CAPITAL: Am ajuns rușinea Europei! Suntem sclavii străinilor în propria țară. Cumpărăm până și curent electric

Distribuie!by Incredibil, România a ajuns, anul trecut, importator net de electricitate. Importurile s-au majorat, potrivit Institutului Naţional de Statistică, cu 74 de procente. Datele sunt inedite. România a fost, anul trecut, importator net de electricitate, în condiţiile în care importurile s-au majorat cu 74%, în timp ce exporturile au scăzut […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Incredibil, România a ajuns, anul trecut, importator net de electricitate. Importurile s-au majorat, potrivit Institutului Naţional de Statistică, cu 74 de procente. Datele sunt inedite.

România a fost, anul trecut, importator net de electricitate, în condiţiile în care importurile s-au majorat cu 74%, în timp ce exporturile au scăzut cu 34%, potrivit datelor Institutului Naţional de Statistică, publicate miercuri.

loading...

Astfel, importurile au însumat 5,110 TWh, iar exporturile, 3,592 TWh, rezultând o balanţă negativă de 1,518 TWh.


Consumul final de energie electrică al României a fost anul trecut de 55,2 TWh, cu 1% mai mic faţă de nivelul înregistrat în 2018.

Iluminatul public a crescut cu 10,6%, consumul populaţiei a fost mai mare cu 21,9%, în timp ce consumul în economie a scăzut cu 6,3%.


Producţia de energie electrică a fost de 59,3 TWh, cu 7,8% mai mică decât anul precedent.

Cel mai mult a scăzut producţia în hidrocentrale, cu 12,2%, şi cea în termocentralele clasice, cu 11,2%. În plus au produs centralele eoliene şi cele solare, fiecare cu 3% mai mult decât în anul precedent.

Consumul propriu tehnologic în reţele şi staţii a fost de 5,6 TWh, mai mic cu 6%.

https://www.capital.ro/am-ajuns-rusinea-europei-suntem-sclavii-strainilor-in-propria-tara-cumparam-pana-si-curent-electric.html?fbclid=IwAR1XRdBPf1vMpD4cRmX5k6LqX16dsC4InmBmhFXWcsaI1UWiczH56Rljua0

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Ion Cristoiu: ”Adevărul lui Cristian Burci nu e un ziar, e o Unitate militară a Binomului SRI-DNA!”
INCEPUTUL VANZARII ROMANIEI. Desecretizarea scrisorii din 1990 a guvernatorului BNR Mugur Isarescu catre FEDERAL RESERVE (SUA)
TRADARE DE TARA! Senatul Romaniei: “SUNTEM DE ACORD CU AUTONOMIA TERITORIALA!”. I
Oricum Romania e o pubela, nu faceti decit sa aduceti probleme !!
BUDAPESTA REACȚIONEAZĂ. Liderul UDMR Kelemen Hunor explică: Vreți Basarabia? Vrem Transilvania!
Foștii constructori de avioane în România fac acum crocodili de nisip în Germania, la Hamburg Video
Sud Coreenii PROTESTEAZĂ împotriva instalării scutului antirachetă american. Ciocniri între manifestanți și forțele de ordine!
Iohannis, la Sibiu: „Sunt ferm hotărât să candidez pentru un nou mandat de preşedinte al României“
Olteanul-şef de gară care a oprit de două ori trenul NATO, la Pieleşti, şi i-a scos din minţi pe americani: „Băsescu a zis că mă dă personal afară, dar eu n-am cedat”
INCA O BATAIE DE JOC A PRESEDINTELUI KLAUS IOHANNIS LA ADRESA A SUTE DE MII DE ROMANI IN SUFERINTA. Klaus Iohannis va cere vineri Parlamentului REEXAMINAREA legii dării în plată
Legea vaccinării obligatorii: Legislația națională și internațională care interzice obligativitatea unui act medical asupra unei persoane. Care sunt bolile autoimune induse de vaccinuri
EXCLUSIV. Secuii, îndemnați să se înroleze în Armata Naţională Secuiască pentru eliberarea „Pământului Secuiesc”
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro