Carnea falsă și secretele preparării ei. Am fost șocati când am văzut asta!

Distribuie!by În prezent se folosește o anumită substanță chimică – un praf care practic lipește bucățile de carne. În final bucățile nu prea scumpe sunt vândute ca stake de clasă premium. Este incredibil, însă chiar și un expert ar putea să nu deosebească falsul de original! După o astfel de […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

În prezent se folosește o anumită substanță chimică – un praf care practic lipește bucățile de carne. În final bucățile nu prea scumpe sunt vândute ca stake de clasă premium. Este incredibil, însă chiar și un expert ar putea să nu deosebească falsul de original! După o astfel de prelucrare carnea arată ca o bucată întreagă și își păstrează foarte bine forma în timpul preparării.
1

Această substanță specială imită orice component al cărnii! Iată cum se face.

loading...

Bucățile de carne se presară cu un ferment special care este cunoscut ca „lipici pentru carne”.


2

El este preparat prin diferite metode. Unii producători îl produc din lipici cu folosirea bacteriilor, alții îl produc din sânge de vaci și porci. Praful este atât de dăunător, încât se lucrează cu o mască specială și mănuși. În schimb industria alimentară are un venit enorm cu ajutorul acestuia.

După care bucățile sunt amestecate și învelite în polietilenă, dându-le forma necesară. Peste 6 ore de congelare se obține o bucată întreagă de carne. Dacă în stare crudă mai poate fi deosebit falsul de original, atunci după preparare practic este imposibil de deosebit!


Clip2net_160610132743
3

O astfel de metodă se folosește nu doar pentru formarea stake-urilor. Se folosește și la prelucrarea cărnii de pui, porc, și alte tipuri de carne, chiar și de pește. Orice tip de carne poate fi lipită cu ajutorul acestei substanțe.

4

Care este pericolul cărnii false?

Conform părerii unor microbiologi o astfel de carne se prepară mai greu la temperaturi înalte, deoarece în interior pot fi părți care anterior se aflau în afară. Dacă veți mânca un așa fel de stake semipreparat, există o mare probabilitate să vă intoxicați. În baza cercetării jurnaliștilor, acest tip de carne se folosește foarte des în restaurante și cafenele, iar consumatorii nici nu bănuiesc cu ce sunt serviți în realitate.

Fiți foarte atenți când cumpărați și consumați carne!

 

Autor text: Perfect-ask.com

Sursa: AutoCurate

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Criminalii de copii: BIHOREANUL i-a găsit pe medicii orădeni care au condus orfelinatul groazei de la Cighid. Mărturiile lor sunt şocante! (FOTO / VIDEO)
Avertisment al șefului Protecției Consumatorilor: Citiți cu atenție etichetele citricelor! Pot fi tratate cu o substanță care atacă ficatul și rinichii
Ipocrizia lui Răzvan Simion de a susține vaccinarea, având un copil bolnav de epilepsie și cine este medicul STREINU CERCEL invitat în emisiune?
Ne MOR BEBELUȘII în spitale, pe capete! Ministerul Sănătății ASCUNDE aceste CIFRE ÎNGROZITOARE
Înregistrări audio și documente: Pile din primărie înmormîntate pe banii Spitalului Malaxa – ”Managerul Secureanu scoate zilnic cash din spital pe o firmă dizolvată de un an și jumătate!”
Vaccinarea, afacere de circa 6 miliarde euro ! Totalitarism !! Structurile de forță din România, respectiv Prefectura Braşov, Poliţia, Inspecția Sanitară de Stat și Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Braşov, au început să pună presiune pe societatea civilă autentică, reprezentată de părinți și ONG-URI neafiliate politic și economic.
A fost un experiment
Florin Buicu susține că Legea vaccinării ar putea să intre în vigoare chiar din acest an
LE PARISIEN: „Aluminiul din vaccinuri: un raport care deranjează”. „Nu doza face otrava”, arată rezultatele studiului ținut la secret de autorități
«Mi-au plimbat copilul între spitale până a murit» După ce i-a dat tratamentul fatal Dr. Craiu a dat din umeri!!!
Sunt medic. Si…cui ii pasa?
Legea vaccinării obligatorii: Legislația națională și internațională care interzice obligativitatea unui act medical asupra unei persoane. Care sunt bolile autoimune induse de vaccinuri
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro