Carnea falsă și secretele preparării ei. Am fost șocati când am văzut asta!

Distribuie!by În prezent se folosește o anumită substanță chimică – un praf care practic lipește bucățile de carne. În final bucățile nu prea scumpe sunt vândute ca stake de clasă premium. Este incredibil, însă chiar și un expert ar putea să nu deosebească falsul de original! După o astfel de […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

În prezent se folosește o anumită substanță chimică – un praf care practic lipește bucățile de carne. În final bucățile nu prea scumpe sunt vândute ca stake de clasă premium. Este incredibil, însă chiar și un expert ar putea să nu deosebească falsul de original! După o astfel de prelucrare carnea arată ca o bucată întreagă și își păstrează foarte bine forma în timpul preparării.
1

Această substanță specială imită orice component al cărnii! Iată cum se face.

loading...

Bucățile de carne se presară cu un ferment special care este cunoscut ca „lipici pentru carne”.

2

El este preparat prin diferite metode. Unii producători îl produc din lipici cu folosirea bacteriilor, alții îl produc din sânge de vaci și porci. Praful este atât de dăunător, încât se lucrează cu o mască specială și mănuși. În schimb industria alimentară are un venit enorm cu ajutorul acestuia.


După care bucățile sunt amestecate și învelite în polietilenă, dându-le forma necesară. Peste 6 ore de congelare se obține o bucată întreagă de carne. Dacă în stare crudă mai poate fi deosebit falsul de original, atunci după preparare practic este imposibil de deosebit!

Clip2net_160610132743
3

O astfel de metodă se folosește nu doar pentru formarea stake-urilor. Se folosește și la prelucrarea cărnii de pui, porc, și alte tipuri de carne, chiar și de pește. Orice tip de carne poate fi lipită cu ajutorul acestei substanțe.


4

Care este pericolul cărnii false?

Conform părerii unor microbiologi o astfel de carne se prepară mai greu la temperaturi înalte, deoarece în interior pot fi părți care anterior se aflau în afară. Dacă veți mânca un așa fel de stake semipreparat, există o mare probabilitate să vă intoxicați. În baza cercetării jurnaliștilor, acest tip de carne se folosește foarte des în restaurante și cafenele, iar consumatorii nici nu bănuiesc cu ce sunt serviți în realitate.

Fiți foarte atenți când cumpărați și consumați carne!

 

Autor text: Perfect-ask.com

Sursa: AutoCurate

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Atenție la etichetele alimentelor! „Nanoroboții” din mâncare se numesc E-171 și E-551
Atenţie: paraziţii te îmbolnăvesc şi îţi fură energia
Noi evoluții în Scandalul apei - Suspiciuni mari cu privire la probele prelevate
Vaccinarea, afacere de circa 6 miliarde euro ! Totalitarism !! Structurile de forță din România, respectiv Prefectura Braşov, Poliţia, Inspecția Sanitară de Stat și Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Braşov, au început să pună presiune pe societatea civilă autentică, reprezentată de părinți și ONG-URI neafiliate politic și economic.
Depopularea romanilor continua : Narcis Copcă, managerul Spitalului „Sfânta Maria”: „Primim medicamente falsificate, mănuşi care se rup.”
Atenție: VACCINUL GARDASIL vine în ROMÂNIA. Deja vor să-l introducă în schema de VACCINURI OBLIGATORII
TOP cele mai TOXICE iaurturi cu fructe: 11 linguri de zahăr, aditivi, E-uri şi nici urmă de fructe. Mizeria care se ascunde în iaurturile din supermarketuri
CE FACE SOȚIA LUI DACIAN CIOLOȘ ÎN TIMPUL PROTESTELOR VIOLENTE DIN ROMÂNIA
Noile vaccinuri vor altera în mod permanent ADN-ul uman. Nimeni nu va mai şti exact decât producătorii lor ce anume vor modifica vaccinurile în ADN-ul fiecărei persoane.
Faceți o cură cu SUC de URZICĂ pentru SÂNGE – purifică şi creşte producţia de globule roşii
Domnul senator Laszlo Attila, președintele Comisiei pentru sănătate publică, propune cum sa fie vaccinati romanii !!
La revedere mancare sanatoasa: Gigantul american din industria agro-chimică Food Machinery Corporation şi-a deschis filială în România şi speră la afaceri de 20 mil. dolari în 2018
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro