Capital.ro, scuze publice după o ştire despre „multinaționalele” care își pun angajații să protesteze

Distribuie!by   loading... „Mari companii îşi pun angajaţii să protesteze împotriva lui Dragnea şi Trump” a titrat vineri seara site-ul publicației Capital. Știrea a dispărut a doua zi de pe site-ul săptămânalului economic. A apărut însă un alt articol în care jurnaliștii publicației își cer scuze publice. Publicitate Din verificările […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
 

loading...
Capital.ro, scuze publice după o ştire despre „multinaționalele” care își pun angajații să protesteze

„Mari companii îşi pun angajaţii să protesteze împotriva lui Dragnea şi Trump” a titrat vineri seara site-ul publicației Capital. Știrea a dispărut a doua zi de pe site-ul săptămânalului economic. A apărut însă un alt articol în care jurnaliștii publicației își cer scuze publice.


Publicitate

Din verificările Paginademedia.ro, „știrea” despre multinaționale a fost rostogolită de la Antena 3, România TV și DCnews.

Ca o coincidență, știrea a fost publicată pe site-ul capital.ro chiar în ziua în care emisiunea Capital TV, difuzată în trecut la B1 TV, a început să fie difuzată la România TV.


„Printr-o eroare regretabilă, pe site-ul capital.ro a fost publicată vineri seara o ştire preluată, cu citarea surselor, din alte publicaţii, fără a fi verificate informaţiile transmise”, au scris jurnaliștii într-o postare pe site, sâmbătă după-amiază.

„Știrea cu titlul “Mari companii îşi pun angajaţii să protesteze împotriva lui Dragnea şi Trump” a fost retrasă de pe site-ul capital.ro întrucât nu corespunde principiilor noastre: o informare corectă a publicului, verificarea informaţiilor transmise, publicarea poziţiei tuturor părţilor”, au mai spus aceștia, precizând că „echipa Capital prezintă scuzele de rigoare cititorilor. Vă asigurăm ca principiile şi obiectivele care ne-au ghidat încă de la lansarea revistei Capital în 1992 sunt şi vor fi respectate.”

Povestea unei intoxicări

După faza pe Soroș, a venit rândul multinaționalelor să fie blamate pentru protestele care au loc zilele acestea.

România TV, Antena 3 și site-ul DCnews sunt printre primele surse identificate de Paginademedia.ro ca fiind promotoarele acestor informații. Concret, Dumitru Coarnă, liderul sindicatului polițiștilor, a afirmat la Antena 3, în contextul protestelor din 2 februarie că ”Multinaționalele dau liber angajaților pentru a ajunge la proteste, deranjate de majorarea salariului minim.” Același a spus la Antena 3 că are informații clare în acest sens.

Informația a ajuns pe site-ul DCnews, cu titlul – „Coarnă: Multinaționalele dau liber angajaților ca să meargă la proteste”

Afirmația a fost preluată apoi, sub formă de știri din oră în oră, la România TV, toată ziua de vineri. „Lider sindical din poliție: multinaționalele susțin protestele”, a titrat România TV pe burtieră, la mai multe emisiuni de știri.

„Știrea” a ajuns și la capital.ro, vineri seara, dar dezvoltată, sub titlul „Mari companii îşi pun angajaţii să protesteze împotriva lui Dragnea şi Trump”

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro, paginademedia.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

DEZVALUIRI ȘOC: CUM SE ARANJAU DOSARELE IN ROMANIA PE AXA KOVESI-AMBASADA SUA- BIDEN
Dictatorul ERDOGAN comite o adevărată LOVITURĂ de STAT în Turcia. Lovitura de stat abia urmeaza. Erdogan trece la EPURARI masive.
BOMBA LUI GHITA: IN SRI LUCREAZA OFITERI STRAINI
Deutsche Welle despre cum l-a umilit Macron la București pe Iohannis: Președintelui Macron părea că nu-i vine să creadă că lucrurile pot merge atât de ușor
Marx si Engels, doi homosexuali care au distrus lumea. Bazele marxismului. Corespondenta din SUA de la Capitanul Julian Chitta
ALEASA AMBASADELOR – Judecatoarea Florica Roman de la CA Oradea acuza blatul pentru Kovesi: “Numirea Laurei Kovesi la DNA a fost facuta in baza unor intelegeri in afara legii, oculte, sub supravegherea unor ambasade... Ambasadorii nu au vorbit despre importanta respectarii drepturilor si libertatilor, dar au aplaudat abuzurile si tacticile staliniste ale DNA, au redus justitia la lupta anticoruptie si au asociat DNA cu procurorul sef, compromitand ireparabil imaginea acestei structuri”
Inamicul statului numarul unu: ..."taranul roman" !!!
CEEA CE NU VEI VEDEA LA TELEVIZIUNILE "AGENTURILOR" MANIPULATOARE !
Șocant. Propunerea Barnevernet pentru o familie de români. Nu și-au mai văzut copiii din 2012
Un tata care si-a vaccinat copilul: LEGEA VACCINĂRII OBLIGATORII POATE CREA SITUAȚII MONSTRUOASE
19 ani de la bombardarea Serbiei de către NATO. Premierul Vucici, atac la adresa Occidentului: Nu vom încerca să devenim stat membru al unei alianțe care ne-a ucis copiii! A fost cea mai brutală agresiune!
Părintele JUSTIN ne lămurește și cum e cu monarhia: Nu, nici vorbă. E o altă ramură a masoneriei
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro