Caracal, 2012: Minore traficate pentru sex cu soldații de la Deveselu și managerii austrieci de la hidrocentralele din Olt

Distribuie!by Pe Internet se vehiculează tot mai insistent ipoteza că criminalul din Caracal ar putea face parte dintr-o rețea de interlopi care trafica fete pentru exploatare sexuală. În contextul crimelor de la Caracal, pe rețelele sociale se redistribuie o știre mai veche despre o rețea de trafic cu minore din același oraș. […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Pe Internet se vehiculează tot mai insistent ipoteza că criminalul din Caracal ar putea face parte dintr-o rețea de interlopi care trafica fete pentru exploatare sexuală. În contextul crimelor de la Caracal, pe rețelele sociale se redistribuie o știre mai veche despre o rețea de trafic cu minore din același oraș. O preluăm, pentru a trage un semnal de alarmă cu privire la amploarea fenomenului traficului de persoane, mai ales de minori și femei.

loading...

Cu exact șapte ani în urmă, în presa românească exploda o știre incredibilă. Conform Click.ro, de exemplu, procurorii DIICOT au descoperit că 25 de tinere, dintre care 18 minore, fuseseră racolate de o rețea de proxeneți din Caracal. Aceștia întreţineau relaţii sexuale cu ele şi le filmau pe ascuns, apoi le șantajau, obligându-le să satisfacă sexual clienții rețelei.


„Când refuzau să practice prostituţia […] erau şantajate cu publicarea imaginilor înregistrate pe site-urile de profil de pe internet şi cu prezentarea imaginilor părinţilor […], precum şi comercializarea acestora în zona unităţilor de învăţământ la care acestea studiau.”

Dosar DIICOT, 2012

Clienții, recrutați din rândul soldaților americani de la baza militară din Deveselu, județul Olt, și din rândul managerilor austrieci de la hidrocentralele de pe râul Olt, plăteau între 70 și 400 de lei pentru o partidă de sex cu aceste fete, informa și un ziar local, Săptămâna în Oltenia.

Fetele proveneau de la cele mai bune licee din Caracal. Romania-inedit.ro informa pe surse că fetele obligate să se prostitueze ar fi fost drogate şi violate în baza militară americană de la Deveselu.


Soldaţii însă nu au fost traşi la răspundere, deoarece tratatele internaționale îi scot atât de sub incidența legii române, cât și a Tribunalului Penal Internaţional.

În ceea ce privește traficul transfrontalier de persoane, cel mai recent raport al Comisiei Europene arată că România este pe locul întâi în UE ca țară de proveniență a victimelor acestuia. Același raport mai arată că un sfert din persoanele traficate în UE sunt copii.

Caracal, 2012: Minore traficate pentru sex cu soldații de la Deveselu și managerii austriecii din Olt

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

„Iohannis şi ai lui, trădătorii neamului!”
Ilie Șerbănescu: ”Satârul statului minimal a ajuns la os, în timp ce caimacul stimulentelor a fost cules de stăpânul străin al economiei!”
Invazia Europei a fost pregătită metodic timp de patruzeci de ani
Viorica Dăncilă: „Am vorbit la telefon cu doamna Camelia [Smicală]. Voi face tot ce pot să ajut o mamă care luptă pentru copiii ei”
Zeci de copii din Baia Mare, legați în lanțuri, abuzați și obligați să cerșească. Anchetatorii au indicii că rețeaua de cerșetori acționează de 10 ani în oraș
Hitler a fost un socialist liberal, cu astfel de speech-uri a castigat electoratul
Statul Paralel se transformă chiar în aceste zile în Statul Nazist. ...Noi ce facem? 
Elena cerea îndurare, se împotrivea chiar. Nicolae Ceaușescu nu s-a opus. A acceptat inclusiv această umilință. Însă plângea. Îi șiroiau lacrimile pe obraz. Și suspina. În acel moment, când l-am văzut suferind sincer și profund, m-am retras, m-am ascuns de ochii și privirile lui. Mi-era rușine, o imensă rușine. Puteam fi detașat, nu eu eram cel vinovat de postura în care ajunsese, dar lucrul acesta se întâmpla în unitatea unde eu însumi eram comandant. Evitam privirile oamenilor, nu aveam puterea să mă uit în ochii lor.
Familiile regale europene ucid copii în partide de vânătoare umană – 4 martori depun mărturie
Permanentele ”crize ale prezentului”, între manipulare și informare
Rusia pregătește CEA MAI AMPLĂ operațiune MILITARĂ din 1981 incoace, China va participa cu soldati
Secretul clasării dosarului privind dispariția contractului cu Bechtel. Ȋn 2003, afacerea cu compania americană a fost „un fel de cerință pentru ca România să intre în NATO”, spune un fost ministru
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro