Cartea Albastră JP Morgan sau Cartea Secretă a Răscumpărării

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Cartea Albastră JP Morgan sau Cartea Secretă a Răscumpărării

Una dintre dezvăluirile adânc îngropate în Cutia Pandorei se consideră a fi (și) textele scrise de către JP Morgan Bank în Cartea Albastră (Cartea Secretă a Răscumpărării – 1934, și edițiile ulterioare). Câteva imagini din ediția 1934 a acestei cărți sunt ilustrate în acest articol.
Partea de sus a primei pagini este formulată după cum urmează: “Acțiunile Departamentului de Finanțe, pe baza instrucțiunilor din REZUMATUL STATUTULUI. Prin Autoritatea Actului JP MORGAN BANK ȘI COMPANIA. Legislație aprobată de către Secretarul Trezoreriei.”
JPMorgan Bank - Blue Book - The Secret Book of Redemption-1
JPMorgan Bank - Blue Book - The Secret Book of Redemption-2
JPMorgan Bank - Blue Book - The Secret Book of Redemption-3
Se spune că Cartea Albastră JP Morgan reprezintă, la nivelul “Autorității Mondiale”, înscrisul ascuns (ochiului public) care stabilește liniile genealogice umane cărora le aparține întreaga avere a planetei. Câteva dintre aceste linii genealogice sunt așa-numitele “Linii de Origine/Descendență Regală”…multe nu sunt.
Numele celor mai proeminente familii care apar în texte sunt binecunoscute: Rothschild (Bauer sau Bower), Bruce, Cavendish (Kennedy), De Medici, Hanovra, Hapsburg (Habsburg), Krupp, Plantagenet, Rockefeller, Romanov, Sinclair (St Clair), Warburg (del Banco) și Windsor (Saxa-Coburg-Gotha).
Aceste elite, precum și liniile genealogice reptiliene exclusive (dinastiile “Illuminati”) au (de)rulat pe ascuns finanțele și sistemele de înrobire ale planetei pentru multe milenii, înapoi în timp până la ceea ce istoricii lor (cei care stabilesc “cursul oficial” al istoriei) numesc “pre-istorie”. Observați lipsa numelor ASIATICE din această listă.
Foarte puține informații mai sunt disponibile (încă) pentru accesul liber la site-urile web despre Cartea Albastră JP Morgan. Imaginile ediției 1934 au fost postate de către Neil Keenan într-un e-mail către Drake Bailey, sâmbătă, 18 august 2012.
În acel e-mail Keenan scrie: “Cartea Albastră a stabilit liniile de sânge. Regina E și Bill C apar acolo…cele mai multe dintre Familiile Regale apar în ea. Ele au păstrat banii în sânul familiilor încă de la început.”
Din motive cronologice, în special ediția 1934 a Cărții Albastre JP Morgan din care Neil Keenan oferă imaginile, nu se poate numi în mod explicit Regina Elisabeta a II-a a Angliei (Elizabeth Windsor) sau Președintele SUA, Bill Clinton . În 1934 Elizabeth Windsor avea doar opt ani, iar criza din 1936 care a dus la abdicarea lui Edward Windsor/Wallis Simpson nu avusese încă loc. Deci, în acel moment, drumul lui Elizabeth Windsor către tronul Angliei era departe de a fi bine definit, cu toate că linia germană (nazistă) de sânge era bine stabilită, prin descendența ei din familia Saxa-Coburg-Gotha. De asemenea, în 1934 Bill Clinton nu era încă născut. Trebuie să presupunem că ambele persoane figurează în edițiile recente ale Cărții Albastre JP Morgan.
Oamenii întreabă uneori cine este Neil Keenan. Keenan este un american în vârstă de 61 de ani care lucrează alături de Monaco Colloquium (un grup de 150 de națiuni – inclusiv țările BRICS și Mișcarea Țărilor Nealiniate), Asian Dragon Family, Swiss Financial Authorities și reprezentanții președintelui Sukarno al Indoneziei. El îi asistă pe toți aceștia pentru eliminarea cartelului privat bancar occidental G5 și schimbarea actualului sistem financiar mondial (condus de Illuminati), sistem bazat pe caracterul discreționar al caruselui datoriei (dobânda) rezultată din crearea de bani “din  neant”, către un sistem cu o monedă garantată cu aur, care conferă fair-play tuturor persoanelor și națiunilor, indiferent de linia genealogică.
Un indiciu important privind eficacitatea lui Keenan și cum este el perceput de Cabală a venit la sfârșitul lunii august, în anul 2012 . O echipă de scufundători italieni (care lucra pentru fostul prim-ministru italian Silvio Berlusconi) a încercat să-l asasineze pe Neil Keenan, în casa sa din Bulgaria. Printre altele, o armă biologică (virus) a fost desfășurată. Keenan și familia sa au supraviețuit dar au fost spitalizați timp de mai multe zile, având o infecție pulmonară.
Cartea Albastră JP Morgan Bank se mai numește și “Cartea Secretă a Răscumpărării”. Cuvântul “răscumpărare” are mai multe înțelesuri, unele fiind oculte. În lumea comerțului bancar și de afaceri, “răscumpărare” înseamnă rambursarea unei datorii sau obținerea prin cumpărarea înapoi a unui bun care a fost vândut în prealabil (sau pierdut), recuperarea unui bun amanetat sau ipotecat, sau plata unei obligații – la fel ca plățile pentru valoarea obligațiunilor pe care le face un guvern suveran. O serie de obligațiuni a fost emisă de Banca JP Morgan în 1934. În ultimele decenii, metoda prin care s-a realizat răscumpărarea acestor obligațiuni a fost una mascată.
Cartea Albastră JP Morgan Bank este numită și “Cartea Secretă a Răscumpărării” deoarece detaliază mașinațiunile ascunse prin care administrarea datoriei globale poate fi manipulată în beneficiul descendenței genealogice a elitelor bancare și în dezavantajul goyimilor (marea turmă de oi).

Sursa articolului
Sursa: http://lumeacarnavalului.wordpress.com/

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Dezastru pentru Iohannis și Lazăr! Informația care-i pune la zid
SCENE HALUCINANTE LA TVR/ Emilia Șercan a plecat în lacrimi din emisiunea Eugeniei Vodă: MĂ SIMT O MARE IMPOSTARE/ Tolontan: Nu mă simt deloc rău că lucrez la Voiculescu/ ÎNREGISTRAREA EMISIUNII
Premierii Ungureanu si Ponta, prieteni pentru masoni, americani si Israel!
Dan Barna a fost "secretara" lui Ciolos l-a adus în guvernul așa-zis tehnocrat și l-a pus secretar de stat la Ministerul Fondurilor Europene
Cristian Sima i-a chemat pe procurori în munţi ca să le dea informaţii despre lideri politici | „Am dovezi cu oameni politici, Hrebenciuc, Cătălin Predoiu! Le-am oferit celor de la DNA, dar nu au venit să le ia”
SUA: La Detroit s-a inaugurat statuia de bronz a lui Satana. Dezvelirea s-a făcut pe muzică punk și cu scene homosexuale. Oamenii sunt invitați să se așeze în "poala lui Satan pentru inspirație"
Orice formă de CANCER se vindecă în câteva săptămâni
Aceste declarații tranşante vin pe fondul situației globale destul de tensionate, dar și în cazul în care Coreea de Nord va amenința teritoriul american sau pe cel al aliaților săi. După ce Coreea de Nord a testat cu succes o bombă cu hidrogen, Consiliul de Securitate al ONU s-a reunit de urgență astăzi pentru a analiza noul test nuclear nord-coreean.
”Războiul civil” româno-român pe Axa Trump – Putin – Orban
CIRC SI PANARAMA LA DNA – Asa intelege DNA sa protesteze impotriva OUG 7/2019, mintind populatia si victimizandu-se. Pagina web a Directiei Nationale Anticoruptie a fost impanzita cu mesajul "DNA – institutie in pericol de a fi blocata de OUG 7/2019. Combaterea coruptiei la nivel inalt risca sa fie paralizata". DNA a incheiat 2018 cu 40% achitari. Dupa ce ca e capra raiosa, mai tine si coada sus!
Dezvăluire incendiară: „La Budapesta se transmite că sunt proteste pentru autonomia ținutului secuiesc”
"Marine Le Pen" a lansat un nou PARTID EXTREMIST în România: Forța Națională. RUSIA pune BOCANCUL politic în România. Cum FINANŢEAZĂ Putin RADICALISMUL în toată Europa
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro