CAPITAL: Am ajuns rușinea Europei! Suntem sclavii străinilor în propria țară. Cumpărăm până și curent electric

Distribuie!by Incredibil, România a ajuns, anul trecut, importator net de electricitate. Importurile s-au majorat, potrivit Institutului Naţional de Statistică, cu 74 de procente. Datele sunt inedite. România a fost, anul trecut, importator net de electricitate, în condiţiile în care importurile s-au majorat cu 74%, în timp ce exporturile au scăzut […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Incredibil, România a ajuns, anul trecut, importator net de electricitate. Importurile s-au majorat, potrivit Institutului Naţional de Statistică, cu 74 de procente. Datele sunt inedite.

România a fost, anul trecut, importator net de electricitate, în condiţiile în care importurile s-au majorat cu 74%, în timp ce exporturile au scăzut cu 34%, potrivit datelor Institutului Naţional de Statistică, publicate miercuri.

loading...

Astfel, importurile au însumat 5,110 TWh, iar exporturile, 3,592 TWh, rezultând o balanţă negativă de 1,518 TWh.


Consumul final de energie electrică al României a fost anul trecut de 55,2 TWh, cu 1% mai mic faţă de nivelul înregistrat în 2018.

Iluminatul public a crescut cu 10,6%, consumul populaţiei a fost mai mare cu 21,9%, în timp ce consumul în economie a scăzut cu 6,3%.


Producţia de energie electrică a fost de 59,3 TWh, cu 7,8% mai mică decât anul precedent.

Cel mai mult a scăzut producţia în hidrocentrale, cu 12,2%, şi cea în termocentralele clasice, cu 11,2%. În plus au produs centralele eoliene şi cele solare, fiecare cu 3% mai mult decât în anul precedent.

Consumul propriu tehnologic în reţele şi staţii a fost de 5,6 TWh, mai mic cu 6%.

https://www.capital.ro/am-ajuns-rusinea-europei-suntem-sclavii-strainilor-in-propria-tara-cumparam-pana-si-curent-electric.html?fbclid=IwAR1XRdBPf1vMpD4cRmX5k6LqX16dsC4InmBmhFXWcsaI1UWiczH56Rljua0

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

USR și PNL au blocat legea care o salva pe Alexandra. Avocatul Toni Neacșu, explicații
Universitatea de Vest din Timişoara a ajuns sa fie un „cal troian” al antiromânismului și pepinieră de agenți de influență globaliști
Ne otrăvesc pe toate căile: Poluare cu amoniu pe râul Argeș, ascunsă de Administrația Națională Apele Române
MITUITI CU BICICLETE, DE CHEVRON!
Senatorii au spus NU confiscării averilor infractorilor
Sinucidere națională decisă fără Referendum?
Istoricul Ioan Scurtu este târât prin tribunale fiindcă a spus adevărul despre organizația hitleristă Grupul Etnic German, succedată oficial de FDGR-ul lui Klaus Iohannis!
Mama proștilor este veșnic gravidă: Poliția amprentează crucile anti-moschee
Următoarea mișcare a Rusiei
Alexandru Cumpănașu: La Colectiv nu a fost accident, ci crimă cu premeditare/ Dacian Cioloș, agent francez/ Dacă suntem o țară creștină și Președintele nu se întâlnește cu Patriarhul și nu se duce la biserică, ce țară reprezintă?
Monarhia aka Masoneria "RO-YALA", solicită să redea prințului Nicolae titlul de Alteță Regală și Principe al României, repunându-l în linia de succesiune dinastică. Cele mai importante organizații monarhiste au semnat împreună o scrisoare deschisă si se adresează tuturor instituțiilor statului, cât și întregii societăți românești, că vor înainta o acțiune judiciară pentru constatarea nulității absolute a actului de instaurare a formei republicane de guvernământ și pentru restaurarea statului român modern.
De ce tace Mass-media ? Tandemul Iohannis – Cioloș livrează armament rebelilor sirieni!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro