaniei
Friedrich al III-lea (1888), împărat al Germaniei numai 99 de zile
Wilhelm II (1888–1918), împărat al Germaniei

Linia dinastică de Hohenzollern este continuată în Germania postbelică de:

Prințul Wilhelm de Prusia (1941–1951)
Prințul Louis Ferdinand de Prusia (1951–1994)
Prințul Georg Friedrich de Prusia (1994– )

În România, în anul 1866, dinastia de Hohenzollern este aleasă ca dinastie domnitoare de către conducerea politică în frunte cu Ion Brătianu.

Regii României, prinți de Hohenzollern:

Carol I (principe al României 1866–1881; rege 1881-1914);
Ferdinand I al României (1914–1927);
Mihai I al României (1927–1930 și 1940–1947) și
Carol al II-lea al României (1930–1940). Pe MONARHISTI ii supara ADEVARUL: REGELE MIHAI ESTE TORTIONARUL NEAMULUI NOSTRU, la fel ca toti tortionari evrei NKVD-KGB Nicolschi, Brucan, Tismaneanu, Neulander Roman, Patapievici, Emil Bodnarasi, Lucretiu Patrascanu si alti, cu care a implementat COMUNISMUL in ROMANIA si impreuna au ucis si deportat milioane de romani care se opuneau implementarii comunismului in Romania si deportarilor in Siberia bolsevica.

Comunismul este o constructie in intregime MASONICA cu toate insemnele si propaganda ei, iar regele tortionar Mihai a ABDICAT pentru ca e mason -satanist membru B`nai B`rith si nu mai era nici un loc pentru el in aceasta lume bolsevica. Dictatura stalinista-bolsevica a fost sprijinita de regele Mihai pentru a intra cu forta in Europa si in Romania.

Hitleristi, antihitleristi, comunisti si anticomunisti de 60 de ani ataca ROMANIA si extermina cetatenii ei.

CASA REGALA MIHAITA BALBAITA in 1933 era PRO HITLER, adica ala finantat de AMERICA sa goneasca evreii-jidanii spurcati in PALESTINA si sa infiinteze statul ISRAEL, dar si COMUNITATEA ECONOMICA EUROPEANA de azi, adica M-UE.

Casa regala RCA auto si moto in 1944 a devenit ANTI HITLERISTA si s-a metomorfozat in KOMITERNISTA-COMINISTA si a trecut la ucis in DACI romani si a inceput sa deporteze in TARA LUI STALIN, adica in SIBERIA-BOLSEVICA militari romani si cetateni basarabeni, asa cereau jidanii de la ONU si ordinele se executa nu se discuta.

Casa michiduta balbaiala in 1989 a devenit printr-o alta metamorfoza, de el si SOROS-FMI- GORBI-ONU SI NATO stiute in ANTICOMUNISTA, brava lor baieti destepti.

Problema este grava, dupa 1989 s-au implementat armele sioniste criminale si teroriste: PRIVATIZARE, RESTRUCTURAREA si DISPONIBILIZARE cu care s-a scos ROMANIA la vanzare si s-a distrus industria si economia si cu care lupta pentru exterminarea ROMANILOR.http://raportatacarearomanieideonu.wordpress.com/2011/06/13/hitlreristi-antihitleristi-comunisti-si-anticomunisti-ataca-romania-si-extermina-cetatenii-ei/ STUDII GRATUITE PENTRU STRAINI PE BANII ROMANILOR PENTRU EXTERMINAREA ROMANILOR SI DISTRUGEREA ROMANIEI

http://referendumbasescuescrocul.wordpress.com/2011/06/04/studii-gratuite-pentru-straini-pe-banii-romanilor-pentru-exterminarea-romanilor-si-distrugerea-romaniei/

Hai, SOROS-FMI-GDS-VITALIE CIOBANU si o sa vedeti disponibilizari si inchideri de scoli si spitale, la fel ca in ROMANICA, condusa social, economic, politic, militar, financiar de SOROS-FMI-GDS-TISMANEANU si alti, Fiti pe faza se poate, trimite si Basescu studenti straini la studii gratuite in Romania, sa-l sustina pe SOROS-FMI-GDS, Fiti pe faza scurta, ca pe aia lunga este GDS-TISMANEANU-PATAPIEVICI-VITALIE CIOBANU .
MERCENARI SI TERORISTI CARE DE 21 DE ANI ATACA ROMANIA CU STICLE INCENDIARE SI CU LOZINCI SI CACEALMALE JIDANESTI SPURCATE SOROS-FMI-AMERICA-ISRAEL: JOS COMUNISMUL- FARA COMUNISTI – CRIZA. 23 august 1939 ( zi internationala a B`nai B`rith, vezi si 23 august 1944)- Semnarea pactului Ribbentrop-Molotov si cedarea neconditionata de catre CASA REGALA, Regele Carol al II lea si amanta lui ELENA LUPESCU a Bucovinei de Nord si Basarabia si se infiinteaza RSS MOLDOVENEASCA in RSFS Rusa si Stalin kominternistul- comunistul, fabricat de B`nai B`rith din AMERICA, adica nu mai este BOLSEVIC, ci este KOMITERNIST-COMUNIST, a cerut evacuarea administratiei civile si a armatei romane din aceste teritorii.

Dictatul de la Viena din 30 august 1940 la solicitarea STALIN evreilor komiternisti-comunisti, Franklin D. Roosevelt- americani si Hitler -germani membri ai lojei B’nai B’rith, Carol al II lea cedeaza NECONDITIONAT parti din teritoriul Romaniei, Ungariei: nordul Transilvaniei, Bulgariei:Cadrilaterul si Rusiei: Basarabia, Herta si Bucovina de nord
România pierde o suprafaţă de 99.738 km² cu o populaţie de 6.821.000 locuitori, reprezentând aproape o treime din teritoriul şi populaţia ROMANIEI

Conferinţa de la Ialta, numită şi Conferinţa din Crimeea a fost întâlnirea din 4-11 februarie 1945 dintre liderii SUA, Marea Britanie şi Uniunea Sovietică. Delegaţiile au fost conduse de către Roosevelt, Winston Churchill şi Stalin: Basarabia şi Bucovina de Nord au fost încorporate DEFINITIV de Uniuniea Sovietica.

Dupa LOVITURA de Stat din 1989 in care UNGARIA a atacat Romania cu sprijinul NATO si GRU SOVIETIC, iar AMERICA-UNGARIA-SOROS-FMI-GDS-TISMANEANU-UDMR au ajuns la putere si sunt in comisiile prezidentiale BASESCU si au majoritate parlamentara, cu sprijinul unor teroristi si infractori, respectiv UNPR care nu au participat la alegeri si nu a avut sigla si program, REGIONALIZEAZA SI DESTRAMA ROMANIA conform DECLARATIEI DIN 16 IUNIE 1989 DE LA BUDAPESTA, UNGARIA in care solicitau atacarea militara si terorista a Romaniei, pentru AUTONOMIE MAGHIARA si infiintarea REPUBLICII TRANSILVANIA, lucru care se face la ordin AMERICA-SOROS-FMI.

Mecenari si teroristi in slujba ONU-NATO-SOROS-FMI. Comitetul Naţional pentru o Europă Liberă (National Committee for a Free Europe) a fost înfiinţat de guvernul Statelor Unite la 15 martie 1949, la New York. Radio Free Europe a fost ramura responsabilă cu radiodifuziunea în numele acestei organizaţii. Sediul principal a fost stabilit la München. Organizaţia a fost finatata de Congresul Statelor Unite, iar fondurile pentru finanţarea RFE au fost alocate în cadrul bugetului destinat Agenţiei Centrale de Informaţii (CIA) a Statelor Unite. CIA a stabilit îndrumări generale şi se implica zilnic în activitatea redacţională a secţiei centrale de ştiri si era subordonat postul de radio Vocea Americii (VoA).

 

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Discursul anti-homosexuali şi zoofili al lui Florin Călinescu, cenzurat de Realitatea TV. “Or să ajungă să ne împuşte ca în Planeta Maimuţelor!”
Ministrul Sănătății s-a răzgândit. Deși spunea că orice copil, chiar și cel nevaccinat, are DREPTUL LA EDUCAȚIE, Bodog ar vrea ca micuții care nu sunt vaccinați să NU fie primiți în școală
Am trăit să o vedem şi pe asta!
Încremenirea şi tăcerea de după Ghiţă
Ultimele isprăvi ale lui Nicolae Ceaușescu... Ce nu le-a convenit evreilor in primăvara anului 1990
Noii fanarioți conduc țara, România nu mai aparține românilor!
Ce ne-au adus 28 de ani de capitalism: CONSUMUL DE CARNE A SCAZUT CU 4 % fata de 89 cand era rationalizata ,DATORIA de la 0 a ajuns la 90 de miliarde , am pierdut 4 milioane de romani…..
TIMMERMANS FACE PE VATAFUL IN COLONIA ROMANIA – Vicepresedintele CE Frans Timmermans a descins la Bucuresti sa ne dea lectii pe Justitie, facand pe ingrijoratul. Lumeajustitiei.ro reaminteste cum ne-a raspuns Timmermans cand i-am sesizat abuzurile SRI-DNA in Justitie, in sensul ca excede atributiilor MCV monitorizarea activitatii serviciilor. La asemenea raspuns, ii adresam o intrebare: "Daca Romania da Olandei Portul Constanta veti incepe sa vedeti abuzurile si coruptia din Justitia romana?"
Lecție de sfidare a SUA: Kim anunță "Continuăm creșterea nucleară"
Un rău imens este perpetuat în România chiar sub nasul nostru.... Antenele GSM !!
DELIR LA CEL MAI INALT NIVEL. Iohannis nu vrea sa inchida granitele daca Germania si le inchide pe ale ei si vrea sa transforme Balcanii in zona-tampon. Iohannis "Ponta nu s-a consultat cu mine". Dar care e pozitia Romaniei, d-le Iohannis?
Omar Hayssam ZGUDUIE România! Declarații FĂRĂ PRECEDENT | MITE de milioane de dolari, răpirea jurnaliştilor în Irak, Traian Băsescu și Vasile Blaga Video
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro