Cantonul Jepi din Bucegi a fost VÂNDUT

Distribuie!by Săptămâna trecută am scris articolul referitor la scoaterea la licitație cu strigare a cantonului Jepi, articol de informare pentru cetățeni și iubitori de munte. Nu m-am așteptat ca lucrurile să evolueze așa de repede iar licitația să se fii și ținut, chiar nu m-am așteptat. loading... Conform Hotărârii de […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Săptămâna trecută am scris articolul referitor la scoaterea la licitație cu strigare a cantonului Jepi, articol de informare pentru cetățeni și iubitori de munte. Nu m-am așteptat ca lucrurile să evolueze așa de repede iar licitația să se fii și ținut, chiar nu m-am așteptat.

loading...

canton jepi interior 8

Conform Hotărârii de Consiliu, pentru clădire și teren ( 500 mp ) licitația ar fi trebuit să inceapă de undeva de la 22000 euro , preț se pare reieșit din evaluarea evaluatorului autorizat.


canton jepi interior 13

Articolul a iritat mult, așadar am primit un comunicat oficial in care s-a specificat că :

  • Licitația cu strigare a fost REALIZATĂ.
  • Cantonul Jepi s-a VÂNDUT unei persoane fizice care a achitat pe loc suma de 181.920 Euro.
  • Spre informarea cititorilor ziardebusteni.ro

Și uite așa s-a mai incheiat un capitol din istoria Buștenilor și pentru mine și pentru cititorii ziardebusteni.ro. Sper să nu se fi incheiat cu accesul prin Jepii Mari spre Platou, insă vă voi ține la curent.


Eu in articolul precedent m-am referit la altceva, sau cel puțin nu mă gândeam că PREȚUL contează . Cum ar fi să vândă cineva Orașul Bușteni nu cu să zicem 1 miliard de euro ci cu 10 miliarde, să fie al lui și să facă ce vrea el . Credeți că ar fi ok ?

E ca și cum mă incălzește cu ceva că s-a vândut Fabrica de Hărtie cu un euro sau cu un milion și a fost rasă de pe fața pământului, sau că s-a dărâmat o altă locație :)

 

 

Surse:

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro