Caracal, 2012: Minore traficate pentru sex cu soldații de la Deveselu și managerii austrieci de la hidrocentralele din Olt

Distribuie!by Pe Internet se vehiculează tot mai insistent ipoteza că criminalul din Caracal ar putea face parte dintr-o rețea de interlopi care trafica fete pentru exploatare sexuală. În contextul crimelor de la Caracal, pe rețelele sociale se redistribuie o știre mai veche despre o rețea de trafic cu minore din același oraș. […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Pe Internet se vehiculează tot mai insistent ipoteza că criminalul din Caracal ar putea face parte dintr-o rețea de interlopi care trafica fete pentru exploatare sexuală. În contextul crimelor de la Caracal, pe rețelele sociale se redistribuie o știre mai veche despre o rețea de trafic cu minore din același oraș. O preluăm, pentru a trage un semnal de alarmă cu privire la amploarea fenomenului traficului de persoane, mai ales de minori și femei.

loading...

Cu exact șapte ani în urmă, în presa românească exploda o știre incredibilă. Conform Click.ro, de exemplu, procurorii DIICOT au descoperit că 25 de tinere, dintre care 18 minore, fuseseră racolate de o rețea de proxeneți din Caracal. Aceștia întreţineau relaţii sexuale cu ele şi le filmau pe ascuns, apoi le șantajau, obligându-le să satisfacă sexual clienții rețelei.


„Când refuzau să practice prostituţia […] erau şantajate cu publicarea imaginilor înregistrate pe site-urile de profil de pe internet şi cu prezentarea imaginilor părinţilor […], precum şi comercializarea acestora în zona unităţilor de învăţământ la care acestea studiau.”

Dosar DIICOT, 2012

Clienții, recrutați din rândul soldaților americani de la baza militară din Deveselu, județul Olt, și din rândul managerilor austrieci de la hidrocentralele de pe râul Olt, plăteau între 70 și 400 de lei pentru o partidă de sex cu aceste fete, informa și un ziar local, Săptămâna în Oltenia.

Fetele proveneau de la cele mai bune licee din Caracal. Romania-inedit.ro informa pe surse că fetele obligate să se prostitueze ar fi fost drogate şi violate în baza militară americană de la Deveselu.


Soldaţii însă nu au fost traşi la răspundere, deoarece tratatele internaționale îi scot atât de sub incidența legii române, cât și a Tribunalului Penal Internaţional.

În ceea ce privește traficul transfrontalier de persoane, cel mai recent raport al Comisiei Europene arată că România este pe locul întâi în UE ca țară de proveniență a victimelor acestuia. Același raport mai arată că un sfert din persoanele traficate în UE sunt copii.

Caracal, 2012: Minore traficate pentru sex cu soldații de la Deveselu și managerii austriecii din Olt

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Tinerii care se căsătoreau primeau locuințe,loc de muncă stabil,servicii medicale GRATUITE SI DE CALITATE.Va mai amintiți??
Mult prea vir*inele cu*ve europene
Franța legalizează pedofilia: 13 ani ar putea deveni vârstă minimă pentru consimțământul sexual
Bilanț după o lună de guvernare a "GUVERNULUI MEU" : România, în rahat până-n gât!
Isărescu, mesaj pentru Cîțu: Se vorbeşte de reducerea impozitării. Unde să le mai reduci, măi nene?
Multinaționalele Străine ce dețin Supermarketurile refuză Legea Produselor Româneşti. Asociatia Marilor Retele Comerciale acuza ca propunerea legislativa care obliga supermarketurile sa ofere cel putin 50% produse romaneşti "submineaza comertul modern"
Operaţiune de amploare în România: 40.000 de militari, din 20 de ţări
Mărturia unui român plecat în Franța: „Tribunalul european al uitării a decis că trecutul nu mai există!” Despre ștergerea memoriei ca ideal al UE
EPIDEMIA DE GRIPĂ A UNA PROVOCATĂ, PENTRU A FORŢA OAMENII SĂ SE VACCINEZE CU NANOTEHNOLOGIA CARE VA INTERACŢIONA CU CIPUL LUI ANTIHRIST? Citeşte mai mult pe aparatorul.md: Epidemia de gripă a una provocată, pentru a forţa oamenii să se vaccineze cu nanotehnologia care va interacţiona cu cipul lui antihrist?
Un obiect bizar a fost observat pe cer care îşi schimba forma în timpul zborului. VIDEO în articol
Lista băncilor deținute de familia Rothschild
Avocatul familiei Șărămăt: Am apelat la mass-media, pentru că, timp de doi ani de zile, am strigat nedreptatea Sorinei prin instanțele de judecată și nu s-a uitat nimeni la noi! Tot ce am spus iese acum la iveală: falsurile, incompetența...
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro