Caracal, 2012: Minore traficate pentru sex cu soldații de la Deveselu și managerii austrieci de la hidrocentralele din Olt

Distribuie!by Pe Internet se vehiculează tot mai insistent ipoteza că criminalul din Caracal ar putea face parte dintr-o rețea de interlopi care trafica fete pentru exploatare sexuală. În contextul crimelor de la Caracal, pe rețelele sociale se redistribuie o știre mai veche despre o rețea de trafic cu minore din același oraș. […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Pe Internet se vehiculează tot mai insistent ipoteza că criminalul din Caracal ar putea face parte dintr-o rețea de interlopi care trafica fete pentru exploatare sexuală. În contextul crimelor de la Caracal, pe rețelele sociale se redistribuie o știre mai veche despre o rețea de trafic cu minore din același oraș. O preluăm, pentru a trage un semnal de alarmă cu privire la amploarea fenomenului traficului de persoane, mai ales de minori și femei.

loading...

Cu exact șapte ani în urmă, în presa românească exploda o știre incredibilă. Conform Click.ro, de exemplu, procurorii DIICOT au descoperit că 25 de tinere, dintre care 18 minore, fuseseră racolate de o rețea de proxeneți din Caracal. Aceștia întreţineau relaţii sexuale cu ele şi le filmau pe ascuns, apoi le șantajau, obligându-le să satisfacă sexual clienții rețelei.


„Când refuzau să practice prostituţia […] erau şantajate cu publicarea imaginilor înregistrate pe site-urile de profil de pe internet şi cu prezentarea imaginilor părinţilor […], precum şi comercializarea acestora în zona unităţilor de învăţământ la care acestea studiau.”

Dosar DIICOT, 2012

Clienții, recrutați din rândul soldaților americani de la baza militară din Deveselu, județul Olt, și din rândul managerilor austrieci de la hidrocentralele de pe râul Olt, plăteau între 70 și 400 de lei pentru o partidă de sex cu aceste fete, informa și un ziar local, Săptămâna în Oltenia.

Fetele proveneau de la cele mai bune licee din Caracal. Romania-inedit.ro informa pe surse că fetele obligate să se prostitueze ar fi fost drogate şi violate în baza militară americană de la Deveselu.


Soldaţii însă nu au fost traşi la răspundere, deoarece tratatele internaționale îi scot atât de sub incidența legii române, cât și a Tribunalului Penal Internaţional.

În ceea ce privește traficul transfrontalier de persoane, cel mai recent raport al Comisiei Europene arată că România este pe locul întâi în UE ca țară de proveniență a victimelor acestuia. Același raport mai arată că un sfert din persoanele traficate în UE sunt copii.

Caracal, 2012: Minore traficate pentru sex cu soldații de la Deveselu și managerii austriecii din Olt

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Ce face guvernul masonic Soroşist între timp ? A încheiat un acord de asistență cu Banca Mondială... sclavii români "tinerii liberi şi frumuşei" consumatori, trebuie monitorizați !
Tunurile de la „Rezervele Statului” OMOARĂ românii! Amănunte INCENDIARE
EXCLUSIV Trupe de elită vin în România. Digi24 a filmat în SUA pregătirile făcute de militari
Un italian aflat de 40 de ani în România: PETROM a fost vândut pentru nimic. Toate privatizările s-au făcut degeaba.Toţi străinii care au venit aici, au JEFUIT. Europa e condusă de comunista Merkel
Planul FMI intră in actiune , Guvernul Cioloş intră în fondul de rezervă care în mod normal este folosit de stat pentru situaţii de maximă urgenţă, calamităţi sau tragedii Banii sunt folosiţi pentru finanţarea Ministerului ONG-URILOR LUI SOROS
Petitie pentru scoaterea Monicai Macovei din Parlamentul European
Al treilea război mondial, incepe cu bombardarea rezidentei lui Assad . Siria!!
Românii sunt ținuți ÎN MOD INTENȚIONAT cu Salarii de Mizerie pentru a fi o forță de muncă ieftină pentru MULTINAȚIONALELE STRĂINE. Salarii de MIZERIE de 300-450 de euro în toate regiunile țării.
ÎNREGISTRĂRI VIDEO EXPLOZIVE DIN MASONERIA ROMÂNĂ
EUGENIA CA “DREPT AL OMULUI”, MAI ACCESIBILA PRIN INGINERIE GENETICA?
Victor Ponta, despre rectificarea bugetară: Este prima dată de la criza din 2010 când se iau bani din Trezorerie. Guvernul va fi în incapacitate de plată
OPERAŢIUNE ACOPERITĂ protejată de Kovesi în dosarul Microsoft
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro