Capitalism: Un român din Italia a murit, după ce şi-a scos singur doi dinţi pentru că nu avea bani să meargă la dentist

Distribuie!by Un român a murit în Italia, după ce şi-a scos singur doi dinţi, pentru că nu avea bani să meargă la dentist. Eugen Munteanu, în vârstă de 55 de ani, trăia și muncea la Acri, în Cosenza, împreună cu fratele său şi un prieten, într-o baracă, în condiţii de […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Un român a murit în Italia, după ce şi-a scos singur doi dinţi, pentru că nu avea bani să meargă la dentist. Eugen Munteanu, în vârstă de 55 de ani, trăia și muncea la Acri, în Cosenza, împreună cu fratele său şi un prieten, într-o baracă, în condiţii de sărăcie. Cei trei munceau pe unde apucau şi abia aveau bani, iar de multe ori mâncau la o cantină socială. 
Veniseră în Italia, de câteva luni, unde lucraseră pentru o firmă din Acri, dar şi-au pierdut serviciul şi nici nu fuseseră plătiţi, pentru că au fost victimele exploatării patronului. Doar că, la un moment dat, Eugen avea mari dureri de dinţi şi cum era în criză de bani şi nu mai suporta nici durerile… s-a hotărât să îi scoată singur, potrivit Observator TV.
După extracţii, însă, românul s-a simţit din ce în ce mai rău și a suferit câteva zile, până când prietenii lui l-au dus la Spitalul Beato Angelo, din Acri, unde a a murit în doar câteva ore. Fusese adus și internat prea târziu, pentru că avea deja septicemie, mai ales dacă folosise cumva un clește sau un patent ruginit. Acest lucru urmează să fie confirmat sau infirmat de ancheta deschisă în acest caz, în timp ce corpul său neînsuflețit a fost transferat la Cosenza, pentru autopsie. 
Citeşte întreaga ştire:Un român din Italia a murit, după ce şi-a scos singur doi dinţi. Care a fost motivul

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

A cumpărat o varză de la supermaket, iar acasă a realizat că e din plastic. Iată cum a probat VIDEO
Guvernul Tudose, gata să lupte împotriva celei mai gogonate diversiuni colonialiste?!
Un cuplu de români dupa vizita in Coreea de Nord: Sincer, e prea luxosă. Suntem în Coreea de Nord sau Singapore?
Rusia gata de luptă aeriană cu SUA pe cerul Siriei
Emil Constantinescu: Principalele ziare şi reţelele de socializare sunt controlate de Securitate
Liviu Pleșoianu catre Americani: România nu e nici țară de IDIOȚI, nici COLONIA voastră!
Europarlamentar austriac: Dacă Schweighofer ar lucra la noi ca în România, ar avea dosare grele
Armata rusă a simulat un atac asupra scutului de la DEVESELU: Unitatea militară din România a fost reprodusă la o scară 1/1
România e Congo! Moment HALUCINANT cu Dragnea după sosirea noii aeronave Boeing la București
BASESCU RUPE LANTUL – Fostul presedinte s-a dezlantuit: „Procurori, judecatori, ofiteri SRI precum Coldea, Kovesi, Selaru, Rosu, Stanciu, Dumbrava, Dragomir, Negulescu, Savin si multi, multi altii trebuie sa dispara din magistratura si din SRI... Probe contrafacute, denunturi mincinoase obtinute sub amenintarea catuselor, complete de judecata controlate de SRI, procurori care au regizat spectacolele televizate umilitoare si ilegale ale oamenilor incatusati”
Ambasadorul Emil Hurezeanu: ”Am crescut de la 25 la 80 de secții. Nemții ne-au spus că e ultima oară când putem vota în atâtea locuri. Turcii din Germania votează în 14-15 secții” Citeşte întreaga ştire: Ambasadorul Emil Hurezeanu: ”Am crescut de la 25 la 80 de secții. Nemții ne-au spus că e ultima oară când putem vota în atâtea locuri. Turcii din Germania votează în 14-15 secții”
EXCLUSIV ! Trump inceteaza orice sprijin pentru Iohannis si binom !
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite