Casa asta se construiește singură în 10 minute și o poți muta oricând, oriunde

Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Ți-o fi trecut prin cap de mai multe ori să te muți în ultimii ani. Poate mai aproape de birou, poate mai aproape de vreo gură de metrou, poate într-o zonă mai liniștită. Eh, dac-ar fi așa simplu… But wait! Teoretic, cu o casă pop-up chiar E așa simplu.

Cei de la Ten Fold Engineering îți pot trimite prin camion noua ta casă direct pe terenul unde vrei s-o asamblezi. *Unde vrei să se asambleze singură, pardon. Procesul durează vreo 10 minute, timp în care locuința se extinde până la 64 mp.


20 mp pot fi folosiți pentru a depozita mobilierul și ce altceva îți mai trebuie, câtă vreme casa e „pliată”. Pereții interiori pot fi rearanjați după cum ai chef, ceea ce face casa pop-up la fel de „personalizabilă” ca un sistem Android.

loading...

N-are nevoie de fundație, n-ai de ce să asamblezi o echipă de muncitori. Tot ce-ți trebuie e o bormașină cu acumulator care să pună în funcțiune toate rotițele sistemului, iar treaba e ca și rezolvată.


130.000 $ e prețul de pornire al unei astfel de bijuterii, adică în jur de 505.500 lei. Rezonabil, având în vedere că – teoretic – nu-ți mai trebuie vreodată altă casă. Doar alt teren, eventual.

Căsuțele pop-up sunt utile nu doar pe post de locuințe, ci pot găzdui expoziții, magazine, clinici, restaurante… Cam orice-ți trece prin minte, de fapt. Astea sunt rulotele secolului XXI.

Sursa: Noizz.ro

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

GDI

Gazetadeinformatii.ro

Lasă un răspuns

Close
Citește mai multe:
BEBELUȘII S-AU ÎMBOLNĂVIT DE LA VACCINURI. Corpul de control al Guvernului a sesizat Parchetul în cazul copiilor cu SHU. “La 17 bebelușilor îmbolnăviți le fuseseră administrate anterior vaccinul hexavalent şi alte vaccinuri”

Fluierul a fost SINGURUL ZIAR din România care a scris ZECI DE ARTICOLE despre MANIPULAREA făcută de autorități și de

Lista masonilor din România – raport SRI – actualizat 2015

Raportul SRI (ceva mai vechi pana apare altul nou –n.r.) arata ca “Marea Loja Naţionala din Romania, condusa de Marele

MONSTRUL de la malul mării! Un AMERICAN, homosexual, a violat mai multi studenti romani!!! Incredibil ce metoda folosea!

Întîmplări șocante petrecute în Constanța. Un tînăr student la Facultatea de Medicină a Universității Ovidius a fost călău pentru mai

Un Remediu Puternic Ce Va Opri Tusea Dupa Prima Utilizare

Un articol deCristian Iacov Ai prieteni apropiati sau ai un membru din familie care nu se mai opreste din tusit?

Energii, radiaţii malefice, atacuri energetice și metode de protecție

Atacul energetic este o temă dezbătută din cele mai vechi timpuri şi îmbracă foarte multe forme depinzând de perioada istorică,

Simbolismul si prezenta dragonilor in cultura europeana | Te-ai intrebat vreodata de ce apar peste tot de la povestile copiilor, case regale pana la Biblie?

Foarte puţine creaturi, fantastice sau nu, i-au fascinat pe europeni precum dragonii. Omniprezenţi în blazoane nobiliare şi cavalereşti alături de

Închide